shira3 14.03.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Sihra3 ile wyniosła Ciebie nasza Salsa na dzien dzisiejszy, włącznie z działką i całą papierologią - tak do porównania. Uzupełniliśmy koszty w dzienniku budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 20.03.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Hej, hej, Salsowicze! Czy u Was też już wiosna? http://images46.fotosik.pl/273/16bffb543d4778bfmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 20.03.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Hej, hej, Salsowicze! Czy u Was też już wiosna? http://images46.fotosik.pl/273/16bffb543d4778bfmed.jpg Jak miło popatrzeć na kwiatuszki,które budzą się do życia po zimie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 21.03.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 wowwwwwwwww a u nas jeszcze wiosny nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M E SALSA 24.03.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Hej, witamy wszystkich salsowiczów! - dołączamy do Was! narazie jesteśmy na etapie zakupu działki na której stanie nasza piękna SALSA "odbicie lustrzane", ten rok poświęcamy na formalności związane z zakupem i uzyskaniem wszelkich pozwoleń, a od następnego roku ruszamy z budową - takie plany! - Ciekawe jak to będzie wyglądało w rzeczywistości. Mam nadzieję, że będziemy cały czas w kontakcie. Pozdrawiamy wszystkich! Monika i Edek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M E SALSA 24.03.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 shira3..............ŁADNE KWIATKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 25.03.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 a witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris75 26.03.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 WitamJak zamierzać lub jak zrobiliście instalacje Co. Jaa zamierzampostawić na ogrzewanie podłogowe w łazienkach w holu kuchnii i wiatrołapie , pozostałe pomieszczenia z grzejnikami wszystko na rozdzielaczach i mieszczu do podłogówki w oparciu o piec gazowu 1 funkcyjny z zasobnikiem wody. Grzejniki firmy immergas, kocioł junkers, podłogówka kisan. Do tego programator pogodowy. To tak w skrócie. Proszę o wasze opinie i rozwązaniaco do centralnego ogrzewania. Myślę że każdy ma jakiś pomysł. PozdrawiamKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 26.03.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 U mnie piec węglowy z buforem 1600 l .W całości podłogówka sterowana podobnie jak u Ciebie sterownikiem pogodowym.W Moim przypadku pogodówka sterować będzie zaworem mieszającym.Daję też drabinki w łazienkach.Będą zasilane jednak taką temperaturą jak podłoga.Zamierzam dać jeszcze grzejnik w garażu ,który grzałby tylko w sytuacji nagrzania do pełna bufora i pozostałości opału w piecu węglowym.Zastanawiam się jeszcze nad zostawieniem awaryjnych wypustów pod grzejniki,gdyby coś z podłogówką nie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris75 26.03.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 WitamTakże chcę dać drabinki w łazienkach tak by temp. odpowiadała tem podłogówki. Zastanawiam się czy ocieplić ścianę pomiędzy garażem a pok. dziennym i holem. Ponieważ tem w garażu zimą w zupełności wystarczy 10-12 stopni a w pok. dziennym będzie ok. 21 stopni to dość duża róznica temperatur i ciepło z pokoju może szybciej przenikać do garażu, jeśli ocieplę styro zaledwie 5 cm to zapewne ciepło nie będzie uciekać do garażu . Co sądzicie o tym.PozdrawiamKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 26.03.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam Także chcę dać drabinki w łazienkach tak by temp. odpowiadała tem podłogówki. Zastanawiam się czy ocieplić ścianę pomiędzy garażem a pok. dziennym i holem. Ponieważ tem w garażu zimą w zupełności wystarczy 10-12 stopni a w pok. dziennym będzie ok. 21 stopni to dość duża róznica temperatur i ciepło z pokoju może szybciej przenikać do garażu, jeśli ocieplę styro zaledwie 5 cm to zapewne ciepło nie będzie uciekać do garażu . Co sądzicie o tym. Pozdrawiam Kris Można tak zrobić.Sam się zastanawiam nad tym.Minus to pomniejszenie garażu o te 5 cm, a zbyt szeroki to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 29.03.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam wszystkich jako że już wiosna prace ruszyły pełną parą, woda zrobiona, tynki także, czekamy teraz na hydraulika, który ma robić ogrzewanie, a potem wylewki i najbardziej brudne prace będą skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 31.03.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 mam pytanie do ludzi co maja juz maja hydraulikę ile was kosztowala robocizna wiem ze to zalezy od wielu czynikow ale tak orientacyjnie , ma nam dac wycene jeden hydraulik za calosc woda CO podlaczenie pieca itp. do odpalenia wlacznie .i chce porównać ceny aby z kosmosu nasza nie byla . pozdrawiam piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris75 01.04.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 WitamWłaśnie jestem na etapie wycen za instalacje co i wod kan z podłaczeniem pieca.1 firma - 5100 robocizna2 firma - 4000 robocizna3 firma - 3700 robocizna Pozdrawiam kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 02.04.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 wreszcie znalazłem coś nie tak i wszystko zmienili na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 04.04.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Wszystko tak się pomieszało przez te zmiany na forum że nie mogę nic odnależć a najlepsze że ciągle czekam aż jakakolwiek strona mi się otworzy wtedy wszystko chodziło o wiele szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 06.04.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Pomału coraz lepiej.Mam nadzieję ,że wszystko się unormuje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 10.04.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 WITAJCIE wreszcie coś się ruszyło i u nas. Jeszcze przed świetami spisaliśmy umowę z murarzem- mimo, że to nasz znajomy zarówno on jak i my wolimy sie zabezpieczyć...w środę mój szwagier rozprowadził kanalizację i zalaliśmy chudziaka. tak więc stan zero osiągnięty. W miedzyczasie murarze stawiali juz pierwszą ścianę. wczoraj wszystkie ściany zewnętrzne pobudowane były na wysokości 5 pustaków, dzis niestety jestem w pracy więc nie będe podziwiała dalszych postepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M E SALSA 18.04.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 pomału do przoduwczoraj był na działce geodeta, wziął 600zł i zaczyna działaćmówił coś o mapce, która będzie potrzebna później dla projektanta....niewiem, nie znam się...powiedział że zwykle kosztuje ona 1000zł, a on zrobiją nam za 500wiecie co to za mapka? rzeczywiście tyle kosztuje?z góry dziekuję za odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M E SALSA 18.04.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 zaczynam pisać dziennik....co mam zrobić, aby się wyświetlił?dzięki za podpowiedźM i E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts