Agduś 12.06.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Skoro niemożliwe jest zaznaczenie kilku wiadomości prywatnych i skasowanie ich (ciekawe, dlaczego niemożliwe), to mam prośbę. Kiedy kasuję "na piechotę" pojedyncze wiadomości, jestem, delikatnie mówiąc, zirytowana. Na dokładkę za każdym razem moja polonistycznie usposobiona dusza łka, kiedy pojawia się pytanie, czy chcę skasować "TĄ" wiadomość. Proszę: jeżeli już nie mogę kasować hurtem, to wolałabym kasować "TĘ" wiadomość.Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.06.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Skoro niemożliwe jest zaznaczenie kilku wiadomości prywatnych i skasowanie ich (ciekawe, dlaczego niemożliwe), to mam prośbę. Kiedy kasuję "na piechotę" pojedyncze wiadomości, jestem, delikatnie mówiąc, zirytowana. usuwanie zbiorcze na razie działa tylko w Firefoxie [który notabene jest doskonałą przeglądarką] http://www.mozilla-europe.org/pl [...] za każdym razem moja polonistycznie usposobiona dusza łka, kiedy pojawia się pytanie, czy chcę skasować "TĄ" wiadomość. Proszę: jeżeli już nie mogę kasować hurtem, to wolałabym kasować "TĘ" wiadomość. było już o tym, ale zdania są podzielone, argumentów za "tę" jest jednak więcej http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1794539#1794539 Decyzja i tak w rękach Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.06.2007 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki za podesłanie tego linku! Nawet nie wiedziałam, że się tu taka interesująca dyskusja toczyła całkiem niedawno! Przeczytałam całą. Na razie małż zainstalował Operę i jej używa cały zachwycony. Ja nie mogę się do niej przyzwyczaić. Zresztą nie mogę się przez nią zalogować na forum, co jest wystarczajacym usprawiedliwieniem mojego tradycjonalizmu. Spróbuję podejrzliwie obwąchać Firefoxa. Może uda mi się go polubić. Forma "TĄ wiadomość" wciąż mnie drażni! Wiem, że w języku mówionym można, choć nie powinno się jej używać, a w pisanym NIE WOLNO. O ile toleruję błędy popełniane w postach (któż ich nie popełnia?), o tyle w tekstach "oficjalnych" ich być nie powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts