DPS 12.06.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Nasza premiumpremium, alias PP, alias Pepitka urodziła dzisiaj w nocy śliczną córeczkę o imieniu Weronika!!! Malutka ma długie blond włoski i długie paznokietki, 55 cm, 3300 g. Mamusiu - niech Twoja córeńka zawsze będzie światłem Twoich oczu, niech zawsze będzie okazem zdrowia i niech zawsze ma radość w oczach!!! http://www.puzel.pl/repository/products/Producenci/Ravensburger/1000/BOBAS_W_KOSZU_I_SLONECZNIKI.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.06.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Premiumpremium była pierwszą osobą, która prawie rok temu zrobiła pierwszy wpis w moich komentarzach - bardzo miło myślę o niej Więc niech Weroniczka da rodzicom duuużo radości i szczęścia "Żaden człowiek nie zrozumie, czym jest życie, czym jest świat, czym jest cokolwiek, dopóki nie będzie miał dziecka. Wtedy cały świat się zmienia i nic już nie jest tak, jak było do tej pory..." Pozdrowionka dla dzielnej mamusi PP kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ojej :) To cudownie ! Dużo, dużo, dużo zdrówka i szcześcia dla Maleństwa i Mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.09.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Wiecie, ze ja dopiero teraz trafiłam na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2007 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 O żesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Wiecie, ze ja dopiero teraz trafiłam na ten temat? ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts