tatjana 11.06.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Zaintrygowal mnie tytuł dziennika (zwłaszcza te konie), więc zaczynam go śledzić. Czy mogłabyś jakoś opisać te zdjęcia? Bo domyślam się, że owo siedlisko to te drewniane ściany. A co to w takim razie to ceglane? No i gabaryty: na jednym zdjęciu w oddali widać stojący samotnie mały budyneczek. na innym pokaźne coś z cegieł, na pozostałych drewniany domek wśród drzew.Proszę o wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 11.06.2007 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.06.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Juz przeczytałam. Ambitne plany z tymi końmi. A macie tam zamiar prowadzić rekreację czy hodowlę? A może te koniki to tak tylko dla przyjemności?Zazdroszczę szperania w domu i odkrywania staroci do odzysku. Jak to się uchowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Zatkalo mnie!! Tak jak Agdusie zaintrygowalty mnie te konie w tytule. Otwieram i co ... . Skok w czasie jakies 100-200 lat!! Cudo!! Bedzie przy tym roboty, to fakt, ale Boze jaki efekt!!! Ponawiam pytanie za Agdusia: czy planujecie wieksza ilosc koni pod siodlo dla "ludzi" czy tylko dla siebie? Jesli dla "ludzi" to ja sie juz zapisuje na turnus!! Trzymam kciuki, kibicuje i sledze temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 12.06.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Do komentarzy zapraszam Powiem krótko: SUPER SIEDLISKO !!! Możliwości ogromne... tylko pozazdrościć. Jak wygląda "budyneczek dla służby" ? Jak w ogóle trafiliście na to cudo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 12.06.2007 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 12.06.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 gratuluję zakupu i czekam na kolejne opisy i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Piec po prostu CUDO!!! Nie ruszac, nie tykac, chuchac, dmuchac i dbac jak o niemowle!! Trzymam kciuki za pomyslnosc inwestycji pod kryptonimem "stajnia". A jak bedziesz sie przedzierac do "sluzbowki" wez naladowany telefon komorkowy, diabli wiedza czy w takim gaszczu drogi nie zgubisz No i nie zapomnij aparatu, bo trzeba to wszystko uwiecznic. Pozdrawiam i caluski dla Alexa (w same chrapki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.06.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Jeśli będą konie pod wierzch, to może przyjmiesz mnie po znajomości do szkółki? Jedyny raz siedziałem na kucyku jak miałem chyba 4 lata. A siedlisko wspaniałe. Dom z duszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 No, tatjano - Anno, masz wspaniałe siedlisko! Drewniane elementy domu przepiękne, elewacja jak marzenie, klimat... nie ma co gadać, sama wiesz! Ja mieszkam w poniemieckim domu, tez z klimatem, ale nie aż takim. Żeby stworzyć gospodarstwo agroturystyczne musieliśmy zbudować na naszej działce drugi dom - murowany, ale obłożony drewnem, które właśnie tworzy ten klimat ciepła. Pisz, wrzucaj zdjęcia, jestem naprawdę ciekawa realizacji Twoich planów i trzymam kciuki. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.06.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Wątek rozwija się jak niezła powieść. Ściągnie wszystkich koniarzy . Ja już się zastanawiam, kiedy zobaczę to na własne oczy. Ech, wróciło by się na koński grzbiet po tylu latach przerwy... A swoją drogą zaintrygowała mnie sprawa tych dopłat. Własny koń to i moje marzenie (ściętej głowy...). Tylko, że w moich snach galopuje gniada klacz arabska. A dla dzieci hucułki albo koniki polskie... Małż nie ma sprecyzowanych wymagań co do rasy. W okolicy koni dużo, ale... szkoda miejsca na wymienianie przeszkód, które powodują, że nie korzystam z tego. Zresztą jeździć nie ma gdzie, bo leśnicy walczą z jeźdźcami, zostają padoki, hale i polne drogi daleko od lasu. Niecierpliwie czekam na kolejne odcinki i zdjęcia. Może jakieś satelitarne dla łatwiejszego wyobrażenia sobie okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Tatjana, wybacz ze prywate odwalam, ale do Agdusi pytanko mam, czy Twoje Niepołomice lezą w zachodnipomorskim, pomiedzy Kołobrzegiem a Koszalinem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 12.06.2007 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.06.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 o rany ale cudo ...pieknie .. gratuluje entuzjazmu, pomyslu, odwagi, a nade wszystko cudnego miejsca i zazdraszam ... bede zagladac i trzymam kciuki , zeby udalo sie odzyskac dawna swietnosci i zatrzymac klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Tatjanko, moj malz w ogole na koniu jeszcze nie siedzial, ale juz, juz niedlugo. Obiecal, ze jak egzaminy zda pomyslnie to z samej radosci na najwiekszego nawet moze sie wdrapac (w stajni ten najwiekszy ma 182 cm w klebie). Juz dzisiaj, w tej wlasnie chwili uprzedzam uroczyscie, ze sie wpraszam do Ciebie w ta dzicz przecudowna i zadne krzaczory mi nie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 12.06.2007 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Jesli moge, to wkleje zdjecie tego olbrzyma, chociaz nie w calosci, bo sie w obiektyw nie miesci Tylko napisz czy moge? Cudny ten Twoj maluch. Bedzie z niego kawal przystojniaka, juz widze jak sie sie o niego "baby" kopia (Ty tez nie mozesz spac?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 12.06.2007 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Wybacz ze tak dlugo.http://preview.mkuznicka.photosite.com/~photos/tn/11233667_348.ts1181685774101.jpgI okazuje sie, ze faktycznie nie mam go w calosci. Mam tylko krotki filmik, ale nie wiem jak to wkleic. Na tym zdjeciu nie widac go w pelnej krasie 182 cm w klebie, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts