Beotia 12.06.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Jak załatwiacie dokumentację budowlaną w obrębie małżeństwa? Raz mąż, raz żona, zależnie od posiadanego czasu?Nam tak by właśnie najbardziej odpowiadało. Ale czy np. jeden dokument może być na moje nazwisko, inny na męża? Czy później nie będzie z tym problemów?Gdzieś mi się przewinęło info, że inwestor może wyznaczyć pełnomocnika, który w jego imieniu załatawia sprawy urzędowe. Czy w przypadku współmałżonka też to jest konieczne? Jeśli tak, to w jaki sposób ustala się takie pełnomocnictwo? Notarialnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 12.06.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 My we wnioskach wpisujemy sie razem i potem w zależności od możliwości danej osby załatwiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beotia 13.06.2007 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dzięki za podpowiedź. Myślałam o tym, tylko nie wiedziałam, czy tak można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSCARx 03.07.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Zastanówcie się nad tym czy razem wszędzie występować?!Nie polecam, jeżeli macie firmę!!Pełnomocnictwo spokojnie wystarczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts