igma 28.09.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Ja również dołączam się do gratulacji! W lotto też nie wygrałam, dlatego raczej wprowadzimy się do domku tylko na dół. Chyba nie padła główna wygrana... więc kolejna kumulacja do zgarnięcia... Dzisiaj kupujemy płytki do salonu, poprawka mąż kupuje bo ja w pracy siedzę , udało mi się znaleźć imitujące drewnianą podłogę i duuuuuużo tańsze od Paradyża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 28.09.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Gratuluje wszyskim I nie martwcie sie przestajem w budowie , zima szybko zleci Ja sie ciesze ze mamy tak duzo Pomału do przodu U NAs w lotto 9 mln euro , ale nikt nie wygrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 28.09.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 My w lotku też nie trafiliśmy Facet od drzwi Igmy woła 6800 - dzisiaj dzwoniłam Chyba się nie zdecyduję. Qrcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 28.09.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 6800, fiu fiu fiu, ale się ceni. A jakie drewno wybrałaś, bo aż mi się nie chce wierzyć, ja płaciłam chyba 3800. To cena z transportem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 28.09.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Pytałam o orientacyją cenę - nie doszliśmy do szczgółów bo facet się spieszył gdzieś - umówiliśmy się na jutro Zadzwonię i dopytam. A Ty z czego masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 28.09.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Sosnę a z wierzchu jakieś twardsze, ale jakie? Wypadło mi z głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 28.09.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A no i jeszcze ustalenie szczegółów też jest ważne, więc nie załamuj się, może nie do końca się zrozumieliście. On czasami ma duże zlecenia z Niemiec,jak się skończą to pewnie i cena pójdzie w dół, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 29.09.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 jest co poczytać,na forum ruch:)dzienniki przeglądałam-wszystkie bardzo mi się podobają-u każdego zmiany niesamowite.U nas niewiele się dzieje-robimy wylewki na dole i w poprzednim tyg. zrobiliśmy ściany działowe na poddaszu.Niebawem będziemy stawiać na dole.Okna mieliśmy zamawiać na wiosnę,ale chyba uda się jeszcze w tym roku (mam nadzieję).Praca idzie wolno,ale ważne że idzie robiliśmy też przed domkiem podsypkę na chodniki,krawężniki by wzmocnić skarpę i zalewanie tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 30.09.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 shira3 dodzwoniłaś się do stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 30.09.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 shira3 dodzwoniłaś się do stolarza? Niestety nie -włącza się faks... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia_slask 30.09.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam,my właśnie czekamy, aż zaleją nam strop. Mam nadzieję, że uda nam się z pogodą i nasza Salsa jeszcze w tym roku będzie miała dach. Trzymajcie kciuki..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 01.10.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja trzymam Inni pewno też . A ja jestem sobie na urlopie i zamiast popijac piwko gdzieś pod parasolem to większosc czasu na budowie spędzam-czysta przyjemnosc Jutro przychodzi facet do obmiaru okien.Wprawianie dopiero w przyszłym roku. Teraz trzeba jakos przezimowac. Pozdro dla Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 01.10.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 @igma, pamiętasz jaki macie gruby styropian w podłogówce i jaką daliście tą srebrną matę pod rurki( 3czy 5 cm)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
just33 02.10.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witam! jestem nowym salsowiczem i jak wszyskich zauroczył mnie niniejszy projekt jeszcze go nie kupiłam bo jestem na etapie załatwiania formalności z działką.Mam pytanie czy może mi ktoś powiedzieć ile kosztuje wybudowanie domu w stanie surowym zamkniętym i pod klucz? bardzo byłabym wdzięczna za zdjęcia mój meil: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 02.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Zamówiliśmy drzwi Takie jak Igma ma tylko iny kolor Stanęło na 4000 Ale facet, z którym teraz rozmawiałam to był kto inny niż za pierwszym razem Dzięki Igma za komórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 02.10.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witam! czy może mi ktoś powiedzieć ile kosztuje wybudowanie domu w stanie surowym zamkniętym i pod klucz? My też witamy Koszt budowy to sprawa bardzo indywidualna - poczytaj sobie forum i dzienniki budowy, każdy ponosi różne koszty, w zależności od pomysłow, standardy, użytych materiałów, w jakiej części kraju budujesz a także tego, czy robi firma czy własnymi środkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 02.10.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 @igma, pamiętasz jaki macie gruby styropian w podłogówce i jaką daliście tą srebrną matę pod rurki( 3czy 5 cm)? My na dole daliśmy więcej, bo okno w salonie zrobili za krotkie i musieliśmy podniesc posadzke. Na dół daliśmy 5cm+2cm i plus mata 3cm, czyli razem 10cm. Na górę daliśmy 3cm styro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 02.10.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witam! jestem nowym salsowiczem i jak wszyskich zauroczył mnie niniejszy projekt jeszcze go nie kupiłam bo jestem na etapie załatwiania formalności z działką.Mam pytanie czy może mi ktoś powiedzieć ile kosztuje wybudowanie domu w stanie surowym zamkniętym i pod klucz? bardzo byłabym wdzięczna za zdjęcia mój meil: [email protected] Witaj. W przynajmniej 3 salsowych dziennikach można poczytać o kosztach budowy. Miłej lektury shira3 Cieszę się, że się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 02.10.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 @igma, pamiętasz jaki macie gruby styropian w podłogówce i jaką daliście tą srebrną matę pod rurki( 3czy 5 cm)? My na dole daliśmy więcej, bo okno w salonie zrobili za krotkie i musieliśmy podniesc posadzke. Na dół daliśmy 5cm+2cm i plus mata 3cm, czyli razem 10cm. Na górę daliśmy 3cm styro Dzięki. Trochę mnie uspokoiłaś. U mnie jest dokładnie odwrotnie. Posadzkarze mówią, że źle wymierzone zostały drzwi tarasowe i zamiast 10 styro+3mata to ma być 7+3, bo więcej nie wejdzie.Wychodzi na to, że będzie tak jak u Ciebie. Powiedz z ciekawości, ile czasu siedział płytkarz w dolnej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 03.10.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Podpowiedzcie mi tak na cito jak rozwiązaliście wentylację garderoby? Plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts