M E SALSA 13.06.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 W SOBOTE GEODETA WYTYCZAŁ DOMEK, PÓŹNIEJ TRZEBA BYŁO OGRODZIĆ DZIAŁECZKE.......COŚ SIE ZACZYNA DZIAĆ NA DZIAŁCE... http://chomikuj.pl/SALSUNIA7778/Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geistchen 14.06.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Mam pytanie, na jakiej wysokosci ustalony mieliscie punkt zerowy od ziemi przy podpiwniczonej salsie. Nie wiem czy dobrze pamiętam bo nie mam przy sobie projektu (leży juz złożony w Starostwie i mam nadzieje że nabiera mocy urzędowej:) ale z tego co pamiętam to jest to chyba 80 cm. Napiszę dokładnie jak odbiorę projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwek1982 15.06.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Dzięki za odpowiedz.Czekamy na geodetę i zaczynamy budowe piwnicy pod salsa.Mam nadzieje ze na początku lipca zaczniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 15.06.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 a u nas dziś kończą więźbę a jutro maja rozkładać membranę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 18.06.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 U nas niby cały czas coś się dzieje ale tempo jest tak powolne, że dostaje szału. Jak na razie mamy położone płytki na ścianach w kotłowni i w pralni. Z podłogami na razie wstrzymujemy się żeby posadzki lepiej wyschły. Wczoraj zamówilismy tez płytki i panele do całego domu. Jak pomyślę ile to będzie kosztowało to od razu boli mnie głowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lekfe 19.06.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Witam właśnie kupiliśmy działkę 1060m i zamówiliśmy projekt salsy z garażem.Zaczniemy kompletować papierki.Czy ktoś buduje salsę w okolicach Gryfic . Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GiP 21.06.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 U nas też się trochę działo na działeczce. Zdjęcia można zobaczyć na http://chomikuj.pl/WIETRZYK84 w folderze Galeria. Pozdrawiamy Gosia i Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meniu 21.06.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 ...Czy ktoś buduje salsę w okolicach Gryfic . Pozdrowienia Cześć Ja Zostawiłem Ci PW Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaJ 21.06.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witam U nas tez zaczyna już się coś dziać i nasza Salsa wyrasta w końcu z ziemi zdjęcia są na stronie http://anetapawel.extradom.pl/ Pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M E SALSA 25.06.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 ...pomału do przodu, puszka na prad budowlany - wisi na słupie, garaż blaszak też stoi, teraz można robić zbrojenie pod ławy! nowe fotki w chomiku...POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRACOWITYCH BUDOWLAŃCÓW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M E SALSA 25.06.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 http://images.chomikuj.pl/button/SALSUNIA7778.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M E SALSA 26.06.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 hej jestem na etapie budowania podmurówki z bloczków. ile potrzebowaliście na swoją podmurówke? i jaki rozmiar? dzieki za odpowiedź pozdrawiamMonika i Edek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 30.06.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 U nas w koncu rozpoczęły się prace wykończeniowe na poddaszu. Pod koniec tamtego tygodniu chłopaki wzieli się do roboty. W tym momencie we wszystkich pokojach jest juz ocieplenie i poprzykręcane profile a w pokojach dzieci przykręcone sa tez płyty k-g. A od poniedziałku wchodzi ekipa od ociepleń i elewacji tak więc z meżem musimy podjąć decyzję co do koloru elewacji i pozostałych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 30.06.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Jeszcze wiadomość z ostatniej chwili. Przyjechała nasza glazura. Do dolnej łazienki kolekcja opoczno amarante w kolorze grafitowym, kuchnia i klatka schodowa arkesia w kolorze beżowym a do wiatrołapu ta sama kolekcja ale grafitowa. W sobotę ostatecznie wchodzi glazurnik, więc i na dole wreszcie coś będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 30.06.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 jak ktoś ma ochotę to zapraszam do dziennika, umieściłam wizualizację naszych łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 01.07.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 ewula nie wyświetlaja mi sie zdjęcia z wizualizacji twoich łazienek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 01.07.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Ja też nie widzę wizualizacji,a jestem ciekawy ,zwłaszcza tego HANABI HIRO z paradyża,bo mi się bardzo podoba ta kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 01.07.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 witam wszystkich, a ja od 5miesiecy czekam na papiery i chyba jeszcze poczekam troche fajnie sie oglada wasze dzienniki juz nie moge sie doczekac kiedy my zaczniemy budowe .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 02.07.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 A ja muszę się pochwalić.Mamy już elewację W środku pusto ,ale z zewnątrz chociaż lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 02.07.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 langerob25 elewacja jest śliczna. najbardziej podobają mi się bonie dookoła domku. u nas ekipa od elewacji wchodzi w przyszłym tygodniu. wczoraj byłam na zakupach z naszym majstrem od elewacji i parę tysiączków poleciało. jeśli chodzi o wizualizacje łazienek to zamieściłam kilka fotek. jakość nie jest najlepsza bo musiałam je zrobić aparatem ale coś widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts