Wciornastek 22.06.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Czy można roundap przechowywać w postaci rozcieńczonej (1:1) ? Mozna 2-3 tygodnie ale jeśli masz jakieś części opryskiwacza metalowe to skorodują. Generalnie nie powinno się przechowywać rozpuszczonych praparatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 23.06.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Czy można roundap przechowywać w postaci rozcieńczonej (1:1) ? Mozna 2-3 tygodnie ale jeśli masz jakieś części opryskiwacza metalowe to skorodują. Generalnie nie powinno się przechowywać rozpuszczonych praparatów. O tych metalowych częściach to cenna rada. Ja rozrobiłem za dużo i rozcieńczony trzymałem w osobnym słoiku. Staram się nie trzymać w opryskiwaczu takich narzędzi ... ktoś (czytaj fruga połowa) mógłby chcieć dopomóc i spryskać roślinki doświadczone mocnym słonkiem aby im ulzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dop729 24.06.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 dziś kupowałem -cena 18,20zł za litrowy pojemnik. Nie kupuj w hipermarketach tam są najdroższe. pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts