anjamen 27.08.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Co do wanny wpuszczanej w podłogę muszę już jej kształt przewidzieć. wow, wow, wow, czyżby następny zwolennik ogladania swiata w kapieli z pozycji żaby? gdzie ta wanna, przypuszczam, że na dole, bo na poddaszu to juz chyba za pozno? a czytales opinie przeciwników takiego rozwiazania? po krótce 3 nawazniejsze przeciw -mycie (w pozycji lezacej na brzuchu) -prania recznego w niej nie zrobi sie -dziecka sie w niej nie wykapie a poza tym to juz same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 27.08.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Z tym myciem, to można wleźć do środka Tak właśnie w czasach licealnych myłam kotły w których gotowali mleko w ośrodku wczasowym (tzw. wakacje za własne zarobione pieniądze brrr..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.08.2007 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 HIHI i tu Was zaskoczę: - wanna na kondygnacji;) - między mopją sypialnią nad grażem a planowaną projektowo łazienką - mycie zostwię komuś innemu - dla dzicka kupię wanienkę, lub się z nim wykąpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.08.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 rzeczywiscie, mowiles ze masz róznice poziomow na pietrze. no to sie ciesze ze sa zwolennicy wanny wpuszczonej w podłogę. dla dzicka kupię wanienkę, lub się z nim wykąpię tez tak mowie Z tym myciem, to można wleźć do środka Tak właśnie w czasach licealnych myłam kotły w których gotowali mleko w ośrodku wczasowym (tzw. wakacje za własne zarobione pieniądze brrr..) mleko brrr, mycie kotłow tez brzmi mrocznie, chociaz wole umyc kociol niz wypic cieple mleko (z kozuchem) a tak sie pocieszam, ze jak myje wanne to i tak wlaze do srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.08.2007 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Fantastiko będzie w naszych domkach - mówię Wam. Choć muszę poszukać jakiejś wielkiej świnki, bo standard wykończeniowy podniosłem w zamiarach, a kasy jako takiej nie przybyło..........jeszcze.Więc kilka rzeczy z wykończeniówki muszę przesunąć w czasie ... chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2007 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Więc kilka rzeczy z wykończeniówki muszę przesunąć w czasie ... chyba. Łiiii tam http://www.adalbert.pl/foto-gadget/skarbonka3.jpg oto nasza swinka, bierz z niej ile chcesz (bez %-ow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.08.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Dzięki Aniu, ale szkoda ją rozbijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 28.08.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Daro, zaniedbujesz swój dziennik. Zaglądam tu i zaglądam, a tu nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.08.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Daro, zaniedbujesz swój dziennik. Zaglądam tu i zaglądam, a tu nic. Właśnie wprowadzam zdjęcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.08.2007 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Daro, zaniedbujesz swój dziennik. Zaglądam tu i zaglądam, a tu nic. Właśnie wprowadzam zdjęcia;) i jak, nie za mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.08.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Nooooo, w końcu się doczekałam, gratuluje tempa prac, wyglada swietnie (szczegolnie wanna i widoki). Jezeli chodzi o welne na ocieplenie poddasza to po wielu rozmowach dalabym trzy warstwy 10,10,5. styro na posadzki parter 2x5, gora 5 cm fundamenty mam juz zasypane i ocieplone uff Daro jak chcesz zobaczyc te duze okna dachowe to zapraszam za chwile do dziennika mojego (u rodziców juz wstawione) sa super i nie zastanawialabym sie ani minuty i je brala, a to wazne przy robieniu wiezby.pozdrawiamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.08.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Kurcze, Aniulka - tne koszty jak mogę, więc i okna mnie denerwują . Jest sugestia, by nad klatką schodową w samym szczycie zamontować aż cztery okna połaciowe - załamka - choć pięknie byłoby - nie licząć mycia;) Ocieplenie potwierdzam; mam podobne zamiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.08.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 no właśnie, ja ze wzgledu na koszty je pozamieniałam.oszczedzasz na oknach i kolnierzach. podaje ceny. Veluxokno 134x140 1268 GGL(LEPSZE)Kolnierz do niego 249 zł okno 78x140 GZL(najtansze) 960kolnierz do niego 197. biorac pod uwage to ze dwa male zastepujesz jednym duzym wychodzi 2400 (przy dwoch małych) 1500zł przy jednym duzym. a efekt jest swietny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.08.2007 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 więc nie ma o czym gadać - jutro wstawiam dwa duże - jak się da Mam pomysł by zrobić pod nimi witraż ze szkła artystycznego, będzie rzucać refleks po ścianch klatki schodowej i ograniczy straty ciepła - ale to niespodzinka przy wykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 29.08.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Daro, pięknie u Ciebie. Ja dopiero wróciłam z budowy.Bejcowałam jakąś deskę czołową i natychmiast musiałam zadecydować o kolorze podbitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.08.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 witraże? Daro! umieram z ciekawości.pokazesz czy dopiero przy wykonczeniowce.jeszcze do okien połaciowych kupowałam je w Millenium Projekt na placu Piłsudskiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.08.2007 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Daro, pięknie u Ciebie. Ja dopiero wróciłam z budowy.Bejcowałam jakąś deskę czołową i natychmiast musiałam zadecydować o kolorze podbitki. Też to mnie czeka. NIe wiem jaką farbę i gdzie kupić. Chyba wezmę dachówkę pod pachę i pójdę do jakiegoś sklepu z farbami. może zorientuję sie jeszcze z podbitką - ale u mnie będzie systemowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.08.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Jolu, Ty moja malarko jaki kolor wybrałaś? u mnie pomalowanie tych dech było w cenie.Ominęło mnie wdychanie tych pachnacych farbek Daro ja wybrałam duluxa do drewna. ale nie ze wzgledu na firmę tylko kolor mi najbardziej pasował. pamiętaj patrzac na te drewienka ze one sa w ciemnym miejscu. w sloncu ten kolor jest duzo jasniejszy (najlepiej wziac latarke do sklepu i sobie poswiecic na te próbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.08.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Jolu, Ty moja malarko jaki kolor wybrałaś? u mnie pomalowanie tych dech było w cenie.Ominęło mnie wdychanie tych pachnacych farbek Daro ja wybrałam duluxa do drewna. ale nie ze wzgledu na firmę tylko kolor mi najbardziej pasował. pamiętaj patrzac na te drewienka ze one sa w ciemnym miejscu. w sloncu ten kolor jest duzo jasniejszy (najlepiej wziac latarke do sklepu i sobie poswiecic na te próbki super pomysł - dzięki - jutro zamawiam bramę w Bingo, drzwi zew tylne w Budusie i szukać będę farby oraz rzeźbię ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.08.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Bingo-ok, kumpel tam kiedys pracował. ale nie ma juz tam nikogo kogo znał (pytałam-a szkoda) pochwal sie drzwiami zewn -ogrodowymi jak juz zamowisz. u mnie mogą być nazwyklejsze, bo ich na dobra sprawe nawet nie bedzie z ogrodu widac. moze nawet jakies z promocji z castoramy za 500zł-zobacze jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts