AndrzejHH 08.02.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 ..........zmien zone!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 08.02.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Nie wiem czy to coś da bo sama mam arachnofobię i nic nie działa ale spróbuj - jeśli już, zrobić jakieś zdjęcie ale nie wstrętnej ropusze a ślicznej małej żabce. Czasem są takie kolorowe, całe zielone lub żółte. Pamiętaj nic na siłę. Mnie kiedyś też ktoś chciał leczyć w ten sposób ptasznikiem ale zaczął chyba ze zbyt grubej rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 08.02.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Jeżeli chodzi o zdjęcia ślicznych, małych żabek, to polecam pokazać drzewołazy, np. takie jak tu: http://www.fsbio-hannover.de/oftheweek/126.htm Do wyboru, do koloru Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam S. 09.02.2008 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Ciesze się że ten wątek wzbudził takie zainteresowanie.Dzięki za wszystkie rady. Zastanawiam się czy zrobienie odpowiedniego ogrodzenia od strony lasu w postaci np. jakieogoś niewysokiego murku a nad nim siatka uniemożliwi żabkom wchodzenie w oczy mojej żonie.Teraz iest tylko delkatna siatka, prawie jej nie widać i dzięki temu jest łagodne, płynne przejście zieleni od działki do lasu.Serdecznie pozdrawiam. Adam S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 10.02.2008 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 tu też taka malutka http://www.muratordom.pl/pliki/galeria/uzytkownicy/50846/258/1377.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.02.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Żona panicznie boi się żab Pozdrawiam Żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts