romi_25 17.08.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 A znacie jakąś ekipę od wiercenia studni w okolicy Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodaka 18.08.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Witaj Tomku Problemem studni zajmowałem się dwa miesiace temu przez cały tydzień. Zadzwoniłem do wszystkich możliwych wiertaczy w okolicy. Niestety ceny takie są u nas 300-3500 zł z materiałem za metr, a jeden Różdżkarz zaśpiewał sobie nawet za kompletny pomiar działki 450 zł. Zrezygnowany postanowiłem sobie temat dawować, aż tu...... W sąsiedniej wiosce znalazłem gościa, którego hobby jest radiestezja i za darmo mi zrobi pomiar (wiem ze są mieszane uczucia w kwesti Różdżkarzy, ale skoro za darmo i jeszcze potwierdzi lokalizacje wody to dlaczego nie spróbować???), a ponadto sąsiad który będzie wiercił również studnię, zna fimę, która tą usługe wykona za 50 zł za 1 met (bez matriałów). Jak będę znał namiary to podam. kodaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts