Gość 22.06.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Woytek ja siałam jesienią. Tesca Barenburg jest rewelacyjny- my kupiliśmy uniwersalną. Gazonowa jest przecudna. Na pewno będziesz zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 22.06.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Barenburg jest rewelacyjny- my kupiliśmy uniwersalną. potwierdzam - ja dosiewałam Rapid. Wyrosła bardzo szybko piękna trawka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 22.06.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Woytek ja siałam jesienią. Tesca Barenburg jest rewelacyjny- my kupiliśmy uniwersalną. Gazonowa jest przecudna. Na pewno będziesz zadowolona. Też mam barenburg. Tylko nie wiem jaką odmianę Ale się dowiem. Znajomi chcą u nas po ogrodzie chodzić boso (tylko jeszcze gdyby tych chwastów nie było !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ach te chwasty Aż się boję wiosny za rok- sąsiad nie miał kiedy skosić swoich cudnych mleczy i wszystkie sie przeniosły do mnie. Super Damian chyba nabierze ochoty i jednak sam sobie zasieje trawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 22.06.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 (tylko jeszcze gdyby tych chwastów nie było !) u mnie buteleczka Starane stoi na toaletce obok słoiczków z kremami i flakonami perfum tak ważny to specyfik! A trawnik na bieżąco poddaję oględzinom których nie powstydziłby się Sherlock Holmes ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 10.04.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 No wlasnie, z oczyszceniem terenu - wywoz galezi, starych drzewek owocowych, teren - sam piach niestety, ktory trzeba przygotowac pod trawniczek. Chcemy miec sam trawniczek. Bardzo nas ciekawi czy firma ogrodnicza nie chce nas zrobic w bambuko. Bardzo prosze o rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anfield 10.04.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Nie podajesz ceny jaka Wam zaproponowali a szkoda- można by porównać. Nam w porównaniu zaproponowali 5 zł za metr już ze wszystkim ale mamy dosyć plaski teren- no i z zapuszczonym , zachwaszczonym trawnikiem pokopanym przez krety i psy- dodatkowo jeszcze trzeba bylo wyrównac. (bez dowozenia ziemi a tez sam piach) Wzielismy się za robotę sami- 10 tyś to trochę za dużo w porównaniu z naladami pracy. Działkę mamy obecnie zrytą glebozgryzarka i powoli wygrabiamy te smieci.Nie polecam nikomu porywania sie na takie czyny my juz zaczelismy i chyba sami musimy soknczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 13.04.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 My dostalismy wycenę 12zł na 1 m kw. W cenę wchodzi odchwaszczenie spulchnianie gleby wymieszanie gleby z torfemsiew nasinwałowaniew cenę wliczony jest nawóz i nasiona traw.To jednak jest dużo i narazie nie podjeliśmy decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafgrzeg 13.04.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 no to ja osobiscie zrobiłem 170 m2 za 700 zł w tym ziemia, piasek, torf, trawa, wywóz śmieci, wywóz chwastów....nie licze kilku dniówek pracy i odcisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 13.06.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam Czy orientujecie się, ile może kosztować metr trawnika z rolki i sianego? Czekam na wycenę i chciałabym chociaż mniej więcej wiedzieć, jakie to koszty? pzdr gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ady 13.06.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Trawnik z siewu 8-12 zł/m kw. w zalezności od powierzchni trawnikatrawnik z rolki 18-22zł/m kw - cena za materiał (nasiona traw/darń ) i robociznę bez ceny ziemi potrzebenej do wyrównania terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 13.06.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Bardzo dziękuję za info gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 01.11.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Podciągam temat, jaki jest teraz koszt założenia trawnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts