Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam salsowiczów.my z mężem narazie jesteśmy na etapie kupionej działki. projekt również wybraliśmy -oczywiście salsa!!-jednak z budową troszkę musimy poczekać.jesłi mogłabym prosic cię BG byś przesłała mi równiez kilka fotek twojego domku-byłabym ci wdzięczna oto mój email [email protected] Z góry dziękuję.Z mojej strony pełen podziw dla Ciebie ,ponieważ wiem ile poświęcenia i wyrzeczeń wymaga budowa domu-moi rodzice przez to przechodzili ,a niedługo ja.

Zastanawiam się nad wielkością salonu czy nie jest ciut maly -czy starczy miejsca na część wypoczynkowa i jadalnię? pozdrawiam

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spokojnie wystarczy miejsca na jadalnię i część wypoczynkową. U mnie dokładnie w połowie salonu koło kominka stanie kanapa i żeby można było oglądać telewizor bez wysiłku to 42 cale trzeba kupić. Za kanapą zostaje pod oknem miejsce na stół i krzesła. U mnie ilość miejsca ogranicza duże okno na 3,80 m i komin na 2,20 szeroki, ale i tak jest wystarczająco.

Wprowadzamy się za miesiąc, ale pudła właśnie stoją w przedpokoju i jutro zaczynam pakować szkło :lol: Jednym słowem siedzimy już na walizkach :wink: ,chociaż Salsa jeszcze nie gotowa. Z zakupów: kupiłam dzisiaj regały do piwnicy w MAKRO po 109 zł/szt. Ogórki można już przewozić 8)

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów a w szczególności SALSOWICZÓW jestem tu po raz pierwszy i bardzo chętnie bym obejrzał wszelkie fotki z różnych etapów budowy tego domku, mam ogromną chrapkę na taka „chatkę” ale moja żonka jest dopiero na etapie „dojrzewania” do budowy. Czy ktoś może buduje lub wybudował SALSĘ w okolicy Warszawy?

[email protected]

Dziękujemu BG za zdjęcia. Chcielibyśmy być tak blisko jak Wy. U nas dzisiaj był geodeta wytyczyc budynek, budowlańcy byli obecni, wszystko poszło ok. Ruszamy 5 MAJA! Tylko ta pogoda niepokoi, strasznie u nas zimno, mokro i nieprzyjemnie. A na naszej pięknej zielonej działeczce obecnie po zepchnięciu humusu po prostu BŁOTO. Czekamy więc na słoneczko i oby do prawdziwej wiosny - czego Wam wszystkim i sobie życzymy.

Serdeczne dzięki dla BG, zdjęcia otrzymałem (fajne fotki) będzie co przeglądać i analizować, myślę że jak ktoś mi podeśle takie z gotowymi wnętrzami, to będzie co pokazać żonie bo te to są „na roboczo” i są troszeczkę mniej przekonywujące, do budowy muszę mieć większą motywację. :lol:

[email protected]

@MaciekMonika, ja buduję się w Miastku (pomorskie), więc jesteśmy blisko.

U nas także bardzo zimno, a w wykopie, po kolana wody, jutro ekipa będzie wypompowywać wodę i zasypywać żwirem.

Staramy się z mężem być dobrej myśli.

@Langerob, kawał roboty, ten twój dziennik, bardzo mi się podoba

Pozdrowienia dla wszystkich, a w szczególności dla naszego przodownika BG :D

do langerob25

od paru miesięcy proszę biuro projektów Krajobrazy o wizualizację wnętrza Salsy do dziś się nie doprosiłam ciągle Mnie zwodzili teraz już nie muszą jej pokazywać bo Ty zrobiłeś w Dziennkiu Budowy super jest i naprawdę wiele można zobaczyć i przemyśleć jak się jeszcze jest na etapie początkowym. :lol: Pozdrawiam