RybciaFiga 12.06.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Drodzy forumowicze! Napiszcie proszę co waszym zdaniem powinna zawierać umowa z firmą budowlaną: - jakie istotne postanowienia powinna uwzględniać,- na ile powinna być szczegółowa,- na co należy zwrócić szczególną uwagę,- jakie problemy identyfikujecie bądź zidentyfikowaliście z autopsji,- inne ważne spostrzeżenia przy negocjowaniu/podpisywaniu umowy. Mam nadzieję, że dzięki waszym doświadczeniom uda się zebrać najważniejsze zasady, którymi należy kierować się przy tworzeniu umowy z firmą budowlaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.06.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 skoro pytanie zadaje osoba z avataru to się nie dziwięjeżeli dotrzesz do rodziców to przekażhttp://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=107 aha funkcja szukaj nie boli tak jak ząbkowanie, też przekaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybciaFiga 17.06.2007 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 No proszę Cię, nie bądź taki kąśliwy, zwłaszcza że chyba nie przeczytałeś tych tematów, skoro je polecasz w odpowiedzi na mojego posta, ale raczej tak dojrzałej osobie nie muszę wyjaśniać o co chodzi.....prawda? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 18.06.2007 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Mam nadzieję, że dzięki waszym doświadczeniom uda się zebrać najważniejsze zasady, którymi należy kierować się przy tworzeniu umowy z firmą budowlaną. Alez to już calkiem sporo razy było tworzone/pisane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.06.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 No proszę Cię, nie bądź taki kąśliwy, zwłaszcza że chyba nie przeczytałeś tych tematów, skoro je polecasz w odpowiedzi na mojego posta, ale raczej tak dojrzałej osobie nie muszę wyjaśniać o co chodzi.....prawda? pozdrawiam Kąśliwa to niestety jesteś Ty w stosunku do Barbossa.Ale mniejsza o to. Może lepiej idź jeszcze na wieksze skróty i napisz tak:Drodzy forumowicze! Napiszcie proszę co waszym zdaniem powinna zrobić młoda forumowiczka by wybudować dom omijając te wszystkie watki budowlane i miec wszysto podane "kawa na ławe " by przy czytaniu nie mieć stresów i broń Boże nie osiwieć,oczywiście nie zapominajac o : inne ważne spostrzeżenia przy negocjowaniu/podpisywaniu umowy. Nię kąsaj jak nikt ciebie nie kąsa........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 18.06.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Ząbkuje to i kąsa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.06.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 23.06.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 RybciaFiga ja młoda matka to wspomogę - panowie mało empatyczni - bez razy podaj mi maila na PW to prześlę Ci to co ja mam - zwory umów i aneksy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.06.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 RybciaFiga ja młoda matka to wspomogę - panowie mało empatyczni - bez razy podaj mi maila na PW to prześlę Ci to co ja mam - zwory umów i aneksy pozdrawiam Skoro tak to przeżywasz i cierpisz razem z autorką to i ja poprosze ...bo mam problem.Gdzie są umowy np na fundament w założeniu ,że robi to inna brygada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 25.06.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 chłopaku jak znajdę chwilkę wrzucę linka do strony gdzie jest masa umów - może znajdziesz coś dla siebie Niestety klikam z pracy a linka mam gdzieś w kompie w domu - sporo gotowców tam było - na różne etapy, łącznie z umowami z kierownikami budów - w wolnej chwili poszukam i postaram się wysłać. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.06.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 chłopaku jak znajdę chwilkę wrzucę linka do strony gdzie jest masa umów - może znajdziesz coś dla siebie Niestety klikam z pracy a linka mam gdzieś w kompie w domu - sporo gotowców tam było - na różne etapy, łącznie z umowami z kierownikami budów - w wolnej chwili poszukam i postaram się wysłać. Miłego dnia Dobrze dziewczyno będę czekałłł.Tylko prosze znajdź mi ten konkretny ,żebym nie musiał szukac jak autorka wateczku.Dasz mi stos umów ale ja chcę ta doskonałą no wiesz jak juz sie zaoferowalaś to mus znaleść.Pamietaj tylko ta doskonała serdecznie pozdrawiam Cię dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybciaFiga 25.06.2007 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Kochani, nie o to mi chodziło, ale trudno.... ja też mam kilka wzorów umów i chętnie podeślę. Naprawdę przykro mi że Panowie w ten sposób odebrali moje pytanie Pozdrawiam wszystkich serdecznie!Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts