M E SALSA 04.08.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 ...cały czas do przodu:) http://chomikuj.pl/SALSUNIA7778/Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GiP 04.08.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam Czy ktoś z was orientuje się ile kosztuje opinia kominiarska do gazowni i odbiór wstępny komina ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majk13 12.08.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam, Co myslicie o garażu czy nie jest za mały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majk13 12.08.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Czy ktoś buduje Salse w okolicach woj. mazowieckiego - przed kupnem projektu chciałbym zobaczyć domek na żywo - czy ktoś poratuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lekfe 15.08.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 ja garaż poszerzyłem o 60cm (1 solbet) bo jest za wąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 16.08.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 a my nic nie poszerzaliśmy myśle że garaż w sam raz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 16.08.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 My budujemy w woj. Mazowieckim. 100 km na północ od warszawy. Z tym, że w naszej salsie wprowadziliśmy wiele przeróbek i tak naprawdę tylko dół pozostał praktycznie bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lekfe 16.08.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 To zależy jaki ma się samochód ja miałem citroena C 5 (obecnie land rover freelander)a garaż był 3 metry jakaś szafka i drzwi nie otworzysz na całą szerokość. A szfki w garażu to podstawa .Więc im szerszy tym lepszy,nawet rowerkiem spokojnie się przejedzie obok samochdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 17.08.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Do ewula83czy okno w małym pokoju obok wejścia ma wymiary takie jak w projekcie czy jest powiekszone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 17.08.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Z tego co pamiętam to ten pokój pozostał bez zmian więc raczej jest według projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaJ 21.08.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Witajcie U nas powolutku powolutku do przodu Mamy już prąd! I komin tez już stoi Ależ mi się podoba teraz panowie (ekipa pierwsza klasa) pracują nad dachem Folia już rozłożona, a teraz chwile przerwy i może w tym tygodniu będzie już przykryte Ma tez być pan od okien i będziemy zamawiać i już blisko do stanu surowego zamkniętego Oby do przodu.. Pozdrawiam http://anetapawel.extradom.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meniu 25.08.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 No to ja też się troszkę pochwalę Mamy elektrykę, wodę, centralne i tynki, po urlopie kończymy podłogówkę i w połowie września lejemy posadzki. Niestety nie mam czasu żeby uzupełnić dziennik budowy, ale jak tylko coś tam wrzucę to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 28.08.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 U nas tez cały czas do przodu. Odkąd do akcji wkroczył znajomy męża wszelkie prace idą lotem błyskawicy...Dół praktycznie jest gotowy do malowania. W poprzednim tygodniu zostały zrobione gładzie i zagruntowane ściany. Od poniedziałku wchodzimy na górę dokończyć sypialnię i klatkę schodową bo jeszcze w tych pomieszczeniach niema zaciągniętych płyt. Myślę, że w przyszłym tygodniu góra będzie gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geistchen 07.09.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Czym ocieplaliście piwnicę (styropian, styrodur) i jaką grubością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 09.09.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Witajcieale cisza na forum!!! mam pytanie do osób które podniosły scianke kolankową, jaka macie wys. po podniesieniu (jaka radzicie zrobic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 14.09.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 U nas robota cały czas w toku...Przez ostatnie dni kolega dopieszczał nasze pokoje. I tak na dzień dzisiejszy gipsy są już w każdym pomieszczeniu z tym, że w pokoju na dole trzeba jeszcze przytrzeć ściany. W poniedziałek została pomalowana kuchnia z racji tego, że dziś mamy montaż mebli...Jak na złość jestem w pracy i dopiero wieczorem będę mogła zobaczyć efekty. W niedziele byliśmy na zakupach w agata meble i zakupiliśmy narożnik do salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GiP 14.09.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Witam. Wie ktoś może ile mniej więcej wychodzi metrów do tynkowania wewnątrz w salsie bez garażu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GiP 14.09.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Neo ja podnosiłem o 1 bloczek(porotherm) i wychodzi wysokość koło 100 cm. Uważam to posunięcie za bardzo dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 16.09.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witam. Wie ktoś może ile mniej więcej wychodzi metrów do tynkowania wewnątrz w salsie bez garażu ?? z tego co pamietam to shira3 w swoim dzienniku podała " tynkowanie 11.200 za 479m2" tylko musisz sobie odliczyc garaż i pom.gosp (- 60cm wydluzony budynek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geistchen 22.09.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Jak wyglądają koszty więźby, dachówki i blachodachówki? Chodzi mi głównie o cenę robocizny ale możecie tez napisać koszt materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts