ewula83 09.01.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Poza tym zauważyłąm że mam obsesję na punkcie czystości. Codziennie biegam z odkurzaczem i mopem, a że jeszcze kilka rzeczy jest do zrobienia co chwilę od nowa jest bałagan.W sobotę przyjechali glazurnicy dokończyć górną łazienkę. (wcześniej z powodu braku brodzika nie mogliśmy zrobić do końca podłogi i ściany przy wejściu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 09.01.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ewula napisałabym to samo co ty, też biegam i sprzątam, dziwne bo nigdy nie byłam taką pedantką hehe a mieszka się super:rolleyes: też pomału zbieramy wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 10.01.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ewula napisałabym to samo co ty, też biegam i sprzątam, dziwne bo nigdy nie byłam taką pedantką hehe a mieszka się super:rolleyes: też pomału zbieramy wszystko tym bardziej że ostatnio dowiedziałam się że będzie nas troje:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 10.01.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 wow tysia623 no to moje gratulacje. wiem dokładnie co czujesz...na kiedy masz termin bo ja na początek maja- ostatnio dowiedziałam się, ze to dziewczynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 11.01.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 DZIĘKI :rolleyes:u mnie to dopiero początek termin mam dopiero na października:wiggle: ewula gratulacje dziewczynki!!! wow jak mi się marzy dziewczynka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz22 15.01.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 mariusz22 dziekuje za odpowiedz . sufity gora dol tez liczyles ? czyli czyli 480m gladzi wychodzi caly dom? Tak to całość nie licząc tylko sufitu w garażu i kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geistchen 20.01.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Mamy wstępną wycenę okien (20 szt.) 1 WERSJAVEKA 5 KOM. LIBRIS PLUS PAKIET 2-SZYBOWY:11400,00 ZŁ Z MONTAŻEMSUROWYM,CENA BRUTTO Z 8% VAT.DOPŁATA ZA TRZECIĄ SZYBĘ 1500,00 ZŁ BRUTTO .2 WERSJAVEKA 6 KOM. ERGONO; PAKIET 3-SZYBOWY:15000,00 ZŁ Z MONTAŻEM SUROWYM,CENA BRUTTO Z 8% VAT. ROLETY, SYSTEM PODTYNKOWY INTEGRO, 9 szt. podnoszonych ręcznie, 2 szt.podnoszone elektrycznie (przełączniki klawiszowe)CENA BRUTTO Z MONTAŻEM SUROWYM 8% VAT: 8000,00 ZŁ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester1977 27.01.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Witam Oficjalnie jesteśmy tu nowi, ale już od dawna bardzo nam się tu podoba Właśnie jesteśmy na końcowym etapie papierologii, wiosną "kopiemy" dziurę pod domek, a do następnej zimy chcemy choć na surowo zamknąć. Póki co pomyśleliśmy, że może byłby tu ktoś ze śląska, kto też buduje, bądź już wybudował ten domek i moglibyśmy podjechać zobaczyć domek i wymienić poglądy na jego temat. My jesteśmy z okolicy Tychów / Katowic, będziemy bardzo wdzięczni jakbyśmy mogli zobaczyć Salsunię na żywo:) A póki co życzymy powodzenia w dalszych przeprawach przez salsowanie czester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geistchen 28.01.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Jakie waszym zdaniem profile okien sa lepsze, proszę o krótkie uzasadnienie? 1. Aluplast 2. Veka 3. Oknoplast 4. Deceuninck Wiem, że sam profil to nie wszystko, o wiele ważniejsze jest poprawny montaz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekk666 29.01.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 ja bardzo czesto widze na dziennikach budowy że budujacy czesto decyduja sie na oknoplast;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 12.02.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Pytanie do osob ktore podniosły scianke kolankowa czy wydłużaliście krokwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELZBIETA I JANUSZ 16.02.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 WitamJestem na tym samym etapie co Ty geistchen zastanawiam się nad wyborem okien i rolet do nich. Szczerze powiedziawszy też nie wiem, które będą dobre? Odnośnie ścianki kolankowej neo_83 to my podnosiliśmy o jednego pustaka maxa i krokwie trzeba było wydłużyć a także wszystkie te drobniejsze elementy nie pamiętam jak to się fachowo nazywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr00 23.02.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 hej ja podnioslem sciane kolankowa tak ze moge stac przy samej scianie chyba dlatego dachowcom wyszly jetki za krotkie hihihi musilame kupic nowe ale glownie to chyba dlatego ze automatycznie obnizylem sufit nie chchce grzac bez sensu powierzchni nie uzytkowej troche zmienil sie kont dachu na garazu oczywiscie ale komu to przeszkadza wkoncu bede mieszkal w srodku a nie an dachu wiec podejscie praktyczne jest dla mnie osobiscie wazniejsze puki co jestem an etapie instalacji elektrycznej i tynkow to moje zalozenie na kolejny miescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewora 26.02.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 witam wszystkich jaka cisza na forum. Musze sie pochwalic u mnie sa juz polozone gladzie a za tydzien bedziemy klasc podłogi . pozdrawiam :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena.lublin 27.02.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam, kupiłam projekt domu Salsy na wiosne ruszamy z budową.Czy ktoś z Lubelskiego buduje ten dom,chciała bym zobaczyć jak wygląda w realu.Prosze o zdjęcia wnętrz na adres [email protected] z góry dziękuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M E SALSA 25.03.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 U nas już od 8 marca postępy w budowie! http://images.chomikuj.pl/button/SALSUNIA7778.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M E SALSA 25.03.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 komentujcie na chomiku, to co widzicie...moim zdaniem jest nieźle.....pozdrawiamy!!!...cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 26.03.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 U nas też powolutku do przodu.Zonka leci do PL wybierać kuchnię ,moze uda się też coś zorganizować z podłogą do salonu...A jakie postępy prac u innych ? Chwalić się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 29.03.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Witam w końcu i my powoli zaczynamy budowę fotki w dzienniku zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 07.04.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://images39.fotosik.pl/1432/b43abd083a7e76fcmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts