gorask 03.11.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Nie widziałam tej Salsy w okolicy, a jestem z Otwocka! Gdzie budujesz?pozdrawiam pytanie do Roberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 23.11.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Jak tam postępy prac w salsach, bo taka cisza zaległa na forum. My chyba zdążymy się wprowadzić przed wigilią,bo wykończeniówka na półmetku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 23.11.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 My teoretycznie już moglibyśmy się przeprowadzać bo wszystko jest gotowe. ściany już dawno pomalowane, panele położone, nawet meble czekaja na rozpakowanie i złożenie. Ale dopiero jutro ma przyjechać firma od pompy ciepła i ją uruchomić. No i teraz pytanie- ile czasu dom będzie się nagrzewał. Bo tylko to wstrzymuje nas przed przeprowadzką. Zastanawiam się czy to będzie jeszcze w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 23.11.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Tysia -a może wrzucisz parę fotek z wnętrzami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 24.11.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 wrzuciłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 24.11.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Panowie od pompy ciepła przyjechali jak się okazało wczoraj. Chyba wszystko poszło sprawnie bo w naszych nielicznych kranach popłynęła ciepła woda, dziś z kolei chłopaki odpowietrzają podłogówkę więc może wkrótce zacznie się grzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewora 25.11.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 witam wszystkich po dlugiej nie obecnosci. Czy moglbymi ktos powiedziec ile w normalnej salsie jest powirzchni do kladzenia gladzi? dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 26.11.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 pompa działa i grzeje. Byliśmy wczoraj wieczorem z Pawłem w domku to temp. z 3 stopni podskoczyła na 14. W ciągu niecałych dwóch dni grzania. Zobaczymy jak będzie dalej. miałam okazję wypróbować nasz odkurzacz centralny. W naszej sypialni nie ma jeszcze położonej wykładziny w związku z tym wszyscy wchodzą tam w buciorach. Wczoraj wszystko zamiotłam i dokładnie odkurzyłam. teraz zakaz wstępu. a odkurzacz- fajna sprawa, tylko moim zdaniem mamy za długa rurę - bo 12 m. Jak na jeden pokój to za długa tym bardziej, że na górze w każdym z pokoi jest wejście do odkurzacza. Ale na dole wejść jest mniej więc tam na pewno się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaJ 28.11.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ja również witam wszystkich po dłuższej chwili nieobecności Widzę, że u was też cały czas praca i praca przy Salsie. Pięknie już te wasze domki wyglądają A u nas ekipa już wróciła i działają. Tynki mamy, teraz robią nam sufity i zrobili schowek nad całym garażem - rewelacyjny pomysł, wymyślili fajnie. Mamy już zakupione schodki strychowe i czekają na montaż. Dziś ma być Pan od grzejników i podłogówki - wymierzy obliczy i wyceni. Pomału pomału do przodu Tysia powiedz mi jakiej firmy macie te panele w sypialni i jaki to dokładnie kolor. Myślałam też o podobnym, muszą być jaśniejsze, bo chciałabym czarne meble do sypialni. Drzwi wewnętrzne też fajne, też nam się taki wzór podoba Ewula dodaj nowe zdjęcia Powiedz mi z czego robiłaś te przypory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 28.11.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 AnetaJ w sypialni mamy panele classen- hikora ontario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 29.11.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 przypory wylewane były z betonu przez naszych murarzy. później obłożone tynkiem mozaikowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaJ 11.12.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Dziewczyny widzę, że czasu nie marnujecie Postępy piękne. Fajnie ci wyszła Tysiu ta łazienka na dole. Ty tą ściankę w garderobie masz tak jak w projekcie? bo ja jej jeszcze nie mam, będzie przesunięta bliżej drzwi i pogłębi mi się trochę ta garderoba. Ale tą ściankę dopiero będą robić. Wklejaj kolejne zdjęcia - ciekawi mnie ten wiatrołap Ewula fajna tapeta, podoba mi się, a żyrandol w sypialni też mam taki upatrzony tylko w czarnym kolorze A u mnie ekipa szaleje. Mamy już gotowe sufity, a teraz ciągną rurki i zakładają kaloryfery. No i zrobili mi schowek nad całym garażem i super im to wyszło. Oby tylko do przodu Wrzuciłam kilka zdjęć http://anetapawel.extradom.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 12.12.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) AnetaJ ściankę od garderoby przesunęliśmy, jak wymurowali to potem żałowałam że jeszcze bardziej jej nie przesunęliśmy:bash: no ale już tak musi zostać powodzenia w budowie:wave: Edytowane 12 Grudnia 2011 przez tysia623 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 12.12.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 My przesunęliśmy aby kąt za drzwiami miał 50cm.Będzie na komodę. Garderoba zaś rozrosła się do 170cm. Dało to pełną manewrowość w niej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 12.12.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 shira3 a gdzie twoje zdjęcia z budowy:) pewnie już wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 12.12.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 tysia623 łazienki bardzo ładne. Szczególnie ta na górze- kiedyś sama zastanawiałam się nad tą kolekcja płytek. z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia gdyż oglądanie moich wnętrz pomału mi się nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 12.12.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Chciało by się. Od kwietnia 2010 stoimy. Ale powiało nadzieją, że ruszymy po nowym roku.Więc mam prośbę do "wykończonych/kończących": Chwalcie się kosztami z etapów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 13.12.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 dzięki ewula83 wkleję foty jak ogarnę chałupkę, jutro maja montować kuchnie więc biorę wolne i zabieram się za ten bajzel. shira3 trzymam kciuki za ciebie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 14.12.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ja w końcu pomału ogarniam ten cały bałagan, przez ostatnie dni zmobilizowaliśmy się z pawłem. Codziennie wieczorem po pracy jeździmy do domku, sprzątamy, składamy meble i takie tam. Chociaż meble składam głównie ja sama- nawet nieźle mi to wychodzi. Wczoraj miałam wolne więc się zawzięłam, posprzątałam cały dół i złożyłam największą komodę. Wieczorem wszystkie meble w salonie stały już na swoim miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 14.12.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 a u mnie kuchnia nie dojechała, mieli jakiś poślizg na fabryce. Obiecali zjechać jutro, zobaczymy... ja biorę się jutro za sprzątanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts