agni 15.06.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Inverno - Tubądzin, sama w małej łazience dla gości położyłam te płytki i nie żałuję. proponuję tylko zrezygnować z tych ciemnych decorów na rzecz jasnych w tej samej ofercie (zobacz je "na żywca", są przymglone, naprawdę ciekawe). Oczywiście wszystko zależy od aranżacji... zostawiliśmy ciemną podłogę, ciemny pionowy pas za toaletą, a resztę kładliśmy w poziomie... no i ciemne meble. fugi jasne na jasnych płytkach, ciemne na ciemnych;)do dużej łazienki interesujący może być również wariant 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 15.06.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Dla mnie nr 3 jest super! Bardzo podobają mi sie te płytki, do mojego domu nie bardzo pasują jednak romantyczne kwiatki (3 "chłopów" i ja jedna ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 15.06.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 acha, zapomniałam Jesli adrenalina - to dla bezpeiczeństwa zdecydowałabym sie ALBO na róż ALBO na zieleń - Łazienkę robi sie z reguły na kila(naście) lat. Trzeba myśleć o tym, żeby sie nie znudziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 15.06.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 zdecydowanie Hestia...to są moje ulubione kolory, kocham drewno, brązy, beże...dla mnie zawsze modne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 15.06.2007 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ostatnio nie miałam czasu tutaj zaglądnąć, a tutaj taka niespodzianka, tyle odpowiedzi Zdecydowałam się na Hestię i Wasze odpowiedzi potwierdzają mój wybór. Łazieneczka prawie zaprojektowana, muszę jeszcze tylko kilka rzeczy przemyśleć. Jak bęezie gotowa to pokaże Wam moje cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 04.07.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ja też wybrałam Hestię Czekam na zdjęcia gotowej łazienki. Moja będzie gotowa gdzieś w lipcu. Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_toja 04.07.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ja też wybrałabym Hestię z Cersanitu, ciepłe stonowane kololory, które nigdy nie wyjdą z mody, do tego meble w kolorze drewna i wiklinowe dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts