Jola z Melisy 30.10.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kiedy miałam wątpliwości z dachem zadałam pytanie na forum w temacie "Dach w dobrych rękach" . To wątek Andrzeja Wilhelmiego speca od dachów. Po obejrzeniu zdjęć mojego dachu, potwierdził nasze obawy. Potem potwierdził je tez kierbud. Może tam spróbuj. W końcu dach to kupa kasy, a u Ciebie w szczególności. Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 30.10.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kiedy miałam wątpliwości z dachem zadałam pytanie na forum w temacie "Dach w dobrych rękach" . To wątek Andrzeja Wilhelmiego speca od dachów. Po obejrzeniu zdjęć mojego dachu, potwierdził nasze obawy. Potem potwierdził je tez kierbud. Może tam spróbuj. W końcu dach to kupa kasy, a u Ciebie w szczególności. Pozdrawiam ciepło. Super dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 01.11.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Darek, domek piękny, ale i kwota wydana spora. My wydaliśmy do tej pory 100 tyś. Z oknami będzie 130. Ale dużo własnej pracy i bardzo tania robocizna. Domek też ciut mamy mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.11.2007 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Darek, domek piękny, ale i kwota wydana spora. My wydaliśmy do tej pory 100 tyś. Z oknami będzie 130. Ale dużo własnej pracy i bardzo tania robocizna. Domek też ciut mamy mniejszy. Jola, nie obniżaj mi morale Kiedyś porównamy wydatki ze względu na ich grupy. U mnie wszystko wykracza poza budżet, a najbardziej prace ziemne 6298 zł No cóż, teren bardzo trudny i jeszcze nie koniec. Zmawiam z 7-8 wywrotek piasku, by działkę wyrównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 01.11.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Sorki Daro, nie chciałam Cię dołować. Kwota o jakiej piszesz musi mi wystarczyć na całość z meblami nawet. Tak więc nie poszaleję. A chciałbym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 01.11.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Gruntowy wymiennik ciepła; czerpnia i rury http://images26.fotosik.pl/105/879908cd9237d37fm.jpg http://images25.fotosik.pl/104/481110b6649e2814m.jpg napisz proszę, jaki zastosowałeś rodzaj GWC (no i jakiej firmy), bo z obrazków nie pasuje mi do żadnej mi znanego a przy okazji spytam, czy już wybrałeś rekuperator (bo rozumiem, że będziesz go montował), bo ja jestem na etapie poszukiwania właściwego rozwiązania dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.11.2007 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Rekuperator - NikolGWC - 5-cio ruruwa instalacja ze specjalnych rur, wykonywany przez Went-Bud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.11.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Daro, pięknieje Twoj dom, nie zagladalam tu poniewaz nie dostawalam powiadomien i myslalam ze nic nie piszesz, a tu proszę, dach sie konczy., jezeli chodzi o koszty to ja mam jakies 20tys mniej (bez dzialki) jaka brame wybrales, my wzielismy normstahla, taka z okleina drenopodobna ciemny braz i teraz czekamy na nia.zamontujemy po tynkach. pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.11.2007 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Daro, pięknieje Twoj dom, nie zagladalam tu poniewaz nie dostawalam powiadomien i myslalam ze nic nie piszesz, a tu proszę, dach sie konczy., jezeli chodzi o koszty to ja mam jakies 20tys mniej (bez dzialki) jaka brame wybrales, my wzielismy normstahla, taka z okleina drenopodobna ciemny braz i teraz czekamy na nia.zamontujemy po tynkach. pozdrawiam ania Mam tę samą bramę ciemny dąb z Bingo. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 03.11.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Rodzinko, u nas koszy mniejsze bo i bramy niet i rekuperatora tyż nie będzie. Ale myślałam tez o Normstalu. Ile kosztuje to cudo. Bama do garażu na dwa auta oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.11.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 no wlasnie Daro ciekawa jestem ile za nia zaplaciles, my kupilismy tez w Bingo wymiary 2250x4250 z automatem i 2pilotami 5500zł z montazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.11.2007 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Brama 275x225 z ryglami i zamkiem + 3 piloty czterokanałowe = 5300złMoże od nich będę brał system ogrodzeniowy - zobazymy latem.Macie szerokość bramy 4250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 tak 4250 to szerokosc, na dwa auta, jaki czas oczekiwania? u nas 5 tygodni, ale na razie mi to nie przeszkadza, bo jeszcze sie nie zamykamy, najpierw elektryk okna tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.11.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 To znaczy, że brama w garażu na dwa auta kosztuje prawie tyle samo co na jedno? O co tu chodzi?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.11.2007 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 hmm, też tego nie rozumiem, ale ja tę brame już mam od 2 tyg - czeka na montaż Może brama Ani nia ma rygli , może inne piloty, ale i tak coś u mnie drogo wyszło A może Ani lepiej negocjuje. Mój model dokładnie nazywa się Normstahl EuroFlair-ISO: http://www.normstahl.pl/module/gallery/index.php/action.view/entity.gallery/gallery.24/key.133/type.master/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.11.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Darek, małe sprostowanie. W moich obliczeniach, udało mi sie pominąć strop. Tak więc u nas stan surowy zamknięty wyniesie nie 130 tyś a 145. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 05.11.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cześć Jak miło że tu trafiłam muszę Cię pocieszyć, my też budujemy bez kredytu hipotecznego . Co do kuchni - rozmieszczenia mebli mogę podpowiedzieć coś lecz bym prosiła o zdjęcie realistyczne tych ścianek chcę widzieć jak światło pada i ile światła wpada do pomieszczenia. Życzymy powodzenia na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 08.11.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Darek, przeczytałam o Twojej ofercie na opaskę drenażową i umarłam. Czy oni powariowali? 9 tyś za wykopanie rowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.11.2007 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Darek, przeczytałam o Twojej ofercie na opaskę drenażową i umarłam. Czy oni powariowali? 9 tyś za wykopanie rowu? Jola - waham sie na maxa - ale co mam zrobić, masz jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 08.11.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Darek weź lepiej jakiegoś gostka z wioski. Zapłać mu na godziny. Wyjdzie Ci 10% tej ceny. My będziemy sami robili drenaż. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts