Dopuser 15.06.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Dopuser, pytałeś jak wygląda budynek służby. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia bo nie udało mi się do niego dotrzeć. Trawy i osty są ponad pas , jednak obiecałam sobie że w ten weekend tam pojadę i dotrę do tego budynku. Wrzucę wtedy kilka zdjęć w Dziennik... Trzymam za słowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Dopuser, pytałeś jak wygląda budynek służby. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia bo nie udało mi się do niego dotrzeć. Trawy i osty są ponad pas , jednak obiecałam sobie że w ten weekend tam pojadę i dotrę do tego budynku. Wrzucę wtedy kilka zdjęć w Dziennik... Trzymam za słowo ! I ja też!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 16.06.2007 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Braza, Dopuser - miałam dziś ambitne plany na sesję fotograficzną "służbówki", ale zatrzymała mnie ściana deszczu za oknem ... Jutro też jest jednak dzień Słowo się rzekło - pamiętaj Ja też mam zdjęcia na photosite i nie mam problemów. Trzymaj się cieplutko i pozdrówka dla Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 16.06.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Tatjana, zachwycił mnie Twój dziennik... Pięknie tam u Was będzie, koników zazdroszczę jak nie wiem co, też kiedys miałam takie plany Miałam swoją kobyłkę, niestety się pokomplikowało i poszła w inne ręce A małopolaki są cudne i kochane, polecam gorąco Mieliście mnóstwo szczęscia, że wyszukaliscie to siedlisko, to prawdziwa perełka I piec - cudeńko Wrzuciłam sobie Twój dziennik do ulubionych, będę pilnie śledzić postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Hej Tatjanko. Mam nadzieję, że nie zaplątałaś się na amen w tych krzaczorach okalających służbówkę Pamiętaj, że czekamy na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 20.06.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Hej Tatjanko. Mam nadzieję, że nie zaplątałaś się na amen w tych krzaczorach okalających służbówkę Pamiętaj, że czekamy na zdjęcia. Ni chybi zaplątała się nam na amen... http://www.ppa.pl/forum_ppa/smileys/placze.gif Albo zajęta przenosinami pieca kaflowego z Bydgoszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Hej Tatjanko. Mam nadzieję, że nie zaplątałaś się na amen w tych krzaczorach okalających służbówkę Pamiętaj, że czekamy na zdjęcia. Ni chybi zaplątała się nam na amen... http://www.ppa.pl/forum_ppa/smileys/placze.gif Albo zajęta przenosinami pieca kaflowego z Bydgoszczy... Jeżusieńku!! Może by tak jakiego Rambo na ratunek posłać??!! Ale jeśli tu o piec chodzi, to sam Rambo nie da rady Comando wysyłamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.06.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Mam nadzieję, że nie poszła bez "dżipiesa" w taką dżunglę, bo ją znajdą dopiero za parę lat i to w formie mocno zmienionej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 21.06.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Ale jeśli tu o piec chodzi, to sam Rambo nie da rady Comando wysyłamy!!! A jakieś informacje od Commanda już nadeszły czy też jednostka zaginęła w czeluściach krzaczorów i nie daje znaków życia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 21.06.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 21.06.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 21.06.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 ...mąż mój kochany ubił jednego kafla ( myślałam, że go zabiję ) ale doszłam do wniosku, że da się odratować ... Męża po zabiciu raczej nie da się odratowac IMHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 21.06.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 21.06.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 super siedlisko piec fajny, a my kupiliśmy całą ruinkę bo były w niej 4 podobne piece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 21.06.2007 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Braza :) więc konie są już prawie dwa ;) poczytaj w Dzienniku moja teściowa mnie zabije A mi grdyka chodzi z zazdrości To niesprawiedliwe! Ty masz dwa włąsne konie, a ja nawet jednego kopyta na własność nie mam A teściowej powiedz, że w razie co to .... Commando do Niej wyślemy Teraz poważnie - następnym razem wybierając się do służbówki weź ze sobą kałasznikowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 21.06.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Następnym razem to chyba jutro ale na przynętę pośle panią od wyceny nieruchomości a jeśli o konisie chodzi to PRAWIE mam dwa nie zapłaciliśmy jeszcze za niego, ale jest kartka rezerwacja my to do wszystkiego od tyłu (hihi) się zabieramy .... masz za to śliczny awatarek z czworonogiem Masz dwa i już, tej wersji się trzymajmy. A co do zabierania się do wszystkiego od tyłu, to witaj w klubie. Też jesteśmy w tym dobrzy. Mogę się podzielić informacją jak zdobyłam osiołka w avatarku, a co. Też taką informację dostałam od Forumowicza - Sąsiada 1964. Otóż: wchodzisz na: http://www.avatarki.info. I tam masz całe mnóstwo różności, ze zwierzaczkami w postaci osiołków, koników, kotków etc. też. Powodzenia w pooszukiwaniach, ale jest tego trochę - zarezerwuj sobie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.06.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Zabieranie siędo roboty od tyłu ma też dobre strony: teraz, kiedy juz masz konie, MUSISZ przygotować im stajnię i zaplecze w postaci domu dla ich opiekunów. W końcu dobry opiekun to zdrowy, wyspany, zadowolony opiekun, a w tym celu powinien mieć dach nad głową. Zrobisz to więc dla koników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts