kasiulakp 10.03.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam Czy ktoś z Państwa mógłby się podzielić opinią na temat utrzymania czystości tego modelu płytek, zwłaszcza na podłodze? Byliśmy prawie zdecydowani na nie, ale jednak po zapoznaniu się z fakturą płytek mamy pewne wątpliwości.. :/ Proszę o szczerą opinie. Pozdrawiam serdecznie Dokładnie taki sam problem miałam i dlatego zrezygnowałam z tych płytek. Mój mąż bardzo je chciał, ale nie miałam zamiaru latać ze szczoteczką co chwilę,żeby z pomiędzy tych rowków wyszorować brud Mam teraz Organze z Opoczna i jestem baaardzo zadowolona... choć zupełnie inna kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madles 09.02.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam.Proszę o nowe zdjęcia łazienek i opinie jak się uzytkuje płytki Futuro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madles 13.02.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Jeszcze raz proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
powiedztak 29.07.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Firma POLCOLORIT traktuje niepowaznie swoich klientow. Myla kolory i wielkosci plytek, oczekujac za to zaplaty. Nie sa w stanie rozpatrzec reklamacji. Na pudelkach nie ma zadnych danych, ani daty produkcji, ani numeru serii. Nie ma zadnej ulotki zawierajacej warunki gwarancji. W jednej paczce mozemy znalezc rozniace sie od siebie plytki. Przedstawiciele firmy oczekuja od klienta, ze wlasnorecznie sprawdzi kazda jedna plytke w poszukiwaniu roznic. A ze znalezienia ma tyle, ze posiada swiadomosci wadliwosci produktu, NIE nowy produkt (wymieniony przez firme). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts