ELZBIETA I JANUSZ 23.08.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam po długiej przerwie nieobecności. Wciąż oczekujemy na upragnione pozwolenie na budowę. Ale mam pytanie do wszystkich Salsowiczów. Chcielibyśmy podłączyć wodę miejską na działkę. Słyszałam że trzeba jakieś mapki specjalne do wody wykonać? Woda jest w odległości ok 100m od działki. Zastanawiamy się z mężem czy lepiej podłączyć wodę teraz na działkę czy poczekać i podłączyć ją bezpośrednio do budynku np.do piwnicy jak ją wykonamy? Czy podłączając wodę na działkę a potem dopiero do domu musielibyśmy wzywać dwukrotnie wodociągi na sprawdzenie rury i wykopu? I jeszcze jedna sprawa dotycząca energetyki. Jeśli prąd będziemy ciągnąć z sąsiedniej działki ziemią to czy potrzebujemy jakieś specjalne mapki do tego czy tym zajmuje się energetyka? Liczymy na Wasze odpowiedzi. Z góry dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewora 24.08.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 witam my budujemy salse w kujawsko pomorskim dokladnie kolo torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margot9000 24.08.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 "ewora" na jakim etapie jesteście? i czy wasza salsa jest z garażem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewora 24.08.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 budujemy salse z garazem, jestesmy na etapie zamawiania okien .jezeli macie ochote na zobaczenie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margot9000 25.08.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Mogłabym cię prosić o napisanie jakich i w jakiej ilości materiałów użyliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margot9000 26.08.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 ewora a w jakiej miejscowości się budujecie bo ja jestem z okolic chełmży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewora 26.08.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 obecnie nie ma mnie w kraju wracam 14 to napisze ile zuzylismy materialu, a budujemy sie w Zlawies Mala.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr00 27.08.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) witam po dlugiej przerwie widac niezle postepy juz gdzie niegdzie u mnie domek ma okna i drzwi i posadzke w garazu no i male zmiany w garazu zorbilem lazienke wiec wzystko mam juz gotowe tylko podlaczyc wode i bialy montaz i to bedzie moje pierwsz epomieszcenie uzytkowe he na zca sbudowy i pewnie jeszce dluzej do zimy dostanie rynny i podbitke i tak zostanie do wiosny juz Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez Piotr00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 28.08.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Piotr00 a gdzie twój dziennik???? z miłą chęcią zobaczymy twoje postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwek1982 29.08.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Witam mam zamiar budować Salse may z zona dzialke dokumentacja w trakcie czeka mnie kupno projektu.Jak ktos moze wyslac fotki z budowy podpiwniczenia domu.Dzieki z gory, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 29.08.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Witam wszystkich mam ogromny problem. W naszej salsie są już gipsy ale mój tata chciał aby te gipsy były idealne i pomalował je mieszanlą gruntu z farbą klejową. Zeby wychwycić niedoskonałoąci.mastępnie wyszlifował to wszyttko tak, że grunt zrobił się bardzo gładki. kiedy chciałam pomalować to farbą podkładową zaczęło się odrywać i farba się nie trzymała. Oczywiście nie skończyłam malowania na jednym pomieszczeniu tylko pomalowałam je wszystkie. Iteraz jestem w depresji bo nie wiem co mam dalej robić zrywać, czy da się to jeszcze jakoś uratować. Zaznaczę jeszcze, że jeden pokój zaczęłam malować farbą lateksową z duluxa i zaczęło załzić na suficie, a po przyklejeniu taśmy do malowania farba schodziła razerm z raśmą. trzy pokoje już zerwałam i nie wiem co dalej. Mam katastrofę budowlaną jak nie wiem co, miało być już pomalowane a mam ściany gorsze niż przed gipsami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 30.08.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam ponownie nikt nie chciał mi podpowiedzieć co robić to nic sama się dowiedziałąm należy zerwać, wyczyścić, zagruntować, położyć szpachlę, zagruntować, malować i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr00 01.09.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 witam po dlugiej przerwie widac niezle postepy juz gdzie niegdzie u mnie domek ma okna i drzwi i posadzke w garazu no i male zmiany w garazu zorbilem lazienke wiec wzystko mam juz gotowe tylko podlaczyc wode i bialy montaz i to bedzie moje pierwsz epomieszcenie uzytkowe he na zca sbudowy i pewnie jeszce dluzej do zimy dostanie rynny i podbitke i tak zostanie do wiosny juz postaram sie w tym tyg zalozyc dziennik i wrzucic kilka fotek wkoncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr00 01.09.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 wrzucilem kilka fotek dla zainteresowanych mam nadzieje ze dziennik wkoncu zalozylem poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 02.09.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 a gdzie ten dziennik? chcę zobaczyć fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr00 02.09.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 kurcze to zglupialem chyab bez pomocy sie nie obejdzie whcodze na swoj dziennik i mam 3 jakby wpisy w kazdym mam po kilka fotek to juz sam nie wiem co zalozylem mozna to jakos odkrecic teraz bo grzebalem w tym profilu i nie jest to takie proste widocznie dla mnie pomocy wiec!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr00 02.09.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 hmmm no moj dziennik jest zalozzony tylko jak wy macie to obejrzec nie wiem chyab musicie wejsc na moj profil i tam sa dostepne wiec moze w ten sposob sprubuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewora 03.09.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 piotr00 piekna jest twoja salsa , mozesz napisac ile placiles za okna? dzikujeje pozdrawiam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr00 03.09.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 witaj ewora do pieknosci jej jeszcze daleko a co do okien to za clakowite zmakniecie domu bez dzrwi frontowych zaplacilem okolo 10 tys a same okna okolo 5 tys z montazem itd ubezpieczeniem i gwaranmcja oczywiscie sa to okna 6 komorowe avante mozesz sparwdzic na ich stronie w sumei o wyborze zadecydowly profile chyba bo sa lagodne nie ma kantow itp ladnie zaokraglone w sumie nie widizlem ich jeszce wstawionych bo nie mieszkam w polsce ale juz za tydzien bede mial okazje dotkanc he i ruszyc salase do przodu troche mianowicie podbitka i rynny wiec troszke sie zmieni dla zainteresownych jakismis fotkami jeszce mam sporo gdyby ktos chcial jakies detale chetnie wrzuce cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr00 03.09.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 a wogle czy mozecie moje foto obejrzec wkoncu ? na miom profilu bo dlaje nie wiem czy s aone dostepne dla wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts