konmak 13.06.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 witam szukam do domu ekip budowlanych termin: jesień/zima 2007miejsce: Kanie/Warszawa powierzchnia; 170 m2 + garaż 30 m2 potrzebuje do następujących elementów: - położenie dachu, rynny, okna- tynki wewnątrz- wylewki- instalacja wodna- instalacja elektryczna- instalacja alarmowa- ocieplenie poddasza + płyta K-G- glazura, terakota- podłogi- ogrzewanie podłogowe- ogrzewanie gazowe jednym słowem od stanu surowego zamkniętego do stanu pod klucz.Bardzo proszę o propozycje ekip, które mają duże doświadczenie a nie będą sie na mojej budowie uczyć fachu. Jeżeli ktoś nie ma zdjęć ze swoich realizacji (dotyczy wykończeniówki) referencji również bardzo dziękuje ale zły adres. proszę o podanie również cen wykonania usługi, wiadomo że nie będzie to cena ostateczna ale jakaś orientacyjna, inaczej trudno w ogóle rozmawiać. pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 13.06.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Aby sporządzic kosztorys potrzebny jest projekt.Na gębe sie raczej nie da:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 13.06.2007 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 ba słuszna uwaga nawet mogę go przesłać ale komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 13.06.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 ba słuszna uwaga nawet mogę go przesłać ale komu? A dla mnie proszę przesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrex 22.06.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam, Jeśli potrzeba malarzy i glazurników od zaraz proszę o kontakt e-mail : [email protected] lub kom. 510-132-166. Jeszcze możemy się umówić na termin.Proszę określić ile metrów trzeba wyremontować. pozdrawiam,Piotrex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciula999 23.06.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 dekarz 602495816 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrex 25.06.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Poproszę projekt domku na maila :[email protected]Coś poradzimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts