shira3 20.05.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Nie nasłonecznią, co prawda imponująco. Ale doświetlenie jest więcej niż zadawalające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 27.05.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ja również zastanawiałem się nad piecem do Salsy. Mi polecano piece firmy SAS lub KLIMOSZ podobno ZĘBCA też sa niezłe chociaż nie są już tak wytrzymałe co kiedyś... tak mówili w sklepie... ale ja nie wiem mój ojciec ma 6- cio letni piec z Zębca jest bardzo zadowolony i ma zero problemów. Ja rozmyslam nad piecem ze strowaniem ręcznym lub z automatycznym podajnikiem paliwa... ale jeszcze nie wiem który wybiore. Acha tak jak obiecałem uzupełniłem dziennik budowy i dodałem pare pierwszych fotek makiety Salsy Tylko że zdjecia straciły na jakości troszeczke po wkejeniu na stronkę... my już zakupiliśmy piec http://www.defro.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=138&Itemid=56 Od dziś weszła ekipa hydraulików,grzejniki również zakupione Za 2 tygodnie dach-kolor grafit w dzienniku kilka nowych zdjęć,zapraszam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewora 27.05.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 witam Czym macie pomysl na schody ? szukam szukam i nic nie moge znalesc ciekawego.My pod schodam planujemy zrobic przejscie do garazu. Bardzo prosze o zdjecia wnetrza salsy . pozdrawiam moj meil [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 27.05.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 My planujemy takie jak na wizualizacji Salsy na stronie projektów IGM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 28.05.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 nowa porcja zdjęć w chomiku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolmarta 31.05.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 witamJestem z Ostródy, w woj. warm - mazur, czy ktoś w okolicy stawia salsę jeśli tak to proszę o kontakt, chciał bym zobaczyć to cudko na żywo.Proszę o kontakt 507 528 532 lub meilem: [email protected].Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 03.06.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 (edytowane) KOCHANI, ZGODNIE Z OBIETNICĄ PRZEKAZUJĘ WAM LINK ZE ZDJĘCIAMI MOJEJ SALSY OD ŚRODKA. Wprowadziliśmy się miesiąc temu. Jest cudnie. Wprowadzajcie się jak najszybciej jeśli oczywiście możecie.Stwierdzam, że warto było przeżyć to całe zamieszanie:)))))) W wolnej chwili zrobię jeszcze zdjęcia kuchni i wrzucę, bo gdzieś mi uciekły! http://picasaweb.google.com/asia.filipowicz/SalsaOdSrodka?feat=directlink Edytowane 3 Czerwca 2010 przez annaoj20008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 03.06.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 No pięknie!Super wyszło.Mi osobiście najbardziej przypadła do gustu łazienka.Super.Życzę miłego mieszkania i nie zapominaj o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 05.06.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 wow super a nam jeszcze zostało tyle pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Bartek 06.06.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Coś wspaniałego. Mam nadzieję, że nam również wyjdzie tak ładnie wykończenie. Teraz czekamy na okna, bo mają nam zakładać w najbliższych dniach. Już nie mogę się doczekać jak będziemy się mogli wprowadzić, ale pewnie się jeszcze zejdzie... Annaoj piękne łazieneczki i śliczny ten różowy kolor w sypialni...Pozazdrościć tylko:) Jak będę mieć okna to postaram się wrzucić jakieś pierwsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 06.06.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Magda i Bartek czekamy na dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Bartek 08.06.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Właśnie muszę się nauczyć prowadzenia dziennika i wklejania zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 09.06.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Jak ja sobie poradziłam z dziennikiem budowy to i wy sobie poradzicie . To nie jest takie skomplikowane jak sie wydaje. A my wszyscy z niecierpliwością czekamy na zdjęcia nowej salsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Bartek 09.06.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Jutro mają nam zakładać okna, także jak zrobię fotki to napewno wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 09.06.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 a my w końcu mamy przyłącze wody do budynku, kanalizę i obecnie ciągniemy mury:) oby do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 09.06.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 ejjjjj tez nie możecie wejść w swoje dzienniki przez link w odnośniku kurde nie wiem co oni porobili wrzuca mnie na ogólna stronę dzienniki zamiast do swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 23.06.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 gdyby ktoś miał ochotę obejrzeć kilka nowych fotek w moim dzienniku to serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena G. 24.06.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Czesc Wszystkim ! Widze,ze sporo ludzi wybralo ten projekt:) My tez z mezem zdecydowalismy sie na Salse.W zeszly poniedzialek rozpoczelismy budowe (okolice Plocka).Mam prosbe do wszystkich,ktorzy posiadaja zdjecia z budowy i z realizacji wnetrz prosze o przeslanie na adres [email protected] Z gory bardzo dziekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 24.06.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witamy nowych salsowiczów. Faktycznie salsa jest mocno popularna. Za fotkami zaglądaj w nasze dzienniki budowy (linki w podpisach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 24.06.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 wow norola balkony super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts