B O S Y 15.06.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 na Popularnej rog Plomyka jest sklep z ubraniami roboczymi i sa gumofilce i gumiaki.sam kupilem z 2 tyg temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 15.06.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 ej no gumiaki w Warszawie??? gumiaki przecie to atrybut wieśniaków No co Ty teraz to wypada miec gumiaki kazdy je nosi sa bardzo modne... moge tez dodac ze sa bardzo przewiewne wygodne itp... A masz cos do wiesniakow? Ja od niedawna tez jestem wiesniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 15.06.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 .......nie, prawie cała warszafka potrzebuje..... Masz u mnie piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 16.06.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Markety budowlane - Casto na Głębockiej bylem i nie było...Hmm, zawsze tam były. Trzeba iść na koniec budynku Castoramy w stronę Trasy Toruńskiej. Tam są dwie dodatkowe kasy i dodatkowe wyjście z budynku. Po prawej stronie na regale, patrząc w stronę wyjścia, stoją zielone gumowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 16.06.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Warszawa to największa wiocha EUROPY tak więc gumiaki czy gumo filce sprzedają się tam jak ciepłe bułeczki i dlatego są braki . Wszystkie zapasy idą do nowego terminalu lotniska Okęcie mają je rozdawać pasażerom w czasie deszczu bo woda tam ponoć wtedy po kolana. Łoj matko teraz kiepsko z materialami budowlanymi a jutro z gnojobiegami?! Jutro musze kupic zapas na przyszlosc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 18.06.2007 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Można sprowadzać z zagranicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts