Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze; Siedlisko na Pomorzu, konie, dwa psy i ... my!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 111
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dopuser, pytałeś jak wygląda budynek służby. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia bo nie udało mi się do niego dotrzeć. Trawy i osty są ponad pas , jednak obiecałam sobie że w ten weekend tam pojadę i dotrę do tego budynku. Wrzucę wtedy kilka zdjęć w Dziennik...

Trzymam za słowo ! :wink:

I ja też!! :lol:

Braza, Dopuser - miałam dziś ambitne plany na sesję fotograficzną "służbówki", ale zatrzymała mnie ściana deszczu za oknem ...

Jutro też jest jednak dzień ;) :)

Słowo się rzekło - pamiętaj :D

Ja też mam zdjęcia na photosite i nie mam problemów. Trzymaj się cieplutko i pozdrówka dla Was wszystkich :D

Tatjana, zachwycił mnie Twój dziennik... Pięknie tam u Was będzie, koników zazdroszczę jak nie wiem co, też kiedys miałam takie plany :oops: Miałam swoją kobyłkę, niestety się pokomplikowało i poszła w inne ręce :cry:

A małopolaki są cudne i kochane, polecam gorąco :D

Mieliście mnóstwo szczęscia, że wyszukaliscie to siedlisko, to prawdziwa perełka :) I piec - cudeńko :oops: :D

Wrzuciłam sobie Twój dziennik do ulubionych, będę pilnie śledzić postepy :D

Hej Tatjanko. Mam nadzieję, że nie zaplątałaś się na amen w tych krzaczorach okalających służbówkę :p Pamiętaj, że czekamy na zdjęcia. 8)

Ni chybi zaplątała się nam na amen... http://www.ppa.pl/forum_ppa/smileys/placze.gif

Albo zajęta przenosinami pieca kaflowego z Bydgoszczy...

Jeżusieńku!! :o Może by tak jakiego Rambo na ratunek posłać??!! :o Ale jeśli tu o piec chodzi, to sam Rambo nie da rady :cry: Comando wysyłamy!!! :wink:

:oops: :evil:

Braza :) :) :) więc konie są już prawie dwa ;) ;) ;) poczytaj w Dzienniku :) moja teściowa mnie zabije ;) :oops: :evil:

A mi grdyka chodzi z zazdrości :wink: To niesprawiedliwe! Ty masz dwa włąsne konie, a ja nawet jednego kopyta na własność nie mam :evil:

A teściowej powiedz, że w razie co to .... Commando do Niej wyślemy :wink:

Teraz poważnie - następnym razem wybierając się do służbówki weź ze sobą kałasznikowa :wink:

Następnym razem to chyba jutro ;) ale na przynętę pośle panią od wyceny nieruchomości :evil:

a jeśli o konisie chodzi to PRAWIE mam dwa ;) nie zapłaciliśmy jeszcze za niego, ale jest kartka rezerwacja ;)

my to do wszystkiego od tyłu (hihi) się zabieramy .... :oops:

masz za to śliczny awatarek z czworonogiem :)

Masz dwa i już, tej wersji się trzymajmy. :D A co do zabierania się do wszystkiego od tyłu, to witaj w klubie. Też jesteśmy w tym dobrzy.

Mogę się podzielić informacją jak zdobyłam osiołka w avatarku, a co. :p Też taką informację dostałam od Forumowicza - Sąsiada 1964. Otóż: wchodzisz na: http://www.avatarki.info. I tam masz całe mnóstwo różności, ze zwierzaczkami w postaci osiołków, koników, kotków etc. też. Powodzenia w pooszukiwaniach, ale jest tego trochę - zarezerwuj sobie czas :lol:

Zabieranie siędo roboty od tyłu ma też dobre strony: teraz, kiedy juz masz konie, MUSISZ przygotować im stajnię i zaplecze w postaci domu dla ich opiekunów. W końcu dobry opiekun to zdrowy, wyspany, zadowolony opiekun, a w tym celu powinien mieć dach nad głową. Zrobisz to więc dla koników :wink: