tatjana 12.06.2007 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Mala poprawka, bo przeoczylam. To jest Błysk, tylko chwilowo stal wtedy w boksie pewnej Haflingerki o pieknym imieniu Gracja. Ale w swoim wlasnym boksie Błysio wyglada rownie imponujaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Rasy nie znam, matka jest piekna, chyba wlkp ale gniada (zreszta moja ukochana). Ojciec, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 12.06.2007 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.06.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Hej, pięęęękna ta stajnia! I w ogóle całośc rewelacja - trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie Tak trzymać ludziska!! jeszcze nam ten kraj wypięknieje jak się tak każdy do czegoś z sercem przyłoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 13.06.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 no piękne koniki ... ale mogę tylko powzdychac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Hej Aniu. W kwestii instalacji niestety nic nie pomoge, zielona jestem absolutnie. Jesli cos w oczyska wpadnie to na pewno dam znac. O kaloryfery bym sie nie martwila - w obecnej dobie mozna dobrac kolorystycznie do kazdej sciany, wiec po prostu moga byc niezauwazalne. Bedzie ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Tatjana, wybacz ze prywate odwalam, ale do Agdusi pytanko mam, czy Twoje Niepołomice lezą w zachodnipomorskim, pomiedzy Kołobrzegiem a Koszalinem? Moje Niepołomice leżą na wschód od Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Trzymam kciuki za twój powrót na koński grzbiet i w związku z tym zapraszam serdecznie jest tu gdzie pojeździć, tereny są piękne i już lasy występują co na Pomorzu jest rzadkością przynajmniej w okolicach Malborka. Jednak to siedlisko to już Sztum prawie, tyle, że po drugiej stronie rzeki. Jednak jak się przejedzie w Białej Górze śluzę mamy początek Borów Tucholskich Taż my wakacje spędzamy po drugiej stronie Borów w miejscowości o urokliwej nazwie Swornegacie! Do Malborka wybraliśmy się stamtąd dwa lata temu. Z tego wynika, że prędzej, czy później Cię nawiedzimy, bo z wakacji w Sworach nie zrezygnujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 [Moje Niepołomice leżą na wschód od Krakowa. Dziekuje za odpowiedz. Tu w zachodniopomorskim tez sa i jest stadnina koni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ale się tu szarogęsic zaczęłam - trzy posty jeden pod drugim! To z lenistwa, bo mi się nie chce inaczej cytatów wklejać w jedną odpowiedź.A nie zastanawiałaś się nad takimi kaloryferami - kratkami w podłodze (jakoś się nazywają, ale nie pamiętam). Ściany zostają wolne, podłoga naruszona tylko tam, gdzie ma być kratka... Albo ogrzewanie ścienne, ale to już wymaga kucia tynków, a nie wiem, czy masz zamiar je wymieniać.Cwu latem też planujesz z pieca, czy z solarów?Jakie masz okna, bo nie dojrzałam na zdjęciach? Wymieniasz?Piec przecudnej urody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 [Moje Niepołomice leżą na wschód od Krakowa. Dziekuje za odpowiedz. Tu w zachodniopomorskim tez sa i jest stadnina koni. Pozdrawiam U nas tylko duży klub jeździecki i kilka (może więcej?) miejsc, gdzie ktoś prywatnie trzyma konie na własny użytek lub do rekreacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Jakos tak nam sie ten konski watek rozwinal, ale mam nadzieje ze Ania sie nie obrazi - w koncu tez milosniczka czterech kopyt Szkoda, ze nie ma gdzie jezdzic w Twoich stronach, ale zeby lesnicy walczyli z jeżdżcami - niepojete. Do tej pory bylam przekonana, ze nawet nas troche lubia. Ot, zycie. Pozdrawiam i zycze powrotu na konski grzbiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Leśnicy wyznaczyli w całej Puszczy Niepołomickiej jeden szlak konny (7 km.) i wlepiają mandaty za jazdę po innych drogach. Byłam w szoku, kiedy to usłyszałam, bo w Opolu jeżdziliśmy po lesie i do głowy nikomu nie przyszło, że nie wolno! Kiedy w Turawie latem pracowałam w "wypożyczalni koni" (brzmi okropnie, ale tak właśnie było), też jeździliśmy po okolicznych lasach gdzie popadło i nikt się nie czepiał. Jednego roku prowadziłam jazdy w takim letnim ośrodku jeździeckim nad morzem i mieliśmy nawet oficjalne pozwolenie na jazdę po plaży (z zastrzeżeniami). To nie tak, że nie ma gdzie jeździć. Koni w okolicy dostatek, ale... czasu, kasy i atmosfery brakuje. Pierwszych dwóch nie musze rozwijać. A atmosfera? Cóż, kiedyś w klubie w Opolu czułam się jak w domu albo i lepiej. Teraz nie mogę sobie wyobrazić, że przychodzę gdzieś, wykupuję jazdę, jeżdżę, oddaję konia i wychodzę. To nie to! Tatjanno Wreszcie otworzyło mi się zdjęcie (jeżeli wybierzesz z ImageShacka ostatni kod, to pojawi się na forum duże) i mogłam podziwiać Twojego konika. Śliczności. Na zdjęciu bardziej folblut niż arab, ale może, gdyby mu spojrzeć w oczy... Ech, te oczy arabów (koni, oczywiście )! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Jednego roku prowadziłam jazdy w takim letnim ośrodku jeździeckim nad morzem i mieliśmy nawet oficjalne pozwolenie na jazdę po plaży (z zastrzeżeniami) Zapraszam do Kołobrzegu, też jeżdzimy na plażę, chociaż dojazd nie bardzo, ale co tam, liczy sie frajda. Zastrzeżenia-nie po ludziach Tatjano-Anno Ja nawet takie grzejniki w podłodze, o których Agdus pisze widziałam na Forum juz zamontowane, ale nie pamietam za diabła u kogo. Postaram się je odnaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 My mogliśmy wcześnie rano i wieczorkiem. Wyznaczyli nam jeden zjazd z wydm i kazali zabezpieczyć przed rozdeptaniem go. Właściciel koni tak zabezpieczył, że konie o mało nóg na tym nie połamały Najcześciej te tereny wcale nie były dla mnie przyjemne, bo przyłaziły takie ofiary, mówiły, że jeżdżą już, że ho! ho!, a potem w kłusie leciały jak ulęgałki. No i zdarzyło mi się raz jazdę w stępie prowadzić, bo mi żal koni było. Ale czasem przychodzili jeźdźcy z prawdziwego zdarzenia i wtedy było...! Ale się komentarze rozrosną! Jakieś mało budowlane , ale mam nadzieję, że gospodyni nam wybaczy. Jakby co, to jest koński wątek w "nie tylko budowa - kącik zapaleńców". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Kurcze, mam nadzieje ze Tatjana nas stad nie pogoni. Do tego końskiego wątku jakoś nie dotarłam, spróbuję poźniej. Próbowałam znaleźć zdjęcia tych kaloryferów w podłodze, tak się zaparłam, ale już nosem w klawiaturę walę. U nas konne wycieczki na plażę też raczej nie w godzinach plażowego szczytu, ale zielonych raczej nie biorą - trudny dojazd. Ja najlepszą na świecie amazonką to nie jestem, ale tak mi się już chce tej plaży, że ... . Jutro znowu będę szukać zdjęć dla Tatjany-Anny, katorżnicza robota bo nie pamiętam czyj to dom był, ale może się uda. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 13.06.2007 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 13.06.2007 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 14.06.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 siedlisko wspaniałe pracy w brod , ale efekt wynagrodzi wszystkie trudy . spojż na moj link na dole , uważam , że tam można zdjęcia lepiej eksponować . powodzenia w remoncie i jak najmniej niespodzianek . trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts