Ziela 03.07.2003 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Witam,przeszukalem watki o D06, ale nie natknalem sie na informacje ani nie jestem w stanie okrelisc ile drozszy jest D06a od D06.Czy ktos budowal i jest w stanie okreslic koszty budowy D06a? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keminona 06.07.2003 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Witam, przeszukalem watki o D06, ale nie natknalem sie na informacje ani nie jestem w stanie okrelisc ile drozszy jest D06a od D06. Czy ktos budowal i jest w stanie okreslic koszty budowy D06a? pzdr Jeżeli chcesz D06A to chcesz mieć użytkowe poddasze. Zatem w miarę wysokie i szerokie. Zatem dodatkowa ścianka kolankowa. Jak ścianka kolankowa to wieniec ścianki kolankowej. Ponadto strop nad parterem. Jak mieszkasz na poddaszu no to ocieplenie poddasza. W przypadku ocieplenia poddasza mocniejsza konstrukcja więźby. Ponadto trzeb azrobić sufit na poddaszu - również tynki. W klasycznym D06 wystarczy wiązar kratowy miast tego co powyżej. Niestety jestem za "cienki" by podać Tobie dokładną kwotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banan70 18.05.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 witam, buduję taki właśnie domek , mam narazie fundamenty ale zaczną unosic sie mury jak jakieś pytanie to śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moksia 04.01.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witam, Czy ktoś realizował może któryś z wymienionych projektów - jakie są Wasze opinie na ich temat:http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=21&IdKolekcji=http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=238&IdKolekcji= Poszukuję projektów domów nie za dużych, w których na parterze można stworzyć osobne mieszkanko - z dwoma pokojami - jeden z aneksem kuchennym, z łazienką osobną dla tego mieszkanka, garażem, najlepiej na dwa auta i poddaszem użytkowym.Garaż z lewej, a z prawej jeśli to wogóle możliwe taras łączący tył domu z prawym bokiem - ogród wychodzi mi z tyłu domu i z prawej strony - fajnie by było jeżeli z salonu mozna by było wyjść od razu na te dwie strony domu. Może ktoś z Was stawiał tak wymagający domek i może podrzucić projekt, lub chociaż jakieś rady - mam również pytanie do tych co od A do Z tworzyli projekt samodzielnie nie korzystając z szablonów - ile taka atrakcja kosztuje i czy mogą polecić jakiegoś architekta w Warszawie. Pozdrawiam, Moksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 22.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam ponownieW planie był LMP 51, ale ze względu na kształt i drogę przy działce, pewnie zdecydujemy się na drugą opcję, jaką braliśmy pod uwagę- D06ASzperałam ostro na forum, szukając zdjęć gotowych domów forumowiczów- owszem sporo D06 ale w wersji parterowej..Byłabym bardzo wdzięczna za opinie mieszkańców tego domu, za wszelakie rady, zdjęcia etc. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 24.06.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nikt nie buduje tego domu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 25.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 07.07.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 ponawiam pytanie- poszukuję budujących i tych co już mieszkają w D06A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 16.07.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 z tego co pamiętam na wątku D06 Tommco budował D06a. Może napisz do niego na priva (o ile jeszcze jest na forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 16.07.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 tu jest domek Tommco http://forum.muratordom.pl/domek-tommco-kilka-nowych-fotek-bez-rewelacji-9-01-06,t21397.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts