tysia623 02.07.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 langerob25 bardzo ładna elewacja możesz napisać jakich farb użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 02.07.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 jeśli chodzi o wizualizacje łazienek to zamieściłam kilka fotek. jakość nie jest najlepsza bo musiałam je zrobić aparatem ale coś widać... Bardzo jestem ciekawy jak wyjdzie to Hanabi Hiro.Też coś takiego chciałem na górze w łazience.Twoja będzie na pewno wcześniej to coś odgapię. langerob25 bardzo ładna elewacja możesz napisać jakich farb użyłeś? Dzięki.Tynk Silikonowy Caparol ,a kolory z wzornika Kabe K10580 i K10130. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 02.07.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 langerob25 świetnie wyglada twoja elewacja, podobaja mi sie parapety jak możesz to napisz z jakiego sa materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 02.07.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 langerob25 świetnie wyglada twoja elewacja, podobaja mi sie parapety jak możesz to napisz z jakiego sa materiału? Parapety granitowe,kolor Multicolor Red.W środku też taki,Pasują do okien w kolorze orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 05.07.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 U nas układanie glazury w toku. Płytki położone są już w kuchni i w salonie( tu płytki położone są tylko dookoła salonu w środku będą panele), a od wczoraj układają się w łazience na dole. Dopóki będzie padało glazurnicy będą pracować a u nas ale jak tylko pogoda się poprawi muszą iść na inną budowę dokończyć tarasy. Więc teoretycznie lepiej dla nas by było aby padało ale z kolei przez deszcze nie może rozpocząć pracy ekipa od elewacji. Już sama nie wiem co gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meniu 06.07.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Witam Mam pytanie odnośnie włączników światła, na dole w holu i na górze. Jak macie to rozwiązane, gdzie dawać włączniki żeby się za dużo nie napstrykać i za dużo nie nachodzić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 13.07.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 jaka cisza się zrobiła na forum, chyba wszyscy zajęci budowaniem swoich domów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meniu 13.07.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 jaka cisza się zrobiła na forum, chyba wszyscy zajęci budowaniem swoich domów:D Pewnie tak Ty też ostro poszłaś w tym roku, obserwuję Cię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaJ 13.07.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 U nas prace pomalu posuwaja sie do przodu Widac juz zarys dachu Narazie jednak przerwa Czekamy na klinkier kolor antracyt Ma byc do dwoch tygodni dostarczony, bo niestety nie ma go obecnie na magazynach i zostal zamowiony A jutro wkracza elektryk i bedzie robil przylacz Takze malymi kroczkami do przodu;-) Pozdrawiamy Zamiescilam kilka zdjec: http://anetapawel.extradom.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meniu 14.07.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Jednak wszyscy zajęci budowaniem U nas też pomału do przodu. Właśnie kładziemy elektrykę i równocześnie zaczynamy wodę i c.o. Będzie trochę zabawy ale chyba zdążymy do końca miesiąca, bo tynkarze wchodzą od 30 lipca. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 14.07.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 a my czekamy na okna, piec zamówiony, elektryka na parterze położona, od poniedziałku dalej co i woda, od jutra bierzemy się za ocieplanie poddasza, w sobote podpisujemy umowę na podbitke, tynki wew. parteru i elewacje z ociepleniem. Zobaczymy jak pójdzie robota:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 14.07.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 u nas też praca wre...od soboty wkroczyła ekipa od elewacji. Mieli zacząć kilka dni wcześniej ale deszcze im to skutecznie uniemożliwiały. Wczoraj dostałam próbniki i przede mną ważna decyzja- mianowicie kolor elewacji. Myślałam, że dostane zawału gdy zobaczyłam ilość kolorów. Dziś pojechałam z szefem ekipy wybrać parapety zewnętrzne. wybór padł na klinkierowe w kolorze ciemny brąz gdyż te najbardziej pasują do naszych okien. Prace na poddaszu chwilowo stoją gdyż szwagier wyjechał na urlop ale w weekend wraca i od poniedziałku wkracza znów do akcji. Na szczęście do zrobienia została tylko klatka schodowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 14.07.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 a i zapomniałam. Był tez pan od schodów. Osobiście zrobił pomiary klatki schodowej. Ma wycenić nam dwa modele które najbardziej przypadły do naszego gustu ale zanim podejmiemy ostateczna decyzję w sobotę wybieramy się za Warszawę do siedziby firmy, żeby na własne oczy zobaczyć jak prezentują się wybrane przez nas schody. Przy okazji odwiedzimy OBI i inne sklepy o podobnej tematyce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M E SALSA 19.07.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 nowe fotki:)http://chomikuj.pl/SALSUNIA7778/Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M E SALSA 20.07.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 dzisiaj murowali ale deszczyk przeszkodził... nowych pare fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M E SALSA 20.07.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 http://chomikuj.pl/SALSUNIA7778/Galeria jeszcze daleka droga, ale ważne ze do przodu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 22.07.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 U nas ekipa od elewacji cały czas działa. Dziś nawet dostałam telefon od męża, że jeśli chcę to mogę jechać i zobaczyć bo jedna ściana już jest gotowa. Podobno wyszło bardzo ładnie. Niestety muszę mu wierzyc na słowo bo z pracy nie jestem w stanie się urwać. Podejrzewam, że na chwilę obecna już dwie ściany są gotowe bo takie było założenie ekipy. Schody mamy wybrane. Wczoraj dostałam ostateczny projekt i wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 29.07.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 zapraszam do dziennika- nowa porcja zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 04.08.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Elewacja skończona. Ekipa naprawdę super. Zrobili wszystko o co poprosiłam, sami w wielu kwestiach doradzili. No i przede wszystkim wszystko sprawnie im szło. No poza dniami kiedy padało . Kiedy wczoraj po pracy czyli po 21 pojechałam na chwilkę na budowę zastałam tam idealny porządek zarówno dookoła domku jak i w środku. Wczoraj byliśmy w warszawie- zamówiliśmy schody wewnętrzne. Wycena opiewa na 12 000 zł (schody, montaż, barierka na schodach i na klatce schodowej) maja być montowane w połowie września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 04.08.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 No i najważniejsze. Zakończyliśmy układanie płyt k-g. Na klatce schodowej zrobiła to nasza ekipa od elewacji a łazienkę górną i resztę sypialni dokończyliśmy razem z mężem sami. No w łazience pomagał nam kolega, gdyż ja nie byłabym w stanie utrzymać płyt. Ale w przykręcaniu ich doszłam naprawdę do niezłej wprawy teraz zostało tylko gipsowanie i szpachlowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts