Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GRES POLCOLORIT FUTURO????

iwokur

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Jolasia te płytki jasne to Futuro UG beige? Czy one są gładkie czy mają strukturę pasków wyczuwalną pod palcami :wink: mam nadzieję że wiesz o co pytam :wink:

Nie, to sa płytki Futuro Grigio, a na podłodze mam Grafit (zdjęcie faktycznie trochę przekłamuje kolor).

Jeśli chodzi o strukturę to faktycznie jest wyczuwalna pod palcami, moim zdaniem efekt jest bardzo fajny, niestety zdjęcia nie oddają w pełni ich uroku.

• 2 months później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...

płytki kupowałam w 2007, ceny nie pamiętam, (może być już nieaktualna)sprawdzę w poniedziałek i dam znać.

A w Giancie maja wszystko: tanią chińszczyzne, drogie płytki Hiszpańskie, Polskie do wyboru do koloru (chyba wszystkie fabryki).

Rada: targuj się z nimi, proś o rabat. Mnie dali.

Kupiliśmy płytki polcoloritu do obu naszych łazienek w e-płytkach. Seria futuro (beige/marrone) oraz Velvet. Futuro kosztowały niecałe 53zł, Velvet 47zł za m2. Co do wyglądu to oczywiście kwestia gustu, natomiast z jakością jest różnie. Płytki nie trzymają wymiarów, różnią się grubością, "wyginają się w łódkę". Nasz glazurnik poradził sobie z nimi:) Może w tej cenie nie można oczekiwać rewelacji: Emigres też był krzywy, Paradyż jeszcze gorszy:(

Jutro jade kupic Polkolorit do Gianta. Mam nadzieje z bedzie ok, jak do tej pory mam polozone plytki w malej lazience Pardyz bambus i wygladaja super jakosc plytek (zakupione w Casto) rewelacyjna! Paradyza bede miala polozonego na dole na calej powierzchni jakies 90m2 na podlodze wiec mam nadzieje ze mnie nie rozczaruje:)

• 1 month później...
Mam gorącą prośbę, ponieważ wczoraj zakupiłam płytki Futuro i chciałbym je położy również na podłogę. Martwi Mnie jednak czy te płytki nadają się również na podłogę. Nie są to płytki gładkie, pod palcami wyczuwa się "chropowatośc". Czy ktoś ma te płytki na podłodze?