aga.lublin 13.12.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam wszystkich. Mamy nareszcie SSO (uff) i zamówiliśmy już okna i bramę garażową. Okna Veki (ciemny orzech, dwustronny), a brama Wiśniowskiego- razem 12900. Mamy 2 okna więcej, ponieważ mamy dodatkowy pokój nad garażem. Cena chyba przyzwoita? tak nam się przynajmniej wydaje Mieliśmy dzisiaj gości (przyszłych salsowiczów). Salsa im się spodobała, Jak sie słyszy słowa uznania to aż się fajnie robi na duszy, a jak to mobilizuje do dalszej pracy Do Mariusz22 Kolor dachu czarny? Dobrze widziałam? My tez taki mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 13.12.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 aga.lublin może się z nami podzielisz fotkami????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 13.12.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 aga.lublin może się z nami podzielisz fotkami????? Właśnie,zwłaszcza że chyba podobna Salsa do mojej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANUSZ757 13.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No właśnie - aga.lublin dziękuję za możliwość zobaczenia domku. Mam nadzieję że w niedługim czasie zaczniemy budowę SALSY (wersja z pokojem nad garażem). Pozdrawiam budujących Salsę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga.lublin 13.12.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Fotki postaram się wkleić w tym tygodniu Do langerob25 rzeczywiście, Salsy mamy podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 13.12.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 aga.lublin - ile kosztowała Cię sama brama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga.lublin 13.12.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Była jakaś promocja i kupowaliśmy u znajomego. Brama garażowa kosztuje nas 3100 z jednym pilotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 14.12.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No właśnie - aga.lublin dziękuję za możliwość zobaczenia domku. Mam nadzieję że w niedługim czasie zaczniemy budowę SALSY (wersja z pokojem nad garażem). Pozdrawiam budujących Salsę! witamy-widzę że projekt naszego langeroba z pokojem nad garażem przypadł do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga.lublin 14.12.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 W zasadzie dużo wcześniej postanowiliśmy dobudować pokój nad garażem, ale szukaliśmy odpowiedniego projektanta (nie wszyscy chcieli sie tego podjąć), ale masz rację norola, langerob utwierdził nas w słuszności tej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 14.12.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 W zasadzie dużo wcześniej postanowiliśmy dobudować pokój nad garażem, ale szukaliśmy odpowiedniego projektanta (nie wszyscy chcieli sie tego podjąć), ale masz rację norola, langerob utwierdził nas w słuszności tej decyzji hehe-i dobrze,my też braliśmy taką opcję pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz22 14.12.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Salsa to był trafny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 14.12.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Salsa to był trafny wybór no jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 14.12.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Salsa to był trafny wybór no jasne Ja też nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemas81 14.12.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Salsa to był trafny wybór Ja także nie żałuję. Zwiedziłem Salsę Shiry3 i teraz wiem, że dokonałem właściwego wyboru Dzięki serdeczne Shira za pokazanie swojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 14.12.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Mało tego, że nie żałuję Z każdym etapem przekonuję się, że to był strzał w 10 Przemas81 - było nam bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 15.12.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Salsa to był trafny wybór no jasne Ja też nie żałuję Chyba wszyscy mamy jedankowe odczucia co do Salsy to naprawdę dobry wybór i super domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANUSZ757 15.12.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Witam wszystkich.Proszę o informację, czy da się przenieść duże okno tarasowe na boczną ścianę w salonie? Mam zamiar zamienić miejscami okno tarasowe i okno boczne, ale nie jestem pewny czy mi się zmieści. Bo obok przecież jest kominek. Czy mógłby ktoś to zmierzyć w swojej salsie i dać odpowiedź?Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 15.12.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 U mnie by się zmieściło bez problemu ale ja mam kominek przeniesiony na przeciwną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 16.12.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witam wszystkich. Proszę o informację, czy da się przenieść duże okno tarasowe na boczną ścianę w salonie? Mam zamiar zamienić miejscami okno tarasowe i okno boczne, ale nie jestem pewny czy mi się zmieści. Bo obok przecież jest kominek. Czy mógłby ktoś to zmierzyć w swojej salsie i dać odpowiedź? Dziękuję i pozdrawiam! czy okno tarasowe byłoby w takim wymiarze jak w projekcie? czyli 2 skrzydła?myślę,że się zmieści,ale to też zależy od kominka,mój będzie troszkę rozbudowany-tzn zajmuję trochę ściany ale jak będę na działce to zmierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 16.12.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 U mnie salon jesr powiększony o ok pół metra i nie mam kominka,ani nawet komina z tej strony.Patrząc na oryginalny projekt Salsy to okno tarasowe wejdzie obok kominka,ale za wiele miejsca nie zostanie.Może kominek na drugą stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts