Tommco 03.07.2003 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Ile płaciliście za malowanie wnętrz emulsją. Chodzi mi o zwykłe malowanie wcześniej już przygotowanej ściany jak i takie z małym przygotowaniem np. zaprawieniem pęknięć. A może ktoś z Was wie ile płaci się za stiuki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel.k2 03.07.2003 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Ile płaciliście za malowanie wnętrz emulsją. Chodzi mi o zwykłe malowanie wcześniej już przygotowanej ściany jak i takie z małym przygotowaniem np. zaprawieniem pęknięć. A może ktoś z Was wie ile płaci się za stiuki? Pozdrawiam Generalnie od 3,00 do 5,00zł/m2 w zależności od: kolor, metraż, zabezpieczanie, itp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 03.07.2003 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Ale czy to się liczy za jedno pokrycie, czy już może za dwie warstwy, albo do skutku...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 03.07.2003 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Ale czy to się liczy za jedno pokrycie, czy już może za dwie warstwy, albo do skutku...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.07.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 6 pln kolor z m2 do skutku4,5 na biało z m2 do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel.k2 04.07.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Ale czy to się liczy za jedno pokrycie, czy już może za dwie warstwy, albo do skutku...? pod klucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.07.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 1 PLN/m2 za jednokrotne malowanie (bez względu na kolor). Budowa w W-wie, ekipa spod Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tgb 04.07.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 1 PLN/m2 za jednokrotne malowanie (bez względu na kolor). Budowa w W-wie, ekipa spod Lublina To byłem ja Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol3000 01.02.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam, malowanie za 1 zł/m kw. to chyba jakaś super promocja. Jak można za tyle wykonać malowanie ??? Bez urazy, ale czy jest to wykonalne ??? A gdzie cena za zabezpieczenie przed malowaniem ??? Nawet rozłożenie gazet kosztuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry-Mc 02.02.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Cześć! Co masz na myśli pisząc stiuk? Jeżeli chodzi Ci o tradycyjny to nie znajdziesz już rzemieślnika, który zna tę technologię. Jeżeli chodzi o masy akrylowe lub wapienne imitujące stiuk zapytaj w sklepie, ale myślę, że taniej niż 50 zł/m² raczej nie będzie. Malowanie emulsyjną przed stiukiem to zły pomysł. Stiuk połóż na gładką, dobrze zagruntowaną (koniecznie pędzlem) ścianę. Żal patrzeć na stiuki położone na źle przygotowane podłoże. PS. Do stiuków trzeba mieć dobrą rękę i wrażliwość estetyczną, przyjrzyj się dobrze wykonawcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 21.06.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Podnoszę temat - ile za malowanie ścian wewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MPCP 22.06.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 5 zł za 1 m2 nie wazne czy kolor czy biały. Malowanie pod klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 22.06.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 a mnie wołają 15 zł za 1m2. Oczywiście jak dla mnie to dużo za dużo. Cześć pomalujemy sami, ale mamy sporo b.wysokich ścian i załamań na parterze, więc to trudniejsze chciałabym komuś zlecić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 22.06.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 a mnie wołają 15 zł za 1m2. Oczywiście jak dla mnie to dużo za dużo. Cześć pomalujemy sami, ale mamy sporo b.wysokich ścian i załamań na parterze, więc to trudniejsze chciałabym komuś zlecić .... w Olsztynie (informacja z dnia dzisiejszego z pierwszej ręki) - uwaga.... 17zł/m2 - tylko malowanie, jedna warstwa i na pytanie czemu tak drogo - odpowiedź, teraz jest pracy tyle, że jak się nie podoba to niech se Pani tańszego szuka, ja nie muszę tu pracować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 23.06.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 a mnie wołają 15 zł za 1m2. Oczywiście jak dla mnie to dużo za dużo. Cześć pomalujemy sami, ale mamy sporo b.wysokich ścian i załamań na parterze, więc to trudniejsze chciałabym komuś zlecić .... w Olsztynie (informacja z dnia dzisiejszego z pierwszej ręki) - uwaga.... 17zł/m2 - tylko malowanie, jedna warstwa i na pytanie czemu tak drogo - odpowiedź, teraz jest pracy tyle, że jak się nie podoba to niech se Pani tańszego szuka, ja nie muszę tu pracować.... to15-17zł/m2 to chyba z materiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 25.06.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 janrenovate z materiałem było jakieś 2 lata temu chyba ... Robocizna: malowanie do skutku + uzupełnianie drobnych nierówności, przed malowaniem - jakieś mleczko czy coś takiego wyrównawczo (taka wodnista szpachla jak rozumiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 01.07.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 a mnie wołają 15 zł za 1m2. Oczywiście jak dla mnie to dużo za dużo. Cześć pomalujemy sami, ale mamy sporo b.wysokich ścian i załamań na parterze, więc to trudniejsze chciałabym komuś zlecić .... w Olsztynie (informacja z dnia dzisiejszego z pierwszej ręki) - uwaga.... 17zł/m2 - tylko malowanie, jedna warstwa i na pytanie czemu tak drogo - odpowiedź, teraz jest pracy tyle, że jak się nie podoba to niech se Pani tańszego szuka, ja nie muszę tu pracować.... Boże! Ale jestem w plecy! A ja potrafię jeszcze malować za 3.50 - 4zł!!! Chyba czas skorygować cennik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angus 01.07.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Generalnie za stiuki płaci się od 80 do 110 zł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 06.07.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ja biore w zielonej górze 5 zl/mkw na gotowo...jednak poruwnując ceny z zachodem ,to w polsce maluje się tanio...(niemcy ok 7-9euro/mkw).pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 06.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ja biore w zielonej górze 5 zl/mkw na gotowo...jednak poruwnując ceny z zachodem ,to w polsce maluje się tanio...(niemcy ok 7-9euro/mkw). pozdrawiam W germanii to maluja po 5 euro na godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts