glowac 13.06.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 WitamMam prośbę o podsunięcie pomysły jak urzadzić kuchnię z wykuszem?Może ktoś z Was także ma wykusz w kuchni?Jjestem ciekawa jak ładnie uistawić meble, blaty itp?Nasza kuchnia ma taki kształt - powierzchnia ok.14m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 13.06.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Do wykusza to aż się prosi stół wstawić. Jeśli akurat masz kuchnię z jadalnią to problem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 13.06.2007 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 przepraszam, że nie umieściłam wcześniej planu kuchni:oto on: http://www.empikfoto.pl/albumy24/115019/390816/previews/10644311_domek.jpg niestety nie ma miejsca na stół - stół będzie w salonie kurcze nie wiem co i jak z tym wykuszem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 14.06.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Jesli nie chcesz stolu, to dalabym tam blat roboczy, ewentualnie zlewozmywak. Ale chyba bardziej blat, bo na forum kilka razy spotkalam sie z opinia ze bardzo fajnie jest cos przygotowywacprzy oknie. Ten blat o zwyklej szerokosci, tzn 60cm, wpasowany w ta wneke. Jesli w poblizu bedzie zlwozmywak (nie wiem gdzie masz przylacze wody), to pod blatem mozesz dac zmywarke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 14.06.2007 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Jesli nie chcesz stolu, to dalabym tam blat roboczy, ewentualnie zlewozmywak. Ale chyba bardziej blat, bo na forum kilka razy spotkalam sie z opinia ze bardzo fajnie jest cos przygotowywacprzy oknie. Ten blat o zwyklej szerokosci, tzn 60cm, wpasowany w ta wneke. Jesli w poblizu bedzie zlwozmywak (nie wiem gdzie masz przylacze wody), to pod blatem mozesz dac zmywarke. no własnie tak sobie myślałam, ze bardzo by tam pasował gładki blat- który bedzie mógł posłużyć za np. stolnicę jak będziemy z dziecmi robić pierniczki czy pierogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.06.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Myśle że blat i pod spodem szafki, ale jeśli ten wykusz wychodzi na południe, to nie wiem czy to dobry pomysł... poza tym tak zupełnie cos innego zwróciło moją uwagę... jak będziecie mieli gości, to z której toalety będzie mógł skorzystać ów gość jak mu się zachce??? przez sypialnie bedzie szedł, czy do góry gdzies? Bardzo mnie to zaintrygowało pozdrawiam. mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 14.06.2007 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 mundzia na dole nie będzie sypialni tylko gabinet, lub pokój dla gości z odzielną łazienką ubikację, która była przy wejściu zlikwidowaliśmy na rzecz powiększenia wiatrołapu. Doszłam do wniosku, że trzy lub (jak w projekcie 4) łazienki w domu to chyba przesada. Pewnie kiepski pomysł, ale jak pomyślę, że trzeba będzie gdzieś upchnąć butki, buciki, kapelusiki, kurtki itp to wydaje mi się, że to jednak był słuszny wybór. Goście będą mieli do dyspozycji łazienkę i mam nadzieje, że sobie poradzą z dotarciem do niej.A z tą kuchnią to nadal szukam natchnienia w internecie Nigdzie nie widziałam zdjęć kuchni z wykuszem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.06.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 aha, skoro tam nie bedzie sypialni no to rzeczywiscie to był dobry pomysł zeby zlikwidowac małe wc przy wejsciu jak sie natknę na jakies zdjecie z kuchni z wykuszem to dam zanc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patty1719502153 28.06.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 a gdzie w tym układzie bedzie najlepsze miejsce na zlew i kuchenke - cały czas się nad tym zastanawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 12.08.2007 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Patty:) myślę, że kuchenka będzie po lewej stronie. Bardzo podoba mi się ta aranżacja - wysłałam maila z zapytaniem o te meble ale do dziś mi nikt nie odpowiedział Po powiększeniu domu kuchnia będzie miała 5,80m na 3,50m (w najszerszym miejscu przy wykuszu). Póki co to jest nasz faworyt pod każdym wzgędem : http://www.empikfoto.pl/albumy24/115019/390816/previews/11955696_schmidt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patty1719502153 20.08.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 znalazłam podobny wątek na naszym forum: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=72465&highlight=&sid=34b7d7c3dc8d30553c0a6af12c6378e9 http://img69.imageshack.us/img69/1512/kuchniazwykuszeman3.jpg http://img524.imageshack.us/img524/1426/kuchniazwykuszem2lx7.jpg powyższy projekt jest autorstwa tukaja - pozwoliłam sobie pożyczyć przynajmniej jakiś pomysł na tą kuchnię dalej szukam natchnienia w sieci, ale okazuje sie, że wykusz w jadalni - rzecz powszechna a już w kuchni niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 21.08.2007 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Patty:) kochana ale mi zrobiłaś niespodziankę W życiu bym nie wpadła na takie rozwiązanie - coraz bardziej mi się podoba - ja to taka niemota jestem jeśli chodzi o projektowanie wnętrz i nawet myślałam o zatrudnieniu projektanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patty1719502153 21.08.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 cóż, jesli o mnie chodzi to jestem pod tm względem niemota do kwadratu...do tej pory zastanawiam sie co mi strzeliło upychać tyle mebli do jednego malego pokoju....a w planach miało byc tak pięknie....ale podobno kobiety mają problemy z wyobraźnią przstrzenna...więc niewątpliwie 100% ze mnie baba również zastanawiam sie nad projektantem i pewnie bez niego się nie obędzie ... PS.:100 lat dla kluseczki!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 22.08.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Patty:) myślę, że kuchenka będzie po lewej stronie. Bardzo podoba mi się ta aranżacja - wysłałam maila z zapytaniem o te meble ale do dziś mi nikt nie odpowiedział Patty, masz inne fotki tej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 22.08.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 patty, bardzo mi sie podoba twoja propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 22.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 tez mam wykusz, wydaje mi się ża fajnie zaaranzowany, no ale w tym projekcie się raczej nie sprawdzi.ta propozycja mikopiko jest naprawdę bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patty1719502153 22.08.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Patty:) myślę, że kuchenka będzie po lewej stronie. Bardzo podoba mi się ta aranżacja - wysłałam maila z zapytaniem o te meble ale do dziś mi nikt nie odpowiedział Patty, masz inne fotki tej kuchni? chodzi o fotki tej kuchni od tukaja? polecam jego watek, adres podałam wyzej, tyle, że tam nie ma zdjęć kuchni, tylko same aranżacje. Chyba jego kuchnia nie jest jeszcze gotowa... a jeżeli chodzi o kuchnie, która zaprezentowała glowac to do niej ślij pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 23.08.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 a jeżeli chodzi o kuchnie, która zaprezentowała glowac to do niej ślij pytanie Łoczywiście pomyliłam się Głowac, wrzuc jeszcze jakieś fotki tej kuchni, jeśli możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 23.08.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Jesli nie chcesz stolu, to dalabym tam blat roboczy, ewentualnie zlewozmywak. Jeśli nie masz konieczności robienia szafek/blatu w części z wykuszem, to mozna tam wpasować jakieś wygodne siedzisko (ławę?). Jak nie przewidujesz żadnych krzeseł ani stolika, to przyda się, jeśli ktoś Ci bedzie towarzyszył w kuchni (sąsiedzkie pogaduchy, dzieciaki siedza z mama w kuchni itp.). Duży stół jadalniany chyba planujesz obok kuchni w salonie? Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 23.09.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Oto link do mebli kuchennych:http://www.schmidt-kuchnie.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts