wenus 11.06.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Mam do zaoferowania gruz po rozbiciu fundamentów, lanych z gruchy. Część chce wykorzystać do ogrodzenia, a pozostałą część sprzedać.Cena do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 11.06.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 11.06.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 cześć, mam pytanie: ile tego gruzu i czy duże kawałki?rozumiem, że własnym transportem? i skąd?no i ile sobie życzysz ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenus 11.06.2007 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Oczywiście jest to gruz wykopany z fundamentów są duże kawałki. Ja do fundamentów musiałam rozbijac młotem. Hałda gruzy leży w okolicy Serocka. Zainteresowanym zdjęcie wyśle na adres e-mail lub do obejrzenia osobiście na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts