adam_mk 11.06.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Ja siadam na tyłku! One nie mogą? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.06.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 no właśnie, może zamiast budek to takie małe sławojki dać na dach, może nawet systemowe, od porducenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 11.06.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 no właśnie, może zamiast budek to takie małe sławojki dać na dach, może nawet systemowe, od porducenta? chyba jeszcze nie ma w handlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arbiter 12.06.2007 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Dzięki za odpowiedzi,uśmiałem sie do łez.Ale ciekawe co wszyscy mądralińscy by zrobili w mojej sytuacji.To nie są dwie plamki gówna na dachu które zmyje poranny deszczyk,ale jest obsrane wszystko,nie moge otworzyć okna bo smród jest straszny,nie moge z dzieckiem usiąść na balkonie bo jest wszystko obsrane(dziecko ma rok).I to nie jest tupot tylko napieprzanie co sekundę w dach bo jak wiecie a na pewno wiecie,jest tu sporo miłośników przyrody ptaszki fruwają i co chile jakiś przylatuje.Myślałem że są może jakieś nadajniki na jakieś fale,może jakieś fale dzwiękowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.06.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 skoro warszafka to stać Cię an elektroniczne/ultradźwiękowe odstraszaczewystarczy poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiorek 12.06.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Słyszałam, że na lpłycie lotniska puszcza się dźwięk, jaki wydają ptaki drapieżne - to podobno odstrasza niedrapieżne ptaszki. Gorzej jak u Ciebie akurat tupią te drapieżne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
37C 12.06.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 (...) na dachu (...) w ptasich odchodach,wygląda to strasznie.Jak je przegonie to po chwili znów przylatują Ty chcesz usunąć skutki zamiast przyczynę! Podpowiem ci w takim razie. Odchody, jak wiesz, pochodza z resztek przemiany materii. Jeśli znajdziesz źródło alimentacji paskudzących stworzeń, to będziesz wiedział jak pozbyć się ich samych bez szkody dla nich. Uprzedzam jednak. Droga, na którą wkroczysz, może być dla ciebie BARDZO trudna do przebycia. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arbiter 12.06.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Tak tylko mam takich sąsiadów którzy sie przeprowadzili do tej Warszawki nie wiadomo skąd i co chwile na straż albo po policje dzwonią.Ostatnio mój pies sobie poszczekał troche i po godzinie miałem straż miejską pod bramą,Więc sobie nie wyobrażam że co 15 minut miał by orzeł lub jakiś inne ptaszysko wydawać dzwięki.A prawde piszesz już nie Warszawa tylko warszafka,bo jak mawiała moja babcia prawdziwi Warszawiacy to w powstaniu zgineli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.06.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 albo na psy zeszli, warty pac pałacamiłość do bliźniego każdego dnia wszyscy sobie wyznają w trakcie dojazdu i powrotu z roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.06.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Po jaką cholerę one się do tego dachu tak pchają?Muchy tam jakie nie latają?Kup ultradżwiękową pierdółkę za 15zł , załącz i przegoń im obiad! Zobacz co zrobią.Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 13.06.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 U mnie akurat nie siadają na dachu (może kolor je odstrasza ), ale temat rewelacja, uśmiałam się do łez , dobrze że akurat jestem sama w pokoju, bo uznaliby mnie za wariatkę. Pozdrawiam...ludzi z poczuciem chumoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 13.06.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 To sa powazne tematy i posty od powaznych ludzi... nic smiesznego szczegolnie dla autora... ten to ma sorki za slowo przesrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts