kola65 08.12.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dostałem wycenę Oknoplast Kraków, profil Platinium obustronny kolor orzech 9400plus szprosy jedno pole 25 zł.Teraz zastanawiam się nad drzwiami może coś doradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola65 08.12.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Zapomniałem dodać że mam dodatkowe okno w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris75 08.12.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam Ja także dostałem wycenę okien z oknoplastu na sumę 10200 z roletami (rolety do drzwi tarasowych z silnikami). z 1 strony orzech od środka biały kolor. PozdrawiamKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 08.12.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Nasze okna orzech dwustronny na dzien dzisiejszy kosztuja 10200 złotych moze bede troche tansze w lutym A ile Wy placiliscie za okna? Wracając do okien dzisiaj dostałam w końcu wycenę do 14 grudnia firma konkurująca z Oknoplastem dała specjalną ofertę okna w podwyższonym standardzie w cenie standardowych kolor obustronny złoty dąb,szyba 1.0,ciepła ramka i metalowe klamki w cenie 6783 zł brutto z montażem chyba dobra cena od razu z rana Mi się humor poprawił Dobrą dostałaś cenę na okna.U mnie wyszło podobnie.Okna mam troszkę powiększone niż w projekcie(kolor orzech obustronny).Zresztą na rynku jest teraz tylu producentów ze jest w czym wybierać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 08.12.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dostałem wycenę Oknoplast Kraków, profil Platinium obustronny kolor orzech 9400plus szprosy jedno pole 25 zł.Teraz zastanawiam się nad drzwiami może coś doradzicie? Czyżby budowa w okolicach Krakowa? Ja też teraz jestem na etapie poszukiwania drzwi i bramy garażowej .Kolor jak Twój : orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 08.12.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja jestem zdecydowany na drzwi w stylu Igma ,a drzwi garażowe firmy norhmstahl.Kolor też orzech.Chociaż normhstahl nie ma w palecie takiego koloru,ale kolor dąb ciemny chyba odpowiada orzechowi - tak mi powiedziano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz22 08.12.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ewula83 NO TO SUPER BO MY POD CIECHANOWEM. TYLKO Z DRUGIEJ STRONY. MAMY DO SIEBIE NIEDALEKO a więc serdecznie zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 08.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dostałem wycenę Oknoplast Kraków, profil Platinium obustronny kolor orzech 9400plus szprosy jedno pole 25 zł.Teraz zastanawiam się nad drzwiami może coś doradzicie? Witaj Oknoplast się ceni za Firmę trzeba zapłacić co zrobić Co do drzwi to trudno wybrać tyle tego teraz jest My zdecydowaliśmy się mimo wszystko na węższe takie standardowe bo nie ma problemu z kupnem a i po czasie gdyby się wyrobiły wymienić można.Szerokie są ładne ale też sporo kosztują i trzeba zamawiać bo kupić chyba od ręki to nie za bardzo można.Podzwoń po Firmach gdzie robią i może coś znajdziesz.Spróbuj też do Mojego wykonawcy on Mi kiedyś mówił że ma kogoś kto takie drzwi drewniane na wymiar robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 08.12.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 kola65 Musisz się pochwalić Swoją Salsą bo już masz czym każdy pewnie chętnie zobczy jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 09.12.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ooo właśnie, jestem tego samego zdania co burifanek prosimy o zdjęcia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radek27 09.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Mam pytanie do langerob25 skąd wziąłeś taki projekt Salsy?czy Twój numer gg jest aktualny ponieważ wysłałem Ci wiadomość i prosiłbym o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 09.12.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Mam pytanie do langerob25 skąd wziąłeś taki projekt Salsy? czy Twój numer gg jest aktualny ponieważ wysłałem Ci wiadomość i prosiłbym o odpowiedź. Włączyłem gg ,ale nic nie dostałem Spróbuj jeszcze raz,może pomyliłeś nr. Chyba,że mój nowy antywir coś mi blokuje,bo dawno nic nie dostałem Odpiszę jutro na pewno,teraz śmigam spać Projekt oryginalny dostosowany przez architekta.Zmieniony dach i przedłuzony dom o metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radek27 10.12.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Napisałem do Pana jeszcze raz dzisiaj[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 10.12.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Napisałem do Pana jeszcze raz dzisiaj[/code] Tylko nie Pan, bo się staro czuje wtedy Kurcze ,nic nie przyszło Zainstalowałem innego komunikatora z gg i też nie przychodzi.Napewno dobry nr wpisujesz? Spróbuj jeszcze na skype , login langerob23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radek27 10.12.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 chciałem zapytac czy można by było zobaczyc Twój dom w budowie jezeli tak to mógłbyś podac swoja lokalizacje my mieszkamy koło Radomia, więc jakbyś mieszkał z tej strony krakowa to moze bysmy z żoną zrobili sobie wycieczkę. No ale to juz zależy od Ciebie. a jeszcze chciałem zapyta o koszt przeróbki projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 10.12.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Adaptacja projektu plus zmiany kosztowało mnie 2700 pln plus 400 pln za zmianę stropu.Za pierwszym razem startowałem o PnB bez zmiany dachu nad garażem ,jednak MPZP wgasło i musiałem starać od zera o WZ i PnB miałem troszkę czasu i zmieniliśmy dach na garażem.Mieszkam na trasie Kraków -Oświęcim ,20 km od Krakowa.Napiszę Ci wszystko na PW.Serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 12.12.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Napisałem do Pana jeszcze raz dzisiaj[/code] A nie masz czasami gg10?Bo jest problem z wysyłaniem wiadomości na inne wersje gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radek27 13.12.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 chyba własnie taka wersję mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 13.12.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 chyba własnie taka wersję mam Dlatego jesteśmy niekompatybilni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 13.12.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 kola65 GRATULUJĘ STANU SUROWEGO OTWARTEGO!!!!!!!!! Widzę że zdjęcia w awatarze umieściłeś Ja zamówiłam okna czekam z niecierpliwością aż będą gotowe a potem następne oczekiwanie do lata aż przyjdą i zamontują szkoda tylko że tak długo muszę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts