kraftt 04.02.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Czy wymiar drzwi tarasowych macie taki jak w projekcie chodzi mi o szerokość 2,1 m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarex 04.02.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Nie. Zdecydowaliśmy się na 180 cm. Okno frontowe w salonie jest dość duże, więc pokój jest wystarczająco jasny. Zwężyliśmy też okno w kuchni o 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraftt 08.02.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Mam pytanie które może wydac się trochę głupie ale cóż. chodzi mi o rolety. czy te które wy montowaliście wymagały odpowiednio wiekszego otworu okiennego u góry. ponieważ jak widzę to będą one schowane pod elewacja a ja ostatni myslałem o takich które są z zewnątrz widzoczne chodzi mi o tą samą skrzynkę. pozdrawiam .wasz dom zaczyna coraz lepiej wyglądać. ąz chcę się cśrobić. my zaczynamy w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarex 09.02.2008 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Witaj krafttMój mąż już niestety śpi, więc nie mogę zapytać go jak wysoka jest skrzynka na rolety, ale na pewno trzeba wydłużyć otwór okienny o jej wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek7117 10.02.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Buduję dom wzorowany na Oliwce.Proszę o odpowiedź na pytanie dotyczące tego małego daszku nad wejściem:-Pod jakim jest kątem?-jaka jest jego wielkość?Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarex 13.02.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Niestety nic nie mogę powiedzieć na temat daszku, ponieważ to nasi majstrowie zdecydowali o jego wielkości i kącie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek7117 13.02.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 dzięki!szkoda ,bo mi się bardzo podoba-taki w sam raz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaaas 30.04.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 witam gratulujemy budowy !!!my niedawno zaczęliśmy, jeszcze długa droga przed nami. mam pytanie odnośnie dachówki Jaki to model i jakiej firmy? pozdrawiamy ANIA I JACEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarex 16.05.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Witaj aniaaas Również gratuluję rozpoczęcia budowyDachówka to Braas - staroniemiecka ciemnobrązowa. Powodzenia. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikela 21.10.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witam Piękny domek mam nadzieje, że w przyszłym roku też będe miała taki. dlatego chciałam spytać czy podnosiliście ścianke kolankową ( szukałam wzmianki na ten temat ale nie znalazłam - moze źle szukałam ) a jesli tak to o ile. Dziękuję za odpowiedz PS. piekne widoki macie, my bedziemy budować niedaleko koło Pszczyny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarex 11.12.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Oj, dawno tu nie zaglądałam. Minęło już trochę czasu od ostatniego pytania, ale mimo wszystko odpowiem. Nasza ścianka kolankowa podniesiona jest o jeden pustak. Wydaje mi się, że jest w sam raz, bo mogę swobodnie patrzeć przez okna dachowe (a mam tylko 160 cm). Pozdrawiam "prawie" sąsiadkę. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pankracek 29.12.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam. Gratuluję postępów w budowie. Też zamierzam ściany zewn. wykonać z ph 30. lecz nie wiem czy dane zawarte w kosztorysie Oliwki są zgodne z rzeczywistością.Ile wyszło wam pustaków w sztukach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarex 30.12.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Dziękuję. Według kosztorysu powinno być ok. 2289 sztuk. Sprawdziłam fakturę i okazało się, że kupiliśmy 2310 szt., z czego 61 zwróciliśmy. Podnosiliśmy ścianke kolankową o 1 pustak (bez garażu). Pwodzenia i spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 21.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Piękna Oliwka Gratuluję I do tego tyle własnej pracy w nią włożyliście. Chyba mamy podobne gusta, kominek u nas będzie identyczny (chodzi o kształt), płytki na podłogę na parterze też wybraliśmy podobne, płytki do łazienki te same (muszę jeszcze zobaczyć Zebrano). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarex 22.01.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dzięki Anetka. Pracy własnej rzeczywiście u nas dużo, ale to głównie praca mojego męża. Wszystko oczywiście po to, żeby było taniej. Dzięki temu zaoszczędziliśmy kilkadziesiąt tysięcy złotych - chyba warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 23.01.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witam, domek bardzo piękny. Czy mogłabyś napisać jakiej firmy są płytki w kuchni na ścianach, bo bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarex 23.01.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 [/b]Hej Patusia Miło, że podobają się Ci się nasze płytki. Sprawdziłam na fakturze nazwę. Są to płytki ścienne Kadaques krem 25x40, ale nie mam pojęcia z jakiej firmy. Próbowałam znaleźć je w necie, ale nic z tego. Jak będę w sklepie to zapytam. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 24.01.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Dzięki, a jeśli mogę zapytać, jaka była cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarex 24.01.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Nie były drogie 36 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.08.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] mam pytanie: jaki jest kolor plytek nelia paradyża, bo zdjęcie było robione w jasnym świetle i nie za bardzo widać; to jest nelia beige czy bianco?? łatwe są w utrzymaniu czystości?? http://forum.muratordom.pl/uzytkownik99434.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts