secam 23.12.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Najserdeczniejsze życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych rodzinnej atmosfery radości oraz masy pięknych prezentów. Nowy Rok niech przepełniają same dobre dni które będziecie pamiętać przez długie lata. Dosia i Secam http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5362044357922.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 23.12.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://img69.imageshack.us/img69/206/kartka5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 30.12.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dziękuję wszystkim za życzenia!!! Wszystkim przyjaciołom, czytelnikom i "podglądaczom" wszystkiego NAJ i sukcesów w budowaniu!!! No i ZDROWIA dla Was też życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 dzień dobry oooooooooooo Daro się objawił to na wszelki wypadek jakby Cię miało znowu zniknąć to wszystkiego najlepszego na Nowy Rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.12.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Wszytkiego najlepszego w Nowym Roku, żeby był lepszy niż ten mijający, a przynajmniej by gorszy nie był i spełnienia choć kilku marzeń http://2.bp.blogspot.com/_T9Nh65MTx9o/R3qzjmWjldI/AAAAAAAAAWQ/DwjTVRXnLyA/s320/Wall+Street+New+Years.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.01.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Daro, ale masz świetną kuchnię Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 dobry wieczór Daro znowu na gigancie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 19.01.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witaj, Jak się sprawuje rekuperator? (też biorę pod uwagę ten model).Czy nie jest za mały na Twój metraż: 247,22m2 pow. użyt ? (kubatura pewnie około: 247*2,6=642,2 m3). Jeszcze pytanka:- czy wentylacja pracuje cicho? Czy np. w sypianiach w nocy coś słychać?- czy podłączyłeś okap do reku?- czy ogólnie jesteś zadowolony z wyboru tego modelu reku? Ja się zastanawiam nad Brinkiem. PzdrKrzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.01.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Monia - dzięki - sprawdza się WU - TAK to prawda - pozdrów wszystkich Krzyk - Reku działa ok - daje radę na cały dom, w sypialni jest ciepło i nie czuje podmuchów - REKU musi na siebie zarabiać i to jeden z dwóch waznych powodów jego montażu, ale mój nie wiem jeszcze zy zarabia na siebie. Okap - wyrzuciłem na zewnątrz osobnym wentylatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 o pojawiłeś się jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.01.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Monia - dzięki - sprawdza się WU - TAK to prawda - pozdrów wszystkich Krzyk - Reku działa ok - daje radę na cały dom, w sypialni jest ciepło i nie czuje podmuchów - REKU musi na siebie zarabiać i to jeden z dwóch waznych powodów jego montażu, ale mój nie wiem jeszcze zy zarabia na siebie. Okap - wyrzuciłem na zewnątrz osobnym wentylatorem w jaki sposób? poprzez komin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.01.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 o pojawiłeś się jak miło Padam przesyłam uściski i lecę do łuzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 słodkich snów pracusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.01.2010 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Monia - dzięki - sprawdza się WU - TAK to prawda - pozdrów wszystkich Krzyk - Reku działa ok - daje radę na cały dom, w sypialni jest ciepło i nie czuje podmuchów - REKU musi na siebie zarabiać i to jeden z dwóch waznych powodów jego montażu, ale mój nie wiem jeszcze zy zarabia na siebie. Okap - wyrzuciłem na zewnątrz osobnym wentylatorem w jaki sposób? poprzez komin? Poprowadzimpionowo do góry nad dach rurę i zakończyłem kominiem systemowym. Silnik jest pod dachem i nie sychać nic w kuchni - oprócz powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 a mnie namówili na podpięcie okapu pod reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.01.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 a mnie namówili na podpięcie okapu pod reku szkoda - lecę bo nic nie wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 czemu szkoda wróć jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.01.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Monia - dzięki - sprawdza się WU - TAK to prawda - pozdrów wszystkich Krzyk - Reku działa ok - daje radę na cały dom, w sypialni jest ciepło i nie czuje podmuchów - REKU musi na siebie zarabiać i to jeden z dwóch waznych powodów jego montażu, ale mój nie wiem jeszcze zy zarabia na siebie. Okap - wyrzuciłem na zewnątrz osobnym wentylatorem w jaki sposób? poprzez komin? Poprowadzimpionowo do góry nad dach rurę i zakończyłem kominiem systemowym. Silnik jest pod dachem i nie sychać nic w kuchni - oprócz powietrza. takie rozwiązanie u nas nie wchodzi w grę szukam sposobu na podpięcie okapu - wentylacyjnego pionu w kominie brak i mamy kłopot myślałam, ze jest jakieś inne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 a mnie namówili na podpięcie okapu pod reku szkoda - lecę bo nic nie wiedzę leć dobrej nocki i słodkich senków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.01.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 czemu szkoda wróć jutro Szoda, bo to zawsze lepiej dla wentylacji domu, gdy sie po niej nie snuje tłuszcz znad kuchni. Zawsze możecie wyjść w płaszczyźnie poziomej poza dom - na ścianę zewnętrzną, ale w odpowiedniej odległości od elewacji (musi być silnik). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts