hanka55 10.06.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 http://www.zso4.bytom.pl/pliki/konkekolog2006_1.doc. Konkurs - dla inteligencji? A z pewnością dla klas ponadgimnazjalnych. Polecam, nawet dla zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.06.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Link się otwiera po usunięciu kropki znajdującej się na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Teraz się otworzy: http://www.zso4.bytom.pl/pliki/konkekolog2006_1.doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelm 11.06.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 http://www.zso4.bytom.pl/pliki/konkekolog2006_1.doc. Konkurs - dla inteligencji? A z pewnością dla klas ponadgimnazjalnych. Polecam, nawet dla zabawy! Warto było, dowiedziałem się właśnie, że amarant to barwnik spożywczy, nie tylko kolor Co do treści, to takich rzeczy jak skratki, BZT5, ChZT, saprobowość - dowiedziałem się dopiero na Inżynierii Środowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 11.06.2007 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 A mnie amarant kojarzy się z szarłatem, który miał być u nas uparawiany jako zboże chlebowe. O ile pamiętam, to z krainy Inków, a na dodatek mało uczulające zboże.Strusie, jako import innej produkcji mięsnej - chwyciły.Amarant, po wielkiej burzy promocyjnej, jest zbożem niszowym. A szkoda... "Wśród wyrobów tej Spółdzielni szczególnie zasmakował mi Amarant - chleb Inków, którego dostaw (2 x w tygodniu) zawsze niecierpliwie wyczekiwałem. Niestety, tylko do czasu. Apogeum powodzenia chleb ten osiągnął chyba jesienią'94, kiedy po pojawieniu się jego reklamy w tv natychmiast po dostawie znikał."http://www.zb.eco.pl/zb/73/polemiki.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.