BG 01.03.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 I jeszcze odpowiedź na pytanie Robertab28 - mieszkam niedaleko Rzeszowa. Pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 01.03.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witajcie,BG będziemy czekać cierpliwie na kolejne fotki:) ja tu chłopakom powysyłałam zdjecia ,zeby odciązyc trochę Ciebie,bo na pewno masz teraz duzo na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekMonika1719501558 01.03.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witamy ponownie po dość długiej przerwie. Mamy już pozwolenie na budowę! Czekamy teraz na wiosnę i fachowców,mamy nadzieję, że dotrzymają terminu umowy i w maju sie pojawią. Materiały już czekają... Co do zamian w projekcie to tylko kotłownia w pomieszczeniu gospodarczym a tym samym komin na innej ścianie. Wymieniacie sie zdjęciami, czy my też moglibyśmy dostać? Z góry dzięki. [email protected] Pozdrawiamy Salsowiczów i obiecujemy, że w miarę postępów budowy będziemy sie odzywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertb28 03.03.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 dzieki Norola i Bg za fotki. Juz wiem cos wiecej, ale szkoda ze nie ma nikt salsy wewnatrz po wykonczeniu.Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 03.03.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam salsowiczów.Ślędzę ten temat od dłuższego czasu i wciąż po cichu liczę na jakieś zdjęcia na forum,ale nic !Czekam na warunki zabudowy,a potem projekt.Czy mogłabym również prosić o fotki na[[email protected]].Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 03.03.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 dzieki Norola i Bg za fotki. Juz wiem cos wiecej, ale szkoda ze nie ma nikt salsy wewnatrz po wykonczeniu. Robert trzeba poczekać na BG jak sie urządzi i miec nadzieje ,ze nam pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 03.03.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 BG urządzi się najszybciej z Nas Wszystkich bo My dopiero można by powiedzieć jesteśmy na starcie i dobrze że mamy taką przyjazną duszkę co Nas zdjęciemi obdarza bo z nich dużo można się dowiedzieć i wiele w razie potrzeby pozmieniać budując Swój domek. Pozdrawiam Salsowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 03.03.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam ,witam, jakie pochlebne słówka wyczytuję , aż się milej zrobiło. Spotkałam się z " miłym Panem" od wykończeniówki. Mam lekki poślizg, wszystko przez grypę, ta zaraza mi wykonawców rozkłada Wybrałam wkład do kominka - Tarnava 18kv Comfort, i już się chyba zdecydowałam na schody wewnątrz, będzie marmur. Mój "miły Pan" przywiezie go spod Kielc Z powodu funduszy wybrałam najtańszy. Wyobraźcie sobie, że mój "miły Pan" pozałatwiał mi upusty na płyteczki . W dolnej łazience będzie Tubądzin Alabastrino. W środę zaczynamy murowanie barku w piwnicy, i ścianki przy schodach do piwnicy. Hmmm, muszę założyć internetowy album, tylko ten czas tak pędzi..., a teraz będzie coraz szybciej. Myślę jednak, że jak ja się troszkę zadomowię w nowym domku to Wy będziecie na starcie i wtedy fotki będą najbardziej potrzebne. Moja Salsa już tylko będzie pięknieć Ależ się rozpisałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 03.03.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Widzę że powoli wszystko się układa w Twoim domku BG raz po myśli a raz nie ale byle do przodu i jakoś będzie.Kupujesz wyposażenie i wykańczasz a to chyba jest najprzyjemniejsza rzecz w budowie domu przyznaj Sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 03.03.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Cześć burifanek Kolejności wykończenia już nie ogarniam. Zamówiłam parapety, dzisiaj odmówiłam, bo stwierdziłam, że nie będą pasować do marmuru i tak ciągle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 03.03.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ech BG chciałabym już byc na Twoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata36 03.03.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam Salsowiczów! Zazdroszczę BG, że ma już wykończeniówkę i fajny domek (widziałam zdjęcia na PPprojekt) Jutro u mnie rusza wykop pod fundament (Salsa z garażem), chociaż nie wiem jaka będzie pogoda, mam nadzieję że nie będzie lać. Też zamierzam dokumentować (obfotografowywać) budowę.Więc może z czasem będę w stanie wysyłać jakieś fotki. Chętnie zobaczyłabym zdjęcia wykończeniówki w środku i na zewnątrz. Bardzo proszę o jakieś zdjęcia mój e-mail: [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azjap 04.03.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 witam, kupiliśmy projekt salsa i chcielibyśmy dokonać pewnych zmian a najlepiej to zobaczyć ten domek w trakcie realizacjimogłabym dojechać do woj. opolskiego i śląskiegobardzo nam zależypozdrawiam p.s. proszę chociaż o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 04.03.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Cześć burifanek Kolejności wykończenia już nie ogarniam. Zamówiłam parapety, dzisiaj odmówiłam, bo stwierdziłam, że nie będą pasować do marmuru i tak ciągle Cześć BG czy parapety już dobrałaś do marmury a może takie same przemyśl sobie wizualnie to może nieżle wyglądać Spokojnie z tym wykańczaniem bo się zajedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 04.03.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dzięki BG.Powodzenia w doborze kafli itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata36 04.03.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dziękuję za zdjęcia, jeśli będę miała swoje to również będę mogła przesłać.Wykańczaj, wykańczaj BG, my wszyscy Salsowicze czekamy.....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertb28 05.03.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 No to teraz claa nadzieje w GB ) czekamy na zdjecia wykonczenia Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 05.03.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 No to teraz claa nadzieje w GB ) czekamy na zdjecia wykonczenia Robert co my byśmy zrobili bez naszej BG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 05.03.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam, witam dzielne Salsowiczki i Salsowiczów. Właśnie wróciłam z budowy. Bareczek wymurowany , co prawda zwykła cegła , ale cieszy. Blatu na razie nie będzie. Płyteczki do pralni dzisiaj zostały zakupione, jakieś zwykłe na promocji. Jutro przyjeżdżają kupione wcześniej płytki na podłogę w całej piwnicy. Chłopaki ocieplają poddasze. Ech.... Grzejniczki już prawie wszystkie zamontowane. Dla wytchnienia kupiłam sobie dzisiaj storczyka, to już czwarty z mojej kolekcji. Mój mąż mówi, że nasza salsa jest teraz u kosmetyczki i chyba ma rację , bo robi sie coraz piękniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 05.03.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Zapach pierogów dobiega z kuchni, mężuś odpieka na patelni, jeszcze nie jedliśmy obiadku, ale czego nie robi się dla salsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts