boguslawskia 27.01.2008 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Całościowy koszt jest porównywalny.A wolę mieć monolit. Przy okazji nie mam żadnych podciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 18.02.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 no jeżeli WOLISZ... z gustami nie będę dyskutował... co do podciągów nie widzę problemu w ich istnieniu. w korytarzyku i wiatrołapie będę miał obniżony sufit z płyt GK więc podciąg i tak będzie niewidoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 17.03.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 na monolicie możesz stawiać ścianki działowe murowane w dowolnym miejscu? czy też trzeba przewidzieć dodatkowe zbrojenie w takich miejscach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslawskia 15.04.2008 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 W dowolnym miejscu. Grubość 12cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 03.05.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 mozna dostac namairy na taka tania ekipe,w jakim miejscu jest wasza budowa czy blizej zielonej gory czy gorzowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslawskia 03.05.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Budowa jest w okolicy Świebodzina. Z ekipą będzie raczej kiepsko, o ile wiem terminy maja pozajmowane na około 6-9msc.Ja wszystkie ekipy załatwiałem zawsze dużo wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 04.05.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 oj szkoda,wlasnie szukamy jakies ekipy tak gdzies za 4 miesiacei tez okolice świebodzina;)no ale cóz będziemy zukać dalej,a jesli mozna qwiedziec u kogo zalatwialiście adaptację projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslawskia 05.05.2008 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Pisz na [email protected]Adaptował mi (...) i szczerze nie POLECAM, porobił błędy, pozapominał. Podajcie telefon, przekażę swojej ekipie, może się zgodzą.Jak chodzi o dach mam też dekarza ale terminy ma dopiero na przyszły rok. Pzd,Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 26.05.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Minelo troche czasu od ostatniego wpisu w dzienniku, mam pytanie:Co slychac z Waszym Lotkiem?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts