kaśka maciej 04.03.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ja jestem spokojny, tylko troszkę podekscytowany potencjalnym spotkaniem .... to kiedy ta wiosna już będzie wiosna tuż tuż ja również się podekscytowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 05.03.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Daro no moze ja mam taka ochote na ta neostrade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.03.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Cześć Darek Mam pytanie do Ciebie . Pamiętam że kiedyś szukałeś zbiornik na szambo w "rozsądnej cenie" napisz mi czy udało CI się coś znaleźć i czy masz jakies dobre namiary. Pozdrawiam i życzę rychłego końca tego na k... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 05.03.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Daro no moze ja mam taka ochote na ta neostrade Kasiu, już sprawę nadam jutro, tylko muszę też sprawdzić jakoś warunki techniczne u Ciebie. Ale odezwę się w tej sprawie do Ciebie. Masz już łącze telefoniczne założone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 05.03.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Cześć Darek Mam pytanie do Ciebie . Pamiętam że kiedyś szukałeś zbiornik na szambo w "rozsądnej cenie" napisz mi czy udało CI się coś znaleźć i czy masz jakies dobre namiary. Pozdrawiam i życzę rychłego końca tego na k... Tak znalazłem taniej od tych plastikowych, szczelne metalowe 8m3- podobno zrobione z wagonu. Musisz do mnie wpaść to coś Ci pokażę byś przy zamówieniu dodał wymagania dodatkowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Cześć Darek Mam pytanie do Ciebie . Pamiętam że kiedyś szukałeś zbiornik na szambo w "rozsądnej cenie" napisz mi czy udało CI się coś znaleźć i czy masz jakies dobre namiary. Pozdrawiam i życzę rychłego końca tego na k... Tak znalazłem taniej od tych plastikowych, szczelne metalowe 8m3- podobno zrobione z wagonu. Musisz do mnie wpaść to coś Ci pokażę byś przy zamówieniu dodał wymagania dodatkowe;) A kupiłeś osobno zbiornik i załatwiłeś kogoś do wkopania czy brałeś całą usługę kompleksowo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.03.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Cześć Darek Mam pytanie do Ciebie . Pamiętam że kiedyś szukałeś zbiornik na szambo w "rozsądnej cenie" napisz mi czy udało CI się coś znaleźć i czy masz jakies dobre namiary. Pozdrawiam i życzę rychłego końca tego na k... Tak znalazłem taniej od tych plastikowych, szczelne metalowe 8m3- podobno zrobione z wagonu. Musisz do mnie wpaść to coś Ci pokażę byś przy zamówieniu dodał wymagania dodatkowe;) A kupiłeś osobno zbiornik i załatwiłeś kogoś do wkopania czy brałeś całą usługę kompleksowo ?? Może być kompleksowo, ale ja wziąłem chłopków z okolicy i żałowałem. Musieli dwa razy wyciągać bo za płytko osadzili. A potem źle zamontowli szybkozłączkę wieć w zimę miałem osobste kopanie mam tez za krótki kominek i musiałem go na stałe uszczelnić - do czasu kolejnego wyciągania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 06.03.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No proszę, widzę, że stukacie, a ja jak zwykle powiadomień nie dostaję. Cześć Dareczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.03.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Cześć cześć Jolu,Ja stukam tylko tutaj - na inne fora nie mam możliwości. Obecnie planuję zakupić RANDAP i zkilować roślinność niepożądaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.04.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witajcie po latach,Piszę, bo mam zagwozdkę.Czy znacie jakieś dobre spryskiwacze ogrodowe, a jeśli tak to jaki zasięg mają. Musze skończyć jutro kopanie systemu rurek i nie wiem jak to dokładni zaplanować. przy okazji pozdrawiam[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.04.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://img27.imageshack.us/img27/8579/nowyobrazb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.04.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Dziękuje Aniulka za pamięć i życzenia. Ze swojej strony też życzę wszystkim moim czytelnikom wspaniałych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 11.04.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Dareczku, ja także życzę Wam, Tobie, Justynce i Werci wszystkiego najlepszego. Wspaniłaych Świat w nowym ślicznym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.04.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Dareczku, ja także życzę Wam, Tobie, Justynce i Werci wszystkiego najlepszego. Wspaniłaych Świat w nowym ślicznym domku. Dzięki Jolu i wzajemnie w zdrowiu i z sukcesami w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.04.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://www.albumik.pl/albumy/secam/pierdolki/4244203105820.jpg Wesołych, pogodnych Świąt w prawdziwie wiosennym nastroju ,obfitości na świątecznym stole,niech Wam jajko dobrze smakujei dyngus w wodę obfituje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.04.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Dzieki Grzesiu i wzajemnie - , i rodzinka u mnie prawie w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 05.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Czesc Daro, Czy moglbys wrzucic zdjecia swojej rustykalnej sciany z Nelissena ?Chcemy cos takiego u siebie zrobic ... PozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 05.05.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Czesc Daro, Czy moglbys wrzucic zdjecia swojej rustykalnej sciany z Nelissena ? Chcemy cos takiego u siebie zrobic ... Pozdrawiam Bartek Witaj, ściana jest skończona i wygląda bardzo fajnie. Czeka ja jeszcze impregnacja. Niestety zdjęcia nie oddają jej pradziwego wyglądu. W zasadzie to, co mam w dzienniku nie wiele się różni. Ja kładłem płytki a nie całą cegłę. Jeśli będziesz wybierał sposób kładzenia z fugą to pamiętaj, że mam 4 worki nr kat 919 . Jeśli wybierzesz bezfugowe kładzenie to pokoloruj ścianą na ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 05.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ... teraz dopiero zobaczylem ze te zdjecia juz tam sam, wczesniej jakos mi umknely Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 halo, Daro co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts