grze33 09.06.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Kupiłem projekt Agatka HB studio , będę się budować po otrzymaniu pozwolenia (może wrześień) . Czy ktoś ma jakieś zdjęcia z realizacji tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 24.06.2007 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Widzę,że ciężka sprawa z tymi zdjęciami... Nikt się nie chce pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chudyw 30.06.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 zakupiłem właśnie projekt Agatka bez garażu, może ktośma jakieś doświadczenia w budowie tego domku, fotki z realizacji, lub spostreżenia co do tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 25.07.2007 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 OJ sama szukam i wyszukać nie mogę. Ja też jestem zdecydowana na ten projkekt i chyba już zdania nie zmienię dlatego podbijam temat co do zdjęć. Za ok. 2 tyg. będę przejeżdżała przez Wrocław a tam sporo się agatek buduje, więc planuje obejrzeć sobie na żywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 25.07.2007 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 grze33 i chudyw skąd jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts