rrober1975 21.01.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 witam,ale dawno mnie tu nie było,dołożyłam nowe zdjęcia z naszego domku,mieszkamy już od października,miłego oglądania Cóż można powiedzieć ....TYLKO POGRATULOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 22.01.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Witam mam pytanko do osób które budowały salse z garażem,- czy robiliscie strop nad garażem??? pytam sie bo myślę o zrobieniu tam mini stryszku(strop z bet.lub drzewa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 22.01.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Cóż można powiedzieć ....TYLKO POGRATULOWAĆ dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 22.01.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Witam mam pytanko do osób które budowały salse z garażem, - czy robiliscie strop nad garażem??? pytam sie bo myślę o zrobieniu tam mini stryszku(strop z bet.lub drzewa) Hej U mnie właśnie jest taki stryszek nad garażem.Strop jest drewniany.Do niego "podwieszona" jest brama garażowa.Co do wielkości tego stryszku ,to raczej nie należy spodziewać się cudów,ale zawsze coś tam w przyszłości będzie można upchać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 23.01.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Dzieki za odp.(kazdy schowek sie przyda:yes:) ja jestem wlasnie bardziej za str...drewnianym bo bym to sam zrobi jak mozna to bym poprosil o fotke jak masz zainstalowana brame garazowa do takiego stropu ([email protected])narazje jestem na etapie zalatwiania papierkowych spraw ale powoli zbieram przydatne informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 23.01.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Dzieki za odp.(kazdy schowek sie przyda:yes:) ja jestem wlasnie bardziej za str...drewnianym bo bym to sam zrobi jak mozna to bym poprosil o fotke jak masz zainstalowana brame garazowa do takiego stropu ([email protected])narazje jestem na etapie zalatwiania papierkowych spraw ale powoli zbieram przydatne informacje hmmm....ze zdjęciem może być problem.Nie ma mnie teraz w PL.Zamierzam odwiedzić ojczyznę dopiero pod koniec marca.Jak będziesz nadal zainteresowany to na pewno coś Ci wtedy podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 23.01.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Oki to czekam na fotkę ,nawet jak będzie to trochę pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 24.01.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 witam,ale dawno mnie tu nie było,dołożyłam nowe zdjęcia z naszego domku,mieszkamy już od października,miłego oglądania Norola Ciebie to dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super mieszkać już w Salsie mogę tylko oko nacieszyć i powzdychać kiedy zamieszkam w końcu w Swojej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 27.01.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Norola Ciebie to dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super mieszkać już w Salsie mogę tylko oko nacieszyć i powzdychać kiedy zamieszkam w końcu w Swojej! hehe pamiętam jak ja wzdychałam gdy inni sie wprowadzali,ale jak widać na kazdego przyjdzie czas:D a mieszka się super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewora 06.02.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 witam wszystkich salsowiczow straszna cisza na forum? mamy juz elektryke , kominek , szukamy dachowki. Zamurowalismy wholu przejscie do garazu i chcemy zrobic pod schodami . jezeli ktos z was tak ma czy moglabym prosic o zdjeci na meila [email protected] . dziekuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geistchen 07.02.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Mam pytanie do salsowiczów jaki strop macie w swoich domkach: tak jak w projekcie terive, czy żelbetowy? Jeśli możecie napisać koszty jednego i drugiego a także własne przemyślenia nt. to było by super. Z tego co orientowałem się to minusem terivy jest jej grubość, coś tam też mówi się o klawiszowaniu choć jeśli sie porządnie wykona z żebrami rozdzielającymi to nie ma sie prawa nic dziać. Proszę o wpisy i pozdrawiam. PS. Faktycznie coś ospałe się forum zrobiło:) Chyba jeszcze sen zimowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 08.02.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) witam wszystkich salsowiczow straszna cisza na forum? mamy juz elektryke , kominek , szukamy dachowki. Zamurowalismy wholu przejscie do garazu i chcemy zrobic pod schodami . jezeli ktos z was tak ma czy moglabym prosic o zdjeci na meila [email protected] . dziekuje:D Witaj z tego co pamiętam to langerob ma tak zrobione że przejście do garażu ma właśnie pod schodami popatrz w jego Dzienniku Budowy na pewno ma zdjęcia załączone.Zimą mniej dzieje się na budowach niż wiosną i latem to fakt no i do tego człowiek jakiś ospały ciągle chodzi pogoda jakoś też przytłacza.My zrobiliśmy latem sporo na budowie elektrykę,tynki zamontowaliśmy bramę wjazdową no i Nasza Salsa powiększyła się o garaż dla zainteresowanych dodałam kilka zdjęć Salsy w nowej odsłonie.Pozdrawiam Starych i Nowych Salsowiczów Edytowane 8 Lutego 2011 przez burifanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 08.02.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Mam pytanie do salsowiczów jaki strop macie w swoich domkach: tak jak w projekcie terive, czy żelbetowy? Jeśli możecie napisać koszty jednego i drugiego a także własne przemyślenia nt. to było by super. Z tego co orientowałem się to minusem terivy jest jej grubość, coś tam też mówi się o klawiszowaniu choć jeśli sie porządnie wykona z żebrami rozdzielającymi to nie ma sie prawa nic dziać. Proszę o wpisy i pozdrawiam. PS. Faktycznie coś ospałe się forum zrobiło:) Chyba jeszcze sen zimowy:) My mamy strop żelbetowy podobno bardzo mocny z tym że trzeba pamiętać że ważną rolę odgrywa jego zazbrojenie bo tutaj raczej oszczędzać bym nie radziła ale zdania będą podzielone drugi powie że terriva lepszy no i każdy robi z tego na co go stać pozdrawiam i życzę trafnego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewora 09.02.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 burifanek nie moge znalezc zdjec twojwj salsy. Ja mam strop terriva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewora 09.02.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 sorki burifanek znalazlam zdjecia , napisz mi gdzie na dole w lazience bedzieszmiala prysznic i toalete , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 09.02.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 U mnie nie ma przejście pod schodami do garażu,chociaż na początku tak miało być Ostatecznie zrobiłem w wiatrołapie.Chcialem bardziej oddzielić od garażu część mieszkalną.Chociaż drzwi pod schodami mają swoje plusy.Chociażby więcej miejsca w wiatrołapie.Jednak trzeba wtedy odpowiednio zrobić schody,żeby drzwi pod nie się zmieściły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 09.02.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 sorki burifanek znalazlam zdjecia , napisz mi gdzie na dole w lazience bedzieszmiala prysznic i toalete , Witaj toaleta będzie pod oknem spokojnie też wejdzie stelaż pod miskę miejsca jest na tyle a prysznic 90 cm po prawej stronie od toalety norola ma tak zrobione popatrz u Niej i jeszcze ktoś z Forum umywalka będzie na ścianie po lewej jak się wchodzi do łazienki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GiP 09.02.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam. Czy ktoś z Was ma może ogrzewanie gazowe w salsie ? Jaki piec wybraliście i czy dajecie grzejniki czy podłogówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 12.02.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 burifanek fajna już ta twoja salsa powodzenia w dalszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 14.02.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 burifanek fajna już ta twoja salsa powodzenia w dalszej budowie DZIĘKUJĘ SERDECZNIE!!!! tysia623 jeszcze sporo przed Nami ale mamy nadzieję że powolutku wszystko się wykończy w maju zaczynamy następne prace teraz trochę w środku mamy już instalację wodno-kanalizacyjną ale nie zdążył hydraulik przed zimą zrobić centralnego ogrzewania czasu Mi jakoś brakło i ma dokończyć w maju,umówiłam też wylewkarzy a póżniej to już na spokojnie a co u Ciebie nowego jakie plany na wiosnę?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts