mika31 09.06.2007 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Czy spotkaliście jakis stół super rozkładany.Tzn. najlepiej jakby po złożeniu był rozmiarów pudełka po zapałkach.Mam bardzo mało miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neeon 09.06.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 no to chyba turystyczny jedynie , nie ma czegoś takiego albo jest solidny i masywny albo jakiś śmieszny składak co jak go popchniesz to się rozleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 09.06.2007 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 No wiesz.. chodzi mi o to żeby był optymalnie mały po złożeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.06.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 widziałam w sklepie stół 90x90, który po rozłożeniu miał długość 180cm, podobny stolik jest w brw 85x85. Nie wiem czy o taka wielkość Ci chodziło?? Ja planuje taki na kawke w wykuszu. Uważam jednak że na jakieś wieksze imprezy, gdzie na stole ladują misy jedzonka to raczej się nie nadaje, gdyż boki są wysuwane i nie maja pod spodem żadnego oparcia. Na takie uroczystości, będe miała w garażu obecny stół, który jest duzy i cięzki, na codzień nie chcę zagracać nim salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 09.06.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 hmmmmmmmmmmm zależy jaki styl preferujesz. My mamy stół "bocian" z czereśni chyba z końca XVIIIw. Na codzień wygląda jak mały, sympatyczny stolik kawowy ale po rozłożeniu drewnianych prowadnic umieszczonych pod blatem i umieszczeniu dodatkowych 5 blatów robi się z niego STÓŁ o długości prawie 5m. Jeszcze tylko trzeba dokręcić nogi, żeby stół był stabilny i nic tylko wyprawiać przyjęcie. Szerokość to 120 na ok.500 - no i można biesiadować Warto poszukać w sklepach z antykami - czasem spotyka się na allegro ! Taki troszkę podobny znalazłam: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=203233367 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.06.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 A co to ten "bocian" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 09.06.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 A co to ten "bocian" ? to takie coś na jednej nodze - jak w linku powyżej. Bardzo przydatny mebelek - jak na antyk przystało oryginał nie jest może najtańszy ale bardzo użyteczny stoliczek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts