ba-sia3 28.11.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 (edytowane) za meble zapłciliśmy ok 6000. Moja kuchnia jest zupełnie w innym miejscu niż w oryginalnym planie, jest w miejscu pokoiku na froncie. Nasz dom wogóle jest szerszy o jakiś metr od tradycyjnej salsy. Prawdę mówiąc parter nie przypomina salsy zupełnie. Cieszę się ewora, że Ci się podoba moja kuchnia, ja jestem nią zachwycona ale moja ocena jest nad wyraz subiektywna i nawet gdyby wszyscy inni powiedzieli, że jest okropna ja będę mówić, że jest cudowna, bo..... moja. http://i1225.photobucket.com/albums/ee391/ba-sia/salsarzutpitro.jpg http://i1225.photobucket.com/albums/ee391/ba-sia/salsarzutparter.jpg Edytowane 6 Grudnia 2010 przez ba-sia3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwek1982 29.11.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Witam Salsowiczow mamy zamiar budowac dom Salsa ale z podpiwniczeniem. Mamy projekt adaptacja zrobiona piwnica zaprojektowana czekamy na wydanie decyzji przez StarostwoTroche problemow bylo ale idzie do przodu.Mam nadzieje ze w przyszlym roku ruszymy na wiosne.Jest ktos kto zaczyna budowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GiP 29.11.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Witam. Robił może ktoś kosztorys do banku na budowę Salsy. Jeśli ktoś posiada coś takiego prosiłbym o przesłanie na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELZBIETA I JANUSZ 01.12.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witam po bardzo długiej przerwie. Uzyskaliśmy POZWOLENIE NA BUDOWĘ więc mamy nadzieję Siwek 1982 że również zaczniemy na wiosnę. Też będziemy budować Salsę częściowo podpiwniczoną z garażem. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 03.12.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 WITAJCIEDAWNO SIE NIE ODZYWAŁAM BO NIC OD DAWNA NIE DZIEJE SIE NA BUDOWIE- DOMEK STOI JUZ DOSYC DŁUGO WIĘC MOZE POCHWALE SIE JAK WYGLADA W OBECNYM STANIE...http://images40.fotosik.pl/417/d5c5ac10cf84de17m.jpghttp://images40.fotosik.pl/417/843c280deb781552m.jpghttp://images40.fotosik.pl/417/602320b31caf8473m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 06.12.2010 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ewula Twoja salsa to już wogóle nie salsa, prawdę mówiąc. Trochę zmian w niej poczyniłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 07.12.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Tak, masz rację z zewnątrz ten dom w ogóle nie przypomina salsy. Może gdybym od razu od kupna projektu zaczęła budowę to nie było by tych zmian. A tak rzez te czekanie ciągle myślałam co by tu jeszcze poprawić- przecież dom buduje się na całe życie ( no przynajmniej ja mam takie plany). Salsa podobała mi się dlatego, że jest niedużym ale dobrze rozplanowanym domkiem. Jednak troszeczkę przymałym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 07.12.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 W tym roku mój szwagier remontował dom- przerabiał całą górę, nowy dach nowe pokoje i takie tam. Dom jest teraz duży i bardzo ładny ale mimo tych wszystkich metrów brakuje kilku rzeczy...Tak się składa że mieszkamy u teściowej i na własnej skórze przekonałam się że brak pralni, suszarni i innych schowków może być naprawdę problemem. Dlatego przerobiłam projekt tak, żeby podobał mi się z zewnątrz i był funkcjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 07.12.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ba-sia3 poproszę o więcej zdjęć- jestem od nich uzależniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 14.12.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Pomału zaczynamy załatwiać dokumenty potrzebne do kredytu byłam dziś w starostwie powiatowym, złożyłam wniosek o wypis i wyrys z rejestru gruntów. Ma być do odbioru przed świętami. Miałam tez załatwić wypis z ksiąg wieczystych ale niestety nie zdążyłam. Przez małą stłuczkę na parkingu (na szczęście nie z mojej winy) nie dojechałam na czas do sądu. Ale wzięłam wniosek, wypełnię go w domu i złożę w piątek. Niestety tu będzie trzeba czekać około miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geistchen 18.12.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 langerob25 serdeczne dzięki za odpowiedź na maila i przesłane zdjęcia. Coraz bardziej nam się podoba Sslsa:):wave: Mam taką prośbę: czy ma ktoś może jakiś namiar mailowy do @BG? Już od dłuższego czasu nie pojawia się na forum, a mieszka w Salsie chyba najbliżej Jarosławia:) Chciałbym się z nią skontaktować w miarę możliwości. Jeśli ktoś posiada takową informację to proszę na maila albo PW. Chyba że ktoś jeszcze buduje Saslę w okolicy to również chętnie nawiąże kontakt.Pozdrawiam wszystkich Salsowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 25.12.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Świąt radosnych,przeżyć wzniosłych,w zdrowiu, szczęściu i miłości. Niech Święta radościąwypełnią Wasz domA Nowy Rok blasku dodaWaszym dniom.♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**•.♥ ___________< o >_____________/_________o`* o.@*o`.________.' '*Q o *o@________( () o*o* @ o'._______.-' o *0_Q.-'-;*o)_______.' 0 Q @0@ ()* `-.______* @ o*o @. ‘Q * o )_____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’_____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.)_____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’.____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* `____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'.___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-.___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’__.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*'_* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.'_'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.*_;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o_.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'._* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.*_;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥_____________$$$$$_____________$$$$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gocha59 27.12.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Wtam Witam bardzo serdecznie wszystkich salsowiczów. Pragnę dołączyć do waszego grona. Po wielu godzinach przemyśleń kupiłam projekt Salsy z garażem.Wiosną rozpoczynam budowę (taki mam plan mam nadzieję że wszystko się uda).Czy ktoś z Was budujących ma pomysł ile może kosztować stan developerski Salsy ?a co sądzicie o poszerzeniu garażu o 50 cm ? A jeszcze jedno pytanko czy ktoś może buduje Salsę w okolicach Sochaczewa ? Pozdrawiam serdecznie. Sukcesów w nadchodzącym 2011 roku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gocha59 28.12.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Drodzy Salsowicze jeszcze jedno pytanko czy ktoś z Was może buduje w woj. mazowieckim albo łódzkim i może pokazać swoją Salsę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 29.12.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Ja buduję koło ciechanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr00 29.12.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 witam po swietach u mnie lekko na przod podbitka zorbiona nie bylo lekko ale coz musi byc jak jest zapiolem kilka fotek narazie teraz nastepny plan to podlogowka w domku czyli wylewka rurki itd itp pozdrawiam wszytskich salsowiczow i nie martwcie sie 3 salsa jzu wybudujemy dobrze hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam6931 04.01.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Witam, a co myslicie o takich zmianach na parterze SALSY ,mały pokoj chciałbym zaadaptowac na spiżarke i WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemas81 05.01.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Witam, a co myslicie o takich zmianach na parterze SALSY ,mały pokoj chciałbym zaadaptowac na spiżarke i WC Bardzo fajnie rozplanowane. Ja spiżarkę robię pod schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam6931 06.01.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Spiżarka pod schodami tez bralismy to pod uwagę,ale chcemy schody drewniane wiec wybralismy taką opcję.Likwidujemy pokój na dole ale zyskujemy nad garażem dzięki dachowi duspadowemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duska2901 06.01.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 witam wszystkich. bede budowac salse:) czy ktos mógłby napisac jakie sa koszty stanu surowego otwartego??bylabym rowniez wdzieczna za fotki domku. moj mail to [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts