Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tynk natryskowy,cena,ekipa,pomóżcie bo jestem zielona :(

Recommended Posts

Witajcie.

Potrzebuje rady.Kupilismy własnie dom,który trzeba trochę w środku wykończyć, do zrobienia będą napewno tynki bo w tej chwili są gołe pustaki i cegły. Coś nam się obiło o uszy o tzw. tynkach natryskowych, czy ktos wie czy to jest godne polecenia??? Dom jest w okolicach 50 km od Warszawy,tynki będa do zrobienia na około 70 - 100 m2, to podobno tańsze rozwiązanie niz obkładanie wszyskiego płytami kartonowo-gipsowymi. Czy ktos to robił??? Lub orientuje się w cenie materiału razem z robocizną??? Czy możecie polecic jakąś solidna ekipę do zrobienia tynków właśnie??? Trzeba tam zrobic jeszcze schody ( tzn. wykończyć je,bo w tej chwili sa tylko betonowe,+ jakies poręcze,itp ), no i podłoga jest do zrobienia,bo tez jest tylko beton. Poradźcie coś,bo jestesmy zupełnie zieloni w kwestii remontów,wykończeń,itp. Nie chcemy dać się naciągnąć na jakies niepotrzebne wydatki,materiały,koszty,etc.

na zrobienie tego wszystkiego o czym wyżej napisałam,możemy przeznaczyć okolo 25 tys. złotych, czy to wystarczy????????

https://forum.murator.pl/topic/80599-tynk-natryskowycenaekipapom%C3%B3%C5%BCcie-bo-jestem-zielona/