Jolasia 27.09.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Ja też sie zdecydowałam na te płytki, do małego WC.Kibelek jeszcze nie jest skończony na tip-top ale płytki już są, więc może jutro zrobię zdjęcia i wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek.sw 03.11.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Przymierzam się własnie do kafli futuro grafit i grigio. Czy osoby, któe zakończyły już swoje łazienki mogłyby podzielić się zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 12.11.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 U mnie ciężko zrobić zdjęcie, gdyż ubikacja jest bardzo wąska. Nie jest jeszcze wykończona, ale coś tam już widac:) http://fotki.be-3.info/cache/2008-11-10/IMG_4831.JPG_595.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 12.11.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Jolasia te płytki jasne to Futuro UG beige? Czy one są gładkie czy mają strukturę pasków wyczuwalną pod palcami mam nadzieję że wiesz o co pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 12.11.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Jolasia te płytki jasne to Futuro UG beige? Czy one są gładkie czy mają strukturę pasków wyczuwalną pod palcami mam nadzieję że wiesz o co pytam Nie, to sa płytki Futuro Grigio, a na podłodze mam Grafit (zdjęcie faktycznie trochę przekłamuje kolor). Jeśli chodzi o strukturę to faktycznie jest wyczuwalna pod palcami, moim zdaniem efekt jest bardzo fajny, niestety zdjęcia nie oddają w pełni ich uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 12.11.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dzięki za odpowiedź, rozważam te płytki ale nie widziałam ich jeszcze na żywo. W sobotę wybieram się na totalne oglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jo Anna 17.11.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Też zakupiłam te płytki, byliśmy tak niecierpliwi że położyliśmy już jedną ścianę pomimo że łazienka jest jeszcze nie gotowa w całości do płytkowania i powiem Wam zachwycają mnie za każdym razem gdy je oglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 22.01.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Podciągam temat. Proszę o zdjęcia.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 07.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 podciagam temat, tez jestesmy na etapie wybierania kafli i futuro nam sie bardzo podobaja mozna prosic o wiecej zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 17.04.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam, czy moze ktos mnie uswiadomic w jakiej cene są te płytki i gdzi w Poznaniu mozna je kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 17.04.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 ja kupowałam w Giancie na Krzywoustego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 17.04.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 A w jakiej cni jesli mozna widziec? Bo w internci chodza po 57-60zł a z tego co wiem w Gianci maja plytki z wyzszych półek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 17.04.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 płytki kupowałam w 2007, ceny nie pamiętam, (może być już nieaktualna)sprawdzę w poniedziałek i dam znać.A w Giancie maja wszystko: tanią chińszczyzne, drogie płytki Hiszpańskie, Polskie do wyboru do koloru (chyba wszystkie fabryki). Rada: targuj się z nimi, proś o rabat. Mnie dali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 17.04.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 a nam powiedziano ze polcolorot to nizsza półka, a cena to 56 zl/m2. Ale znalezlismy cos bardzo podobnego do tego tylko mniejsze rozmiary płytek z opoczna seria organic, i chyba sie na nie zdecydujemy cena 50 zl/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 17.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 O Opocznie naczytałam si e złych opinii i jakos mnie nie przkonują Chociaz mysle ze podobne tez jest seria Metallik Opoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 18.04.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 no własnie zalezy na co się trafi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 19.04.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Kupiliśmy płytki polcoloritu do obu naszych łazienek w e-płytkach. Seria futuro (beige/marrone) oraz Velvet. Futuro kosztowały niecałe 53zł, Velvet 47zł za m2. Co do wyglądu to oczywiście kwestia gustu, natomiast z jakością jest różnie. Płytki nie trzymają wymiarów, różnią się grubością, "wyginają się w łódkę". Nasz glazurnik poradził sobie z nimi:) Może w tej cenie nie można oczekiwać rewelacji: Emigres też był krzywy, Paradyż jeszcze gorszy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 19.04.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Jutro jade kupic Polkolorit do Gianta. Mam nadzieje z bedzie ok, jak do tej pory mam polozone plytki w malej lazience Pardyz bambus i wygladaja super jakosc plytek (zakupione w Casto) rewelacyjna! Paradyza bede miala polozonego na dole na calej powierzchni jakies 90m2 na podlodze wiec mam nadzieje ze mnie nie rozczaruje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luncia_01 31.05.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Mam gorącą prośbę, ponieważ wczoraj zakupiłam płytki Futuro i chciałbym je położy również na podłogę. Martwi Mnie jednak czy te płytki nadają się również na podłogę. Nie są to płytki gładkie, pod palcami wyczuwa się "chropowatośc". Czy ktoś ma te płytki na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadb 31.05.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ja mam je na podłodze od półtora roku moim zdaniem nadają się tylko trochę gorzej się je zmywa niż zupełnie gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts