msjanuszewscy 10.04.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 witam salsowiczów.my z mężem narazie jesteśmy na etapie kupionej działki. projekt również wybraliśmy -oczywiście salsa!!-jednak z budową troszkę musimy poczekać.jesłi mogłabym prosic cię BG byś przesłała mi równiez kilka fotek twojego domku-byłabym ci wdzięczna oto mój email [email protected] Z góry dziękuję.Z mojej strony pełen podziw dla Ciebie ,ponieważ wiem ile poświęcenia i wyrzeczeń wymaga budowa domu-moi rodzice przez to przechodzili ,a niedługo ja. Zastanawiam się nad wielkością salonu czy nie jest ciut maly -czy starczy miejsca na część wypoczynkowa i jadalnię? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 10.04.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Spokojnie wystarczy miejsca na jadalnię i część wypoczynkową. U mnie dokładnie w połowie salonu koło kominka stanie kanapa i żeby można było oglądać telewizor bez wysiłku to 42 cale trzeba kupić. Za kanapą zostaje pod oknem miejsce na stół i krzesła. U mnie ilość miejsca ogranicza duże okno na 3,80 m i komin na 2,20 szeroki, ale i tak jest wystarczająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msjanuszewscy 10.04.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dzieki za szybka odpowiedż !Uspokoiłaś mnie. Juz marzy m sie zimowy wieczór przed kominkiem przy lampce dobrego winka z męzem u boku, a za onem śnieg .Ty juz niedlugo będziesz mogla cieszyc się takimi wieczorkami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata36 10.04.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 @BG, dzięki za zdjęcia, domek pięknieje......kominek - bomba, naprawdę super, aż żałuję że u mnie nie będzie kominka.To kiedy się wprowadzasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 10.04.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Wprowadzamy się za miesiąc, ale pudła właśnie stoją w przedpokoju i jutro zaczynam pakować szkło Jednym słowem siedzimy już na walizkach ,chociaż Salsa jeszcze nie gotowa. Z zakupów: kupiłam dzisiaj regały do piwnicy w MAKRO po 109 zł/szt. Ogórki można już przewozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 10.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 msjanuszewscy niestety, ale macie małą skrzynkę, a ja nie mam kiedy pozmniejszać tych zdjęć, wszystkie mi się wrociły, zobaczcie parę fotek na pprojektach w opiniach i w zakładce zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msjanuszewscy 10.04.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 BG część fotek przeszła kominek macie extra ,ścianka pod schodami też super. Po obejrzeniu tych zdjeć doszłam do wniosku ,że wymiary pomieszczeń(czyt. kuchnia,przedpokój, łazienka) są dokladnie takie jak chciałam .Gratulue pomysłów na wykończenie domku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msjanuszewscy 10.04.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 a jeśli na tę skrzynkę nie chcą wejsć możesz sprobować na ten adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho1719503347 11.04.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów a w szczególności SALSOWICZÓW jestem tu po raz pierwszy i bardzo chętnie bym obejrzał wszelkie fotki z różnych etapów budowy tego domku, mam ogromną chrapkę na taka „chatkę” ale moja żonka jest dopiero na etapie „dojrzewania” do budowy. Czy ktoś może buduje lub wybudował SALSĘ w okolicy Warszawy? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekMonika1719501558 11.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Dziękujemu BG za zdjęcia. Chcielibyśmy być tak blisko jak Wy. U nas dzisiaj był geodeta wytyczyc budynek, budowlańcy byli obecni, wszystko poszło ok. Ruszamy 5 MAJA! Tylko ta pogoda niepokoi, strasznie u nas zimno, mokro i nieprzyjemnie. A na naszej pięknej zielonej działeczce obecnie po zepchnięciu humusu po prostu BŁOTO. Czekamy więc na słoneczko i oby do prawdziwej wiosny - czego Wam wszystkim i sobie życzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochakaj 13.04.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Witam wszystkich,jestem tu nowa .Również będziemy budować salse,projekt już zakupiony.Bardzo prosze BG o przesłanie zdjęć na adres:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho1719503347 14.04.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Serdeczne dzięki dla BG, zdjęcia otrzymałem (fajne fotki) będzie co przeglądać i analizować, myślę że jak ktoś mi podeśle takie z gotowymi wnętrzami, to będzie co pokazać żonie bo te to są „na roboczo” i są troszeczkę mniej przekonywujące, do budowy muszę mieć większą motywację. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 14.04.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 na gotowo to jeszcze nikt z nas nie ma.A przynajmniej ze stałych bywalców.Ale @BG jest tuż,tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 15.04.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Zdjęcia super BG ,dzięki.Widzę że nas coraz więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochakaj 15.04.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 BG bardzo dziękuje za zdjęcia,prosze o jeszcze.Trzymam kciuki za sprawną przeprowadzke,też bym tak chciała.My zaczniemy dopiero za rok,mam nadzieje że w 2 lata nam wystarczy ,ale oczywiście najważniejszę kwestią jest kasa.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata36 15.04.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 @MaciekMonika, ja buduję się w Miastku (pomorskie), więc jesteśmy blisko. U nas także bardzo zimno, a w wykopie, po kolana wody, jutro ekipa będzie wypompowywać wodę i zasypywać żwirem. Staramy się z mężem być dobrej myśli. @Langerob, kawał roboty, ten twój dziennik, bardzo mi się podoba Pozdrowienia dla wszystkich, a w szczególności dla naszego przodownika BG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 15.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 @Langerob, kawał roboty, ten twój dziennik, bardzo mi się podoba Pracuję nad umeblowaniem.Dzisiaj wstawię fotki.Pomoże to mam nadzieję komuś.Można zobaczyć ile zostaje miejsca po wstawieniu mebli.Jak dojdę do wprawy to zrobię jeszcze poddasze.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 15.04.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 do langerob25 od paru miesięcy proszę biuro projektów Krajobrazy o wizualizację wnętrza Salsy do dziś się nie doprosiłam ciągle Mnie zwodzili teraz już nie muszą jej pokazywać bo Ty zrobiłeś w Dziennkiu Budowy super jest i naprawdę wiele można zobaczyć i przemyśleć jak się jeszcze jest na etapie początkowym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 16.04.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich, ale się ruch na forum zrobił , a za oknem leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msjanuszewscy 16.04.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Langerob25 super wizualizacja!!!teraz widać, że miejsca starczy na wszystko.jednak warto dodac ten metr do salonu.pozdrawiam wszystkich salsowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts