I.W. 10.06.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Witam.Rozmawiałem ze znajomym z tartaku który jest członkiem jakiejś komisji od drzewa(związanej jakoś z lasami państwowymi- nie znam szczegółów). Mówił że na jesieni spodziwanae są kłopoty z dostawami drzewa. Lasy maja jakies plany wycinek na dany rok a teraz idzie tego tyle że spodziewaja sie że "kontyngenty się szybko wyczerpią. Oczywiście cena drzwa budowlanego już pnie się do góry(było 620 pln/m3 jest 700). Mówił tez że ludzie coraz częściej ida w szkieletówki co jest wynikiem szaleństwa cenowego materiałów ściennych. Powodu żeby mi kit wciskać raczej specjalnego nie ma bo te zakupy mam za sobą, on roboty i zamówień ma mnóstwo ale również nie twierdzę że ma on rację w 100%. Jak zwykle w kazdej plotce może być troche prawdy i jeżeli ktoś nie musi czekać z zakupami więźby to może pomysli nad zrobieniem ich wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80553-b%C4%99d%C4%85-k%C5%82opoty-z-drzewem/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts