Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Witajcie

U nas powolutku powolutku do przodu Mamy już prąd! I komin tez już stoi Ależ mi się podoba ;-) teraz panowie (ekipa pierwsza klasa) pracują nad dachem Folia już rozłożona, a teraz chwile przerwy i może w tym tygodniu będzie już przykryte Ma tez być pan od okien i będziemy zamawiać ;-) i już blisko do stanu surowego zamkniętego Oby do przodu.. Pozdrawiam

http://anetapawel.extradom.pl/

U nas tez cały czas do przodu. Odkąd do akcji wkroczył znajomy męża wszelkie prace idą lotem błyskawicy...

Dół praktycznie jest gotowy do malowania. W poprzednim tygodniu zostały zrobione gładzie i zagruntowane ściany. Od poniedziałku wchodzimy na górę dokończyć sypialnię i klatkę schodową bo jeszcze w tych pomieszczeniach niema zaciągniętych płyt. Myślę, że w przyszłym tygodniu góra będzie gotowa.

• 2 weeks później...

U nas robota cały czas w toku...

Przez ostatnie dni kolega dopieszczał nasze pokoje. I tak na dzień dzisiejszy gipsy są już w każdym pomieszczeniu z tym, że w pokoju na dole trzeba jeszcze przytrzeć ściany. W poniedziałek została pomalowana kuchnia z racji tego, że dziś mamy montaż mebli...

Jak na złość jestem w pracy i dopiero wieczorem będę mogła zobaczyć efekty.

W niedziele byliśmy na zakupach w agata meble i zakupiliśmy narożnik do salonu.