Berolina 09.06.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Mam 3 typy, każda ma swój styl i każda jest inna. Dzisiaj wybór padł na adrenalinę biało-różowo-zieloną, ale nie wiem czy po kilku latach mi się nie znudzi i czy nie stanie się tak tragicznie "niemodna" jak łazienki żółto-niebieskie... Czekam na Wasze sugestie.Moje typy to: adrenelina z Cersanituhttp://cersanit.pl/cms_foto/143/adrenalina_d.jpg Hestia - Cersanit http://cersanit.pl/cms_foto/143/hestia_d.jpg http://cersanit.pl/cms_foto/143/hestia2_d.jpg Inverno - Tubądzin (oczywiście białe kafle biała fuga itp) http://www.cermag.info/uimages/lazienki/etniczne/Inverno_duza_big.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neeon 09.06.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 cześć moim zdaniem Hestia - Cersanit są najlepsze spokojne wytonowane kolory dają wrażenie ciepła w pomieszczeniu .. co do kolorystyki nie ma co przesadzać pamiętaj że to nie dom " KARANKTONWÓW " ktoś to będzie musiał sprzątać także białe odpadają na 100% miałem takie w kuchni katorga ( już ich nie ma ) także może poczytaj jeszcze o kolorach i jaki wpływ mają na wizualną głębie danego pomieszczenie wiadomo gusta są różne i każdemu podoba sie coś innego ale ........ czasami coś ładnie wygląda w katalogu nijak sie to ma do rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 09.06.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 cześć moim zdaniem Hestia - Cersanit Mi też bardziej podoba się Hestia. Ale jestem trochę niewiarygodna, bo mam łazienkę w podobnych kolorach. Od 1,5 roku codzinnie na nią patrzę i .... ciągle mi się podoba. Wprawdzie ciągnęło mnie do bardziej zdecydowanych kolorów, ale wiedziałam, że szybko mi się znudzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.06.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Mi podoba się ostatnia wersja. Czarne fugi dobrze tam wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edziab 09.06.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 najładniej wersja 3. Adrenalina wykonczyla by mnie juz po miesiacu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.06.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Wszystko, tylko nie adrenalina !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.06.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 wg mnie adrenalina. Maja duzo kolorow i fajne dekory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 09.06.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Hestia-Ceranit. Jest bardzo ciepla i przytulna. Inverno juz mi sie przejadlo, ostatnio bardzo czesto je widywalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 11.06.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Hestia-Cersanit to najlepszy wybór - nie wyjdzie z mody jak kolorowa czy z ciemnym brązem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 11.06.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 najładniej wersja 3. Adrenalina wykonczyla by mnie juz po miesiacu... Chyba co do gustu jesteśmy z Beroliną podobne - w jednej łazience mam Adrenalinę (z dekorami z innych płytek) a w drugiej Inverno. Zapewniam, że adrenalina nie wykańcza, jest wg mnie jest po prostu wesoła. Po 9 miesiącach mieszkania podobają mi się obie w tym samym stopniu. Oczywiście wszystko jest kwestią gustu, ale ja osobiście mam alergię na beżowe łazienki, bo są nijakie i jest ich pełno. Wolę bardziej zdecydowane kolory, może z wyjątkiem bieli i ecru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 11.06.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 To chyba wszystko zależy też od rozmiarów łazienki.Tak, czy inaczej, najbardziej podoba mi się ta trzecia. Oraz druga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 11.06.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Jak dla mnie Hestia jest mało wyrazista, ale przyjemna dla oka i nie opatrzy się zbyt szybko; Adrenalina w połączeniu róż-zieleń jest za bardzo krzykliwa, ale samo połączenie płytek jasnych i zielonych wygląda już znacznie przyjemniej, chociaż bałabym się, że zbyt szybko się opatrzą. Płytki Inverno przemawiają do mnie najbardziej, ale jeśli łazienka nie jest zbyt duża, ciemne płytki mogą przytłaczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magaa 12.06.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 mi sie najbardziej podoba hestia, ktora mozna ewentualnie ozywic dodatkami w zywszym kolorze, np czerwonym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 12.06.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 moim zdaniem wersja trzecia i szare kafle na podlodze.To bedzie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 13.06.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 z tych trzech wybralabym Hestie - jest ciepla,przytulna i taka spokojna - pieknie sie z drewnem komponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 13.06.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 trzecia tez mi sie podoba (oj ciezki wybor-ja za 3 miesiace tez bede pewnie niezdecydowana-w koncu to decyzja na dobre pare lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 13.06.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Inverno dla mine super, Hesti trochę za mdła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonia1307 13.06.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Moim zdaniem Hesti to bardzo ładne płytki ,nie wyjdą z mody i nie opatrzą się po jakimś czasie.Kolor jest stonowany,jednocześnie bardzo ciepły a dodanie ciemnych mebelków i innych wyrazistych dodatków dekoracyjnych ożywi całość. Jeśli łazienka jest z oknem można wstawić żywą roślinę doniczkową ,będzie się pięknie prezentowała, Zieleń z różem jakoś wogóle mi nie pasuje,natomiast białe z brązem pewnie znajdziesz w co drugiej łazience . Ale oczywiście wybór należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 15.06.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Bardzo podoba mi sie ADRENALINA, ale u siebie w domu raczej nie pokusilabym sie o taka lazienke...nie jestem az tak odwazna HESTIA jest mdla i bez wyrazu - tego bym z kolei nie zalozyla, bo przy kazdym wejsciu albo chcialoby mi sie plakac, albo zrobiloby mi sie niedobrze....bardzo lubie beze i brazy, zwlaszcza w polaczeniu, ale ta lazienka jest dla mnie wybitnie nijaka za to INVERNO zdecydowanie tak...z mala przerobka - na podlodze dalabym fuge ciemna, taka jak na scianie. taka lazienke mozna zawsze rozweselic kolorowymi dodatkami - czerwonymi, niebieskimi, czy zielonymi...jak bede na etapie wyboru lazienki, na pewno przypomne sobie o tych plytkach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.06.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Mi nie za bardzo podobaja sie nowosci za 2 lata beda wygladaly dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts