pm2000 13.06.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam, w mojej łazience chciałbym mieć wszystkie baterie od jednego producenta, z jednej serii. Będę miał ceramikę Roca Hall, Roca poleca do niej serię Targa, która odpowiada mi jeśli chodzi o stylistykę, jakość i ceny. Jest jeden problem. Muszę mieć baterię wannową osadzoną na wannie, a nie do ściany. Akurat w tej serii nie ma takiej baterii. Znajomy powiedział mi, że można osadzić taką naścienną baterię na dodatkowych "przejściówkach". Czy spotkaliście się z czymś takim, czy to jest estetyczne? Bateria o której piszę wygląda tak: http://www.roca.pl/?id=produkt&idd=2&idg=82&idp=211&ida=818 z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pismag 13.06.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ja mam baterię ścienna zabudowaną na wannie na ''przejściówce", ale nigdy nie zauważyłem że wygląda dziwnie. Według mnie - normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts