norola 25.06.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 wow norola balkony super dziękuję też mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 25.06.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witam nowych salsowiczów. My budujemy sie pod ciechanowem więc niedaleko was...pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz22 29.06.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 My budujemy się w Strzegowie więc prawie po sąsiedzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 02.07.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Mariusz22 czyżby budowa u was staneła w miejscu? - od zeszłego roku nie widzę nowych zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziarek2 04.07.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Witam Salsowiczów! Fajnie, że nasz przybywa zawsze można powymieniać sie doświadczeniami. Nasz dziennik coś stanął w miejscy, a to przede wszystkim dlatego, że po zmianach na forum nie mogłam dojść o co tu chodzi i co do czego, a później brak cZasu do tego doszedł, ale postaram się obiecuję Aktualnie jesteśmy na etapie zalewania posadzek, a po urlopie w sierpniu zaczynamy szpachlowanie i gładzie - powoli małymi kroczkami dochodzimy do ulubionego etapu - wykończeniówki!!!! PRZEPROWADZKA: JESIEŃ-ZIMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewora 05.07.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witam wszystkich salsowiczow.Jezeli jest tak mozliwosc prosilabym o przyslanie zdjec schodow drewnianych. anastazja4op.pl dziekuje pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 06.07.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 A u nas: dzisiaj ,po prawie 8 miesiącach podłączyli prąd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 06.07.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 A u nas: dzisiaj ,po prawie 8 miesiącach podłączyli prąd.... To pięknie,u mnie też dzisiaj To mamy własny prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaJ 11.07.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Witam wszystki serdecznie!! Od jakiegos czasu przygladam sie forum Razem z mezem jestesmy zdecydowani w 99% na zakup Salsy mam pytanie czy ktos moze buduje na podkarpaciu bo chcielibysmy zobaczyc to cudo na wlasne oczy Pozdrawiam wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_lublin 14.07.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witam wszystkich Salsomaniaków Z racji tego że po modernizacji Forum dziennik budowy jest w formie bloga piszę tutaj.... Choć kilka postów ze zdjęciami z postępu prac załączyłam, więc kto chce niech szuka W każdym razie u nas wczoraj SSO zakończony Zdjęcia postaram się dodać w najbliższym czasie. A narazie dla niezdecydowanych na Salsę mogę tylko powiedzieć że ja jestem strasznie zadowolona z domku, choć to dopiero stan surowy. Pomieszczenia są bardzo funkcjonalnie rozłożone i wcale niesą takie małe jakby się wydawało. Gdyby ktoś z okolic Lublina miał ochotę obejrzeć naszą Salsę serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 18.07.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 (edytowane) mój dziennik wyświetla się normalnie, pewnie musisz założy w dziennikach budowy a nie na blogu Edytowane 18 Lipca 2010 przez tysia623 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_lublin 20.07.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 tak zrobiłam, założyłam w dzienniku....ale i tak jest w formie bloga, zresztą czytałam już na forum że wielu ludziom się taka forma dziennika też niepodoba, aleco my możemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Bartek 24.07.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witam wszystkich! Tak jak obiecałam postaram sie wstawić zdjęcia, choć nie za bardzo mi to wychodzi . Mam pytanie, bo nie mogę przez ten fakt spać po nocach, powiedzcie mi jak rozwiązaliście sprawę kuchni, a konkretniej tą wąską ściankę, która jest widziana z korytarza. My nie zmienialiśmy tego w projekcie, a teraz się martwię jak się ustawi tam meble, tak, żeby nie wystawały na wejście i gdzie ustawić w takim wypadku lodówkę. Błagam pomóżcie, bo zaraz wchodzą tynkarze i nie będzie odwrotu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 25.07.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 My po prostu zamkneliśmy od holu i wyszła nam w kształcie [. Daje to możliwość wykorzystania prawie 6 metrów pełnej ściany. Musisz szybko zdecydować: wejście z holu czy ustawna kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Bartek 27.07.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Shira3 dzięki za odpowiedź. Mój mąż też tak stwierdził, ale ja mam wrażenie, że jak nie będzie wejścia z korytarza to tak dziwnie jakoś będzie...Ja pomyslałam, że możnaby jeszcze o jedną cegłę domurować od strony ściany, a jedną wyburzyć od strony salonu i wejście zostałoby takie samo, a ja zyskałabym ok 20 cm. i może wtedy zmieściłyby się meble...Co sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukiimag 27.07.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Magda i Bartek... nie chciałbym się wymądrzać gdyż dopiero na dniach zaczynam budowę Salsy ale o ile dobrze pamiętam to ta ściana przy kuchni o której mowa jest ścianą nośną i tak naprawdę usunięcie jej jest niebezpieczne jeśli macie strop Teriva jak projekcie. Jeśli chodzi o zwężenie tej ściany o około 20 cm no tego to nie wiem czy miałoby to wpływ również na wytrzymałość stropu? Może akurat takie zwężenie nie miałoby wpływy na niego...Hmmm ciekaw jestem jak inni myślą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemas81 27.07.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 A mnie się podoba rozwiązanie kuchni Shiry3, byłem i widziałem. Dawno na forum mnie tu nie było i muszę się pochwalić rozpoczęciem budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 28.07.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Dzięki Przemas za miłe słowa:)Lukiimag ma rację. Między kuchnią a salonem jest podciąg zresztą tak samo jak z kuchni do holu w opcji wejścia tamtędy. My po zamurowaniu jego uzyskaliśmy wnękę pod zabudowę (lodówka, piekarnik) głęboką od salonu na 75 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwonaŁukasz 04.08.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam wszystki serdecznie!!Od jakiegos czasu przygladam sie forum Razem z mezem jestesmy zdecydowani w 99% na zakup Salsy mam pytanie czy ktos moze buduje w małopolsce???? bo chcielibysmy zobaczyc to cudo na wlasne oczy Pozdrawiam wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz i Ania 05.08.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Witamy ponownie!W tym roku ruszyła u nas w końcu budowa i obecnie jesteśmy na etapie montażu więźby. Co do kwesti zwiazanej z kuchnią- to my mamy wejście od holu, podoba nam się takie rozwiazanie i nie widzimy problemu jeżeli chodzi o ustawienie mebli, ale to kwestia gustu. Zresztą widzieliśmy domek u rrober1975 - jeszcze raz wielkie dzięki za pokazanie domku!IwonaŁukasz gdzie budujecie konkretnie jeśli można wiedzieć? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts